Metropolitan Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2011 Arkadaşlar bu sözü bir çok yerde duydum.Acaba nedir bu iç huzur bilgisi olan varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 (düzenlendi) En kötü koşullarda bile huzuru yakalayabilmektir. İç huzur, içsel olarak dışarıdan bağımsız olarak genel anlamda huzurlu olma halidir =) Eğer iç huzurunuzu yakalayabilirseniz, etraftaki karmaşa ve olumsuz enerjilerden kendinizi soyutlayıp olaylara daha net bakabilirsin ve en önemlisi o kargaşaya dahil olmazsınız, huzuru yakalarsınız. Oldukça önemli bir kavram, spiritüalizmle ilgilenen her insanın iç huzuru yakalayabilmesi gerekiyor. Kasım 17, 2011 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Valla o denilen şeyden bende hiç yok sanırım ..Bugün olumsuz bir olay yaşadım hala mutsuzluğu üstümde , uzun zamanda geçmez sanırım...Takmayıp önüne bakmak gibi birşey galiba eğer benim gibi olduğun yerde takılıp kalırsan huzursuz olursun demek oluyor herhalde .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 (düzenlendi) Sanırım yarı iç huzur (Böyle bir şey varsa.) yakalamış olmam gerekiyor.Şu aralar neredeyse hiçbir şeye sinirlenmiyorum.Umarım tam olarak iç huzuru bulurum. Kasım 17, 2011 Metropolitan tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesidir. Kendisi hakkında herhangi bir yargısı yoktur. İyi ve kötü karar diye bir şeyin olmadığını bilir. Beğendiği yönlerini öne çıkarıp, hoşuna gitmeyen yönlerini budamaya çalışmaz. Varlığını tümden kucakladığı için kendi içinde bir gerilim yoktur. Böyle bir yaşamda 'bir şey' olmaya çalışmak yoktur sadece kendin olmak vardır. Dolayısıyla yaşamın devingenliğini dolayısıya yaşarlar. Sarkacın sallanması gerekir. Yaşam kutupluluktur. Böyle insanlar devamlı kutsal ve sevgi dolu olmaya uğraşmazlar, yaşamı bir doktrin, inanç ya da felsefî görüş ile yorumlamaya çalışmazlar. Andadırlar. Zihinsel prangaları yoktur bu yüzden istedikleri her şey olabilirler. İster öfkeli, ister mutlu. Neyi canları çekerse onu deneyimlerler. Onlar için kusurlu bir varlık illüzyonu içinde özünde kusursuz olduğunu bilmek büyük bir paradokstur. Ama onlar bilirler. Bize gelince... Biz de gücümüzü ona buna verip dururuz işte. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.