ged Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2011 Türkiye'nin evrensel enerjilerin yoğunluk haritası. http://c1111.hizliresim.com/r/h/kgc4.jpg Kaynak: İnternet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 özellikle ege kıyıları konusunda hemfikirim enerji çok yüksek didim bodrum şirince de çok fazla yoğun hissediliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 ged resmi koymuşsun güzel ama neyin nesi biraz bilgi verseydin keşke. Kim bu araştırmayı yapmmış? Ne enerjisi? Biraz bilgilerle destekle başlığını yoksa yetersiz içerikten dolayı silmek durumunda kalacağız. Arkadaşlar lütfen başlık açarken birazcık özenelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bu ne şimdi? Evren Türkiye şeklinde miymiş? Neymiş ne olmuş biri bana anlatsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Yazana göre bu harita türkiye'nin her ilindeki evrensel enerji düzeyini gösteriyor. Sirius aldığım kaynaktada iki üç cümle yazıyor.Benim anladığım bu ama konu başlığı hatalı olmuş.Konu tartışılırsa iyi olur bana doğru gibi geldi ama herkesin düşüncesi farklı tabi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.