Jump to content

Vücudumdaki ortaya çıkan çizikler

vampir_kedi

Önerilen Mesajlar

Bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim..

Bir süredir vücudumda aniden çizikler ortaya çıkıyor..Sanki biri tırmalamış gibi..Tırnak izi gibide diil ama tek bi çizik oluyor genelde..Önceleri bir yere çiziyorumdur diye düşündüm ama dün gece parmağımda aniden bi yanma oldu ve parmağımın çizldiğini farkettim..Etrafı kızarmıştı..Parmağımı çizicek birşeyde yoktu ortada...Bu konuya açıklık getirebilicek arkadaş varsa çok sevinirim çünkü psikolojim bozulmak üzere

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya o bana da oluyor be kardeşim dalgınken sürtüyorsun bir yere tahriş oluyor.

ben de korktum sordum da öyle dediler.

bacağımda pantolon varken bile oluyordu çizikler bir de çok acıyor vay anasını.

fark etmeden ya da önceden sürtmüş oluyon bir yere.

olabilir :):):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya bi kere sabah kalktığımda sağ kolumda uzunca bi çizgi vardı çizmişim gibi ama yatağımın çevresinde kolumu o şekilde uzun çizebilecek hiçbişey yok..çizsem bile uyanırdım uykum çok hassas..

Dün gecede aniden parmağım yandı ve kızardı sonra çizik olduğunu farkettim..

Bu olaylardan bi kaç gün önce sık sık geceleri durup dururken uyanıyodum sanki biri beni kaldırmış gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

paranormale bağlamıyorum zaten...ama insan ister istemez düşünüyor..cilt problemim yok bildiğim kadarıyla

Doktora git bi bu paranoyaklığa kadar gider.Cildin hassastır vs... elbet vardır bir şey. Doktor da yok derse paranormal bir şeyler aranır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya arkadaşımız korkmuş sanırım bizlerin de fikrini almak için konu açmış yani "kedi bilmem neyini görmüş" tarzı yorumlar yanlış ...Zaten boynuzsuz gerekeni söylemiş , doktora gider doktor herhangi bir hastalık teşhisi koyamazsa tekrar tartışılır ...:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında güzel bir konuya değinilmiş. Cilt hassaslığını bilemem ama; (doktora göründüğümde kesmişsin demişti ve cildimin o kadar da hassas olmadığını dile getirmişti.) benim de ellerimde hep aynı yerde sağ elimin yüzük parmağının serçe parmağa bakan tarafıyla, sol elimin işaret parmağının baş parmağa bakan tarafı kesici hiçbir şeyle uğraşmamama rağmen kanamaya başlar bazı zamanlarda. Özellikle bütün günü bilgisayar başında geçirdiğim anlarda bile hadi hepsini geçtim, sağ elimin yüzük parmağını hiç kullanmadığım halde, klavyeye damlayan kandan anlarım parmağımın gene kesildiğini. Bu da mı normal yahu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şöyle bir şey var.

Sen kanıyor diyorsun kesiliyor diyorsun.

Arkadaşın dediği tırmalanma gibi çizikler.

Hani bitkilerin dikeni çizer ya öyle çizikler.

Sen fark etmeden bir yere sürtersin ya da çizdirirsin.Hatırlamazsın.

Ve bir süre sonra acımaya başlar.sende aa oturuyodum kendi kendine çıktı diye düşünürsün çünkü hatırlamazsın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya şuna açıklık getirelim:

Konuyu açan arkadaş, "deri üstündeki çizik"lerden bahsediyor: Elinize 07 mm uçlu kalemi alıp kolunuzda fazla batırmadan çizin. Arkadaşın dediği bu, eğer daha ilerisi ise bu halk dilinde "faça" oluyor (faça: Çam gibi kesici aletler ile vücutta açılan yaradır. Etkisi ömür boyu sürer. Psikolojik bir sorundur. Makas vb. aletler ilede geçici süreli façalar atılır.). Façada öyle kolay kolay atılmaz, biz küçüklük yıllarımızda makas ile faça atardık, acırdı, fakat cam gibi şeylerle atmadığımız için 2 güne geçerdi (metabolizması yavaş bir arkadaşımız vardı, 1 haftada anca geçiyordu izler), arkadaşın ki faça gibi birşeyse gerçekleştiği anda hissetmemesine imkan yok.

Noesis'in ki: Kesilme, herhalde 1. dereceden ki fazla sorun olmuyor. Klavyeden değil, normalde deri zaten çok dayanıksız değildir. Ama kişiden kişiye değişir, makasla ne kadar uğraşsa da kesilmez, başka kişide kocaman delik açarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:D yok ya hatırlamıyorum sorun o. hatırlasam psikopatım yaptım dicemde kendimde olmadan yapıyorum.transa giriyorum gibi.

bazen insan içinde oluyormuş.cevap vermiyomuşum kimseye öyle boş boş bakıyormuşum.

kısa sürüyor ama en uzun yarım saat sürdü.

