MikroNova Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2011 Gerçek olduğu iddia edilen zombi videosu, ben karar veremedim. Sizce nedir? http://www.timsah.com/Rusyadan-Gercek-Zombi-Goruntuleri/C0rPPd94U6G#yorumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SalemWitch Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Çekim hatası! Bir yerde(sanırım yine gnoxis'te) zombilerin sürü halinde saldırmadığını okumuştum, ve bence saldırsalar bile avladıkları şeyi paylaşmazlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Çekim hatası! Bir yerde(sanırım yine gnoxis'te) zombilerin sürü halinde saldırmadığını okumuştum, ve bence saldırsalar bile avladıkları şeyi paylaşmazlar Hayır, tekil veya çoğul fark etmez, hatta, fazla olmasa da sürü olarak hareket eden zombilerde vardır. Ama, haklısın, avı parçalarken birbilrlerini parçalarlar. FPS oyunlarından esinlenerek yapılmış komik bir video Paylaşım için teşekkürler. Ne bileyim, ordu kamerası, helikopterden çekim, "Gerçek zombi görüntüsü" not düşülmüş. Paylaşayım dedim, eyvallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaşım için teşekkürler gerçekten garipmiş.Zombileri araştırmaya başlıyorum bu video sayesinde. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Maalesef sahte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prestij Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 aga bence bi film için falan fragmandır:p:p:p:p:p:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Respectt Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 28 Gün Sonra filminin fragmanıymış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Öyleyse fragamanı koyabilir misin Respectt? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
esgesge Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yok artık saçmalığa bak adam anlık tepki veriyor yani o an o hava taşıtının içindeymiş, helikopterlerde ne zamandan beri o kameralardan var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 zombiler bu kadar hızlı hareket ediyorlar mıydı yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Zombiler haplanmışlar rusya meydanında kafa yapıyolar :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Kesinlikle Sahte Ve Güzel Video Olmus Gece Görüslü Kameraya Sahip Ve Yakın Mesefede Saglam Manevra Yapan Bir Helikopter Askeri Bir Helikopter Oldugunu Var Sayarsak Neden Ates Edipde Asagidaki Elemana Yardim Etmemisler Askerler Kolay Kolay Kendilerinden Birinin Ölmesine İzin Vermezler Helede Düsman Sayisi Az İse Birde Bu Eleman Ates Edip İsabet Alamiyor Heralde O Yüzden Tekrar Tekrar Durup Ates Ediyor Kacmak Yerine. İsabet Alipda Ölmediklerini Fark Ediyorsa Daha Neden Ates Ediyor Anlamiyorum Kac Kacsana Usta Rusyada Buna Benzer Bir Cok Görüntü Haber Olmusdu Önceden Uzayli Görüntüsü Gibi Tabi Sonradan Sahte Oldugu Anlasilinca Gencler Saka Yapdik Demisdi Okadar Ucube Saldiriyor Elemanlar Son Derece Rahat Telsizden Anons Geciyor Telisizin Öteki Tarafindaki Eleman Dahada Rahat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Zombiler haplanmışlar rusya meydanında kafa yapıyolar :D bence onlara da votka içirmişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 bence onlara da votka içirmişler İyice bakınca bu zombilerin türk olma ihtimali gözümün önünden geçmedi değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehemmed Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Video montaj konusunda bir takim calismalarim oldu, ve montaj teknikleri konusunda az cok bilgim var. bariz montaj oldugu belli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 gerçek gibi ya :S sayende şimdi zombileri araştırıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stanly Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 zombimi istiyorsunuz the walking dead izleyin veya the war z ın fragmanını izleyin 2013 filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Adamın büyüklüğünü yanındaki binalarla karşılaştırıp, kabaca helikopterin yüksekliğini 1000 ile 1500 metre arası diyebiliriz. Yeri gelince fark ederiz ki 100 metre ötedeki bir adamın ayak vuruşları bile kulağımıza 0.1, 0.09sn gibi bir gecikmeyle gelir. Bu videoda nedense Tüfek sesi anında duyuluyor. Sahte olduğu çok belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
National Villager Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Zombi diye birşey yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illusion Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 zombi diye birşey yoktur diyin, ama ilerde hepiniz zombi gerçeğini anlayacaksınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 gel bız bu vıdeodakılere yam yam dıyelım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 fragmanı andırıyor sankimm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iLteber Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Ben gerçek sandım ama yorumları okuyunca rahatladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MysticOwl Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Zombiler ne zamandan beri pantolon gömlek ve ayakkabı giyiyor Güzel ama sahte olduğu belli ne yazık ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Fragman olduğu belli zaten. Yok artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.