ged Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2011 Gerçekten isim aklına nerden geldi boynuzsuzgeyikler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Adam konu açmış yav:D ben biliyorum ama söylemeyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 özel mesajla sorsan daha mı iyi olurdu ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 hahahahahaha:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Cidden konu açılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 buynozsuz gayüklar Özbekistan dilinde iyi huylu, yiğit, mert anlamlarına geliyormuş oradan gelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Nesli tükenmiş bir geyik türüdür http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjrPIZBkBss5m_qK4zx1EGHwluanU1f9ITYv2PXkfLkKP6-KkksHQL_89V Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Bi aralar adı bornozsuzgeyiklerdi, o nereden geliyor? Ben ilk gördüğümde "Geyiğin bornozlusu mu var?" diye düşündüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Ben baktım, gördüm, geçtim. Ne kadar takılan varmış böyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Şimdi beterin beteri var adam paranormal olaylara da açabilirdi konuyu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 adam merak etmiş yorumları alıyor işte. arkandayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ydH9JstqFR8&feature=results_main &playnext=1&list=PL1CBE52F8EDAED652 te bırdan geleyaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Orta okul döneminde artık çizdiğim karikatürlere ve yazdığım hikayelere isim bulmam gerekiyordu ve mizaha olan düşkünlüğüm ismin de mizah ile iç içe olmasını gerektirdiğinden bu nicki kullandım o zamandan bu zamana kadar.Birden düşünürken aklıma geldi ama nerede nasıl düşündüğüm bana kalsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.