Adramelech Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 hitler bu filme sandoz gibi pek köpürmüş, pek hiddetlenmiş ama denilir ki portekizden bir kopyasını getirtip izlemeyi de ihmal etmemiş. Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıttır her karesi .. Ayrıca Choplin'in ilk sesli filmi olma özelliğini de taşır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Gece tamda filmlerine videolarına göz atıyordum güzel rastlantı oldu güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 [video=youtube;ys7hv-xT0jw] 1940 yapımı "The Great Dictator" filminin Final sahnesi.Şarlo büyük adammış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 izleyin eminim ki siz de beğeneceksiniz Charile Chaplin'den İnsanlığa Mesaj - Cezmi Kalorifer.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 ''Diktatörler kendilerini özgürleştirirler ama halkı esarete mahkum ederler.'' Çok mu anlamlı yoksa bana mı öyle geldi ? Duygulandım yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Güzelmiş gerçekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 anlatmak istediklerim fakat bu kadar güzel şekilde dile getiremediklerim bu videoda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.