Jump to content

Tepkiler

fortuneteller

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Klasik tepki: "Siraya geç kardesim."

Neoklasik tepki: "Seker kardesiim siraya geçiver."

Realist tepki: "Sira var."

Sürrealist tepki: "Sallandiracaksin bunlardan ikisini Kizilay'da bak bir daha yapabiliyorlar mi?"

Romantik tepki: "Beyefendi galiba sirayi görmediniz."

Modern tepki: "Efendim insanimiz eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..."

Postmodern tepki: "Sirana geç lan ayi!"

Uzlasimci tepki: "Acelesi olmasa öne geçmezdi, üzmeyin garibi..."

Devrimci tepki: "Altyapi sorunlari çözülmeden halkimiz siraya geçmez.Devrim olunca herkes hizaya gelecek."

Kaderci tepki: "iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kismetse hepimizin isi görülür."

Felsefeci (septik kuskucu) tepki: "Ön ve arka kavramlari görecelidir. O tarafin ön taraf olduguna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslinda arkaya geçmis olabilir."

Kantçi tepki: "Efendim, algilanmayan seyler yok demektir. Bakmayin o tarafa, adam yok olur."

Kötümser varolusçu tepki: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir sekilde bekleyin. Bir gün o adam da ölecek."

İyimser varoluscu tepki: "Sikmayin caninizi, su anin tadini çikarmaya çalisin. Bakin ne güzel hayattasiniz ve birileri önünüze geçebiliyor."

Hümanist tepki: "insanlik bir bütündür. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Dolayisiyla birimiz öne geçince, aslinda hepimiz öne geçmis oluyoruz."

Yanıtlama zamanı:

Kantçi tepki: "Efendim, algilanmayan seyler yok demektir. Bakmayin o tarafa, adam yok olur."

Zor ama imkansız değil.bir kere yokettim...:)bir daha görünebildimi bilmiyorum:p

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş fortunetaller=)

Yanıtlama zamanı:

Sürrealist tepki: "Sallandiracaksin bunlardan ikisini Kizilay'da bak bir daha yapabiliyorlar mi?"

aynı beni anlatıo :D

Yanıtlama zamanı:

İyimser varoluscu tepki: "Sikmayin caninizi, su anin tadini çikarmaya çalisin. Bakin ne güzel hayattasiniz ve birileri önünüze geçebiliyor.":p

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...