nevermore Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Go (Japonca: 囲ç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 ilk defa trevanian ın şibumi kitabında duymuştum. tabi kitap çok ilgi çekici olduğu için her kelimesini dikkatlice okudum araştırdım. go oyununu bulamadım yakınımda ama bulursam alacağım. strateji oyunlarından yeni favorim olabilir. bir de trt2 de haberini de yapmışlar onuda paylaşayım. http://www.youtube.com/watch?v=iS2cFLTp01w Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Oralarda go oynayamayan adam gözüyle bakmıyorlarmış,ayrıca go oynadıkça insan ruhsal olarak gelişirmiş(1 sene sürekli kademe atlayıp 1 sene yerinde sayabilirsin,ama yeterince sabırlı olmayı öğrendiğinde ilerlemeye devam edersin gibi bir söylem de duymuştum) Ve şu ana kadar yapılmış en iyi go bilgisayar oyunu beni bile yenemez:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.