sasuke Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2011 Evet arkadaşlar..Çoğumuz odaklanma konusunda çeşitli sorunlar yaşıyoruz.Ve bu sorunların çeşitli sebepleri var.Bu sebeplerden biri de zihnimizi susturamamaktır..Zihnimizde çoğu zaman konuşan, bazen şarkı söyleyen, bazen ise sinirlerimi bozan o sesi susturmak mümkün ve yararlı.Bunu size bir teknikle anlatayım.. (: Şimdi öncelikle 4 saniyeye sığdırarak yavaşça nefes alıyoruz..Sonra 2 saniye içimizde tutuyoruz havayı..Ve tekrar 4 saniyeye sığdırarak veriyoruz..Bu nefes alış-veriş şeklini tekrar ediyoruz.Arka arkaya..Ve bunu yaparken sadece yaptığımız işe odaklanıyoruz..Sonra mı ? Bir bakmışsın sessizlik..Kafandaki o ses susmuş.. (: Okuduğunuz için teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Bu birçok kez paylaşıldı/mıştır. Eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Başka tekniklere rastladım ancak tam olarak bu tekniğe rastlamadım ve diğer tekniklerden çok daha basit ve garantili bence..İlk denemede başarabiliyorsun sonuçta.. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Music Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Paylaşım İçin Çokkkk Teşekkürler . :thumbsup:Cidden İşe Yarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 gerçekten oluyor.teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 paylaşım için teşekkürler sasuke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Önemli değil arkadaşlar (: İşinize yaradıysa ne mutlu bana (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 evet ilk denemede başardım , 10 sn de olsa unuttum zihnimi , teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Evet arkadaşlar..Çoğumuz odaklanma konusunda çeşitli sorunlar yaşıyoruz.Ve bu sorunların çeşitli sebepleri var.Bu sebeplerden biri de zihnimizi susturamamaktır..Zihnimizde çoğu zaman konuşan, bazen şarkı söyleyen, bazen ise sinirlerimi bozan o sesi susturmak mümkün ve yararlı.Bunu size bir teknikle anlatayım.. (: Şimdi öncelikle 4 saniyeye sığdırarak yavaşça nefes alıyoruz..Sonra 2 saniye içimizde tutuyoruz havayı..Ve tekrar 4 saniyeye sığdırarak veriyoruz..Bu nefes alış-veriş şeklini tekrar ediyoruz.Arka arkaya..Ve bunu yaparken sadece yaptığımız işe odaklanıyoruz..Sonra mı ? Bir bakmışsın sessizlik..Kafandaki o ses susmuş.. (: Okuduğunuz için teşekkür ederim.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.. (: biz bunu şan tekniklerinde kullanırdık diyafram için nefesi tutma süresi de 4 sn olurdu daha dogrusu 4 ölçü ilk 2 tanede baş döndürür ama gerçekten çok rahatlatıcı etkisi de var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Gerçekten işe yarıyor teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MajoRkiNq Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Zaten sessizlik için Çoğunluk nefese odaklanma taktiği yapılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WALE Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 bu bildiğimiz meditayon yöntemi işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Bu nefes alma tekniğini transa geçerken uyguluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Teknik için saol işe yarıyor. Benimde elimde kendi oluşturduğum teknikler var. En yakın zamanda paylaşmayı düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gidja Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2013 Ben nefesime odaklandığım da evet zihnim susuyor da bir süre sonra boğazım yanmaya başlıyor, ağzım kuruyor. başka şeyler düşünüyorsam ne boğaz acısı ne ağız kuruluğu ama yılmak yok denmeye devam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Bunu denemek isterim çünkü bu dertten çok muzdaribim odaklanmada çok sorunlar yaşıyorum ve dikkat dağınıklığım var ama bunu yapmak bile dikkat istiye kahretsin umarım işe yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Benim gibi kolaya kaçmaya çalışanlar için çok güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.