Çok korkunç ama kendine bir geliyon kol bacak karın kan içinde. :/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir de keskin olmayan camla faça atmayı deneyin daha etkili oluyor :p zamanla sürtünmeden dolayı kesiliyor benim bilekte hala izi var çocukluktan kalma :D . Valla 10 yıldan fazla olmuş ama gayet net hatırlıyorum. Bazen acı, zihni diğer şeylerden uzaklaştırmayı sağladığı için oldukça cazip görünebiliyor. Neyseki artık alkol kullanabiliyorum da faça atmaya ihtiyaç duymuyorum :D

Bu arada her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım. 4 yaşında biz kızda da vücudunda çiziklerle ağlayarak uyandığı durumu biliyorum yani . Ve büyünün çözülmesi olayının ardından da asla böyle bir şeyin tekrar yaşanmadığını. Neyse işte hayat karmaşık :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim yaşadığım bir soruna benziyor. Ben uyurgezer'im. bir süredir de yanlız yaşıyorum. 6. sınıftayken bana da sana olanlar olmuştu :/ Şu an işler birazcık daha ciddileşti bende. Yeni konu açmayayım dedim; Buradan belirteyim. Ev arkadaşımla yaşıyorum ben; Akşam yatmadan önce beni odaya kilitlemesini söylüyorum :/ Ama birkaç ay önce olanlar oldu; Odaya beni dışarıdan kilitlemişti ve bende mışıl mışıl uyumuştum. Sabah kalktığımda odamda değildim; Evde bile değildim. Apartmanda ayaktaydım ve evin kapısı kapalıydı. Cebimde de evin anahtarı vardı. Eve döndüm ve saatin gece 3 olduğunu gördüm. Anahtarı nasıl aldığımı ve dışarı nasıl çıktığımı bilmiyorum ama omuzlarımda ateş yanıkları vardı. Uyurgezer de olsam kendimi yakmam. Şuur dışı zihnim neden böyle bir komut vesin ki? :/ Her neyse. Birkaç aydır kendimi odaya kilitletiyorum ve tek olan şey pencereden atladığımı gördüğüm rüyalar oluyor. Pencereyi de kapatıyorum; Yakında kilitleyecem. Off. ben yine konuyu uzattım; Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan? Ve bunu bana yapan varlık 'böyle birşeyin olduğuna bile emin değilim ama neyse' Ne?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 senelik konuya doktora git demeye gerek yok gibi:) arkadaşlar parapskoloji ile ilgilenen bir çok insanın ilk aşması gereken bence buluttan nem kapmamak. Ben çok mu bişey biliyorum da söylüyorum, hayır. Ama kendi arkadaşlarımdan gördüğüm özellike; gece duydukları çıtırtıya: cin geldi, astral yaparken: ayağım uyuştu kesin çıkıyodum, bu vaziyet gibi uykusunda çizikler olması ve: demonlar geldi çizdi, birini aklından geçirdiğinde rastlayınca: geleceği görüyorum(kampüste zaten rastlanıyor herkese) gibi şeyler demeleri. artık bana gına geldi he diyip geçiyorum. Hayır sonra bu paranoyaklık insanı delirtir de. Gerçi sonra demonlar vs delirtti de derler eminim.

Olay bence çalışılmayan sınavdan 100 alma olasılığıyla aynı.Durduk yere ne olabilirki (tabi geçmişinizi bilemem o ayrı). Yoksa olay yaşlı teyzelerin çıkıp "devlet telefonumu dinliyor" mantıgından öteye geçmiyor. Teyze senin telefonunu konuşmanı kim napsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merhabalar. ben siteye yeni üye oldum ve bu konuda benim de deneyimlerim var. 3-4 hafta kadar önce gayet huzurlu bir şekilde yatağıma girdim ve uyudum. ilk defa rüyamda ne gördüğümü hatırlamadım. tırnaklarım uzun denemeyecek kadar kısaydı ( kesme ihtimali çok azdı ). aralarında pislikler vardı kahverengi tarzında. sonra üstümü giymek için pijamamı çıkardım bir de ne göreyim. sağ ayağımda birbirine paralel ve eşit aralıklarda 6 tane çizik. yaklaşık 3mm kalınlığında en büyüğü. şaşırdım ve nereye çizdirdiğimi merak ettim. önceki gün hiçbir şey yapmamıştım. sonra gidip yaraları temizledim ve tırnaklarımı kestim. sonra banyoya girdim. banyodaki aynada sırtım dikkatimi çekti. kuyruk sokumumdan 6 cm yukarıda bir yara daha vardı. sanki bir şey saplanmış gibiydi. korktum tabi ki. aradan 2 gün daha geçti ve ben hala olayın etkisindeydim. sonra kafa dağıtmak için arkadaşlara gittik. kızlarla pek samimi değildim. eğlenmek için fal baktı kızlar kendi aralarında. sonra kendimi tutamayıp hiç yapmadığım bir şeyi yaptım. fincanı alıp bakmaya başladım. kelimelere dökemiyordum gördüklerimi. anlattım kızlar kızardı titremeye başladı ve hepsinin gerçek olduğunu söyledi. benim ellerim ayaklarım titriyor konuşmakta zorluk çekiyordum. neyse fal bitti ve ben yıkamaları için onlara verdim. o an sanki hiç fala bakmamışım gibi geldi ve her şeyi unuttum. korkmaya devam ediyordum. akşam yurda gelip yattım. rüyamda falına baktığım kızı gördüm. çok kısa bir görüntüydü. benim sağ kürek kemiğime bir parmağıyla vurdu. sanki ölmüş gibi hissederek uyanıp hemen orayı kontrol ettim ve morarmıştı. korkudan uyuyamadım hemen bir yakınıma anlattım yaşadıklarımı. meğer bana periler musallat olmuş ve beni istiyorlarmış. onları yakmak için birinden yardım istedik. annemin yakın bir tanıdığı yardımcı olacaktı. annemin evinde o gün kaldım ve rüyamda yine arkadan gelen bir ses "bu kadın bizi ayırmaya çalışıyor hemen öldür onu!!!.. ertesi gün hemen evi terkettim. şuan ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...