Jump to content

Rehber Ruhlar

sabrina

Önerilen Mesajlar

Bir çoğunuz gölgeleri gördüğümü biliyor sanırım daha önce paylaşmıştım.Hastanede bana halüsinasyon olduğunu söylediler ve uzun bir süre böyle olduğuna inandım ama rehber ruhlarla ilgili bir konu okurken rehber ruhların pek çok insana uyumadan önce ya da gün ağarırken gölge şeklinde görüldüğünü ve iç ses olarak duyuldukları yazıyordu.Tam benim olayım ama sorun şu ki gördüğüm gölgeler hep demir parmaklık gibi gölgelerin arkasından bana ulaşmaya çalışıyor.Bir engel var.Ulaşamıyorlar.Neden?Nasıl aşıcaklar bu engeli ve en önemlisi bu engel neden olur?

Onlar ruh yani onlar için engel olmamalı öyle değil mi?Sesleride çoğu zaman anlamadığım bir dilde ve karışık.Açıklayabilecek olan var mı?Eğer engeli aşarlarsa bana yardımcı olacaklar biliyorum.

Lütfen.Yardım edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Saf ve pozitif (diyelim) enerjiler sana ulaşma çabası içinde ise bu harika :) ama evrenler arası iletişim ve iletişime geçen varlıkların ortak noktaları olmalı .. Bu da kaçınılmaz bir gerçek .

Engel neden olur biliyormusun arkadaşım .. Temizlenmemiş zihinden olur .. arınmamış ruhundan olur .. Hareket vakti ;) sana ulasmalarına izin ver .. çakralarını temizle .. olumlama yap... sevgi olgusunu yay hayatına .. Günaydın' la başla güne ve iyi geler ile bitir .. meditasyon yap ve vücüdünü tanı .. Zihninin temizken sana yaşattıkklarını hisset ..

/ gün en fazla 7 gün sonra parmaklıklar kırılır... ruh ruhuna dokunur ve tanrının elini hissedersin omuzunda ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...