DeePower Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2011 Merhaba Arkadaşlar Ben İmgeleme Yapamıyorum Yani Gözümü Kapattığımda Simsiyah Her Teknikleri Denedim Ama Zihnimde Canlanabiliyor. Meditasyon Yapıyorum Hiçbirşey Hissedemiyorum.. Bendemi Yetenek Yok Birşeyleri Eksikmi Yapıyorum ? Yorumlarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Kimse gözünü kapattığında karanlıktan başka hiç bir şey görmüyor ki sen imgeleme olayını biraz yanlış anlamışsın yada durugörü ile karıştırmışsın biraz. Yaratıcı İmgeleme Yapılışı. Yoktan Var Etme Sanatı: İmajinasyon Meditasyon ise çok kapsamlı bir konu bir çok nedeni olabilir biraz daha açıklarsan daha iyi olur yani hiç bir şey hissedemiyorum derken? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 "Yani Gözümü Kapattığımda Simsiyah Her Teknikleri Denedim Ama Zihnimde Canlanabiliyor." Ben bu kısmı anlamadım. Zihninde canlandırdığın şeyleri göz önüne mi getiremiyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Kimse gözünü kapattığında karanlıktan başka hiç bir şey görmüyor ki sen imgeleme olayını biraz yanlış anlamışsın yada durugörü ile karıştırmışsın biraz. Yaratıcı İmgeleme Yapılışı. Yoktan Var Etme Sanatı: İmajinasyon Meditasyon ise çok kapsamlı bir konu bir çok nedeni olabilir biraz daha açıklarsan daha iyi olur yani hiç bir şey hissedemiyorum derken? Meditasyon derken dikkatli olamıyorum düşüncelerimi susturamıyorum yani nasıl olacağını bilmiyorum sıkılıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 "Yani Gözümü Kapattığımda Simsiyah Her Teknikleri Denedim Ama Zihnimde Canlanabiliyor." Ben bu kısmı anlamadım. Zihninde canlandırdığın şeyleri göz önüne mi getiremiyorsun? Yani Gözümü Kapattığımda Simsiyah Hiç Renk Görüntü Yok Aura tekniklerini denedim sonuç alamadım zihin konusuna gelince cümleye karışmış yanlışlıkla zihinden düşüne biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Zaten göz kapatılınca hiç bir şey görülmez.İmgelemenin sözlük anlamıda > Yani aklında canlandıracaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Hımm teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 imgeleme dediğin şey hayalde canlandırmadır yani hayal kurma.Hayal mi kuramıyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 imgeleme dediğin şey hayalde canlandırmadır yani hayal kurma.Hayal mi kuramıyorsun? Yok yani öyle değil ben imgelemeyi yanlış anlamışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hawk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ya bende yapamıyorum Enerjiyi dışarıya atmakta problemim var qaliba yardım ederseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.