Jump to content

Sigara İçiyor Musunuz?

Sigara kullanıyor musunuz ?  

273 üye oy kullandı

1. 1. Sigara kullanıyor musunuz ?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Forumdaki sigara içenlerin ve içmeyenlerin sayısını merak ettim. İçiyorsanız hangi sıklıkla olduğunu yazabilirsiniz. :thumbsup:

Yanıtlama zamanı:

Çok fena içerdim zamanında.Bildiğin serseri içişi yapardım.Esrar içer gibi içiyormuşum ki hayatımda hiç uyuşturucuya dokunmadım.

Neyse.

Bıraktık işte.Kolay oldu bırakcam dedim bitirdim kafamda.Arada canım çeksede dokunmuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Canım sıkıldığında yakıyorum keyfime bakıyorum.Hiç bırakmayı denemedim.Bırakmak içimden gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Daha önceleri kahve ile felan arkadaşlarla arada içerdik lisedeyken :)

Şimdi de olsun da içeyim felan gibi bir durumum yok :D

Yanıtlama zamanı:

hayır hayatımda hiç sigara içmedim

şu nu da unutmuşun günümüzde sigara içmeyip nargile içen bir çok insan var :) unutmamış olabilirsinde :blink: ben yinede söyleyim dedim :)

Yanıtlama zamanı:
@Coldheart, sokağa çık ve 10 dakika yürü, karşına en az 3 sigara içen çıkacaktır. :rolleyes:

İstatistiğini yiyim senin:D:D ateşim olmasa çıkmaz ama:D

Yanıtlama zamanı:

Eskiden çok içerdim. Şimdi Görüyorum çoluk çocukların elinde oyuncak haline gelmiş; Ve sigarayı bu yüzden bıraktığımı söyleyebilirim. :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...