fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2007 Klasik tepki: "Siraya geç kardesim." Neoklasik tepki: "Seker kardesiim siraya geçiver." Realist tepki: "Sira var." Sürrealist tepki: "Sallandiracaksin bunlardan ikisini Kizilay'da bak bir daha yapabiliyorlar mi?" Romantik tepki: "Beyefendi galiba sirayi görmediniz." Modern tepki: "Efendim insanimiz eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..." Postmodern tepki: "Sirana geç lan ayi!" Uzlasimci tepki: "Acelesi olmasa öne geçmezdi, üzmeyin garibi..." Devrimci tepki: "Altyapi sorunlari çözülmeden halkimiz siraya geçmez.Devrim olunca herkes hizaya gelecek." Kaderci tepki: "iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kismetse hepimizin isi görülür." Felsefeci (septik kuskucu) tepki: "Ön ve arka kavramlari görecelidir. O tarafin ön taraf olduguna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslinda arkaya geçmis olabilir." Kantçi tepki: "Efendim, algilanmayan seyler yok demektir. Bakmayin o tarafa, adam yok olur." Kötümser varolusçu tepki: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir sekilde bekleyin. Bir gün o adam da ölecek." İyimser varoluscu tepki: "Sikmayin caninizi, su anin tadini çikarmaya çalisin. Bakin ne güzel hayattasiniz ve birileri önünüze geçebiliyor." Hümanist tepki: "insanlik bir bütündür. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Dolayisiyla birimiz öne geçince, aslinda hepimiz öne geçmis oluyoruz." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 guzel olmus ..tşk ler:) ben ıcımden la havle dıorum ..bu nasıl bı tepkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Romantik tepki: "Beyefendi galiba sirayi görmediniz." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Realist tepki: "Sira var." Diyorum valla ben böyle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Kantçi tepki: "Efendim, algilanmayan seyler yok demektir. Bakmayin o tarafa, adam yok olur." Zor ama imkansız değil.bir kere yokettim...:)bir daha görünebildimi bilmiyorum:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Kantçi tepki: "Efendim, algilanmayan seyler yok demektir. Bakmayin o tarafa, adam yok olur." Çok güzel olmuş fortunetaller=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Sürrealist tepki: "Sallandiracaksin bunlardan ikisini Kizilay'da bak bir daha yapabiliyorlar mi?" aynı beni anlatıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Postmodern tepki: "Sirana geç lan ayi!" tepkim bu olabilirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2007 İyimser varoluscu tepki: "Sikmayin caninizi, su anin tadini çikarmaya çalisin. Bakin ne güzel hayattasiniz ve birileri önünüze geçebiliyor.":p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.