uzaym Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 Arkadaşlar ben çok garip zamanlarda bazı görüntüler görüyorum. Mesela ders çalışırken.birden gözümün önüne geliveriyorlar. genellikle garip kafalar görüyorum.korkunç oluyorlar.gözüm açıkkende kapalıykende görebiliyorum. ve korkuyorum.bunu engelleyemiyorum.bazen çocuklar görüyorum. bazende çığlıklar duyuyorum etrafımdakilere sorduğumda duyma- dıklarını söylüyorlar. sizce bu gördüklerimin bir anlamı var mı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bir olaya direk parapsikolojik açıdan bakmak bence yanlış olur.Çocukluğunla ilgili veya izlediğin bir filmle ilgili bilinç altında oluşan hayaller-halüsinasyon olabilir diye düşünüyorum..Biraz daha bilgi versen olay hakkında ? Ne zamanlar gerçekleşiyor ? Gerçekleşme öncesi belirtiler ? Yer fark ediyor mu mesela bunu tetikleyen şeyler gibi.. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 bunu tetikleyen bir şey yok.yani ben bambaşka bir şey düşünürken oluyor.bu konu hakkında ne zaman kafa yorsam hiç bir şey olmuyor.televizyon izlerken yemek yerken ders çalışrken hep oluyor.benim babamın işinden dolayı sürekli yer değiştiriyoruz.tainimiz tokata çıktı şuan tokatta yaşıyorum.bu görüntüleride buraya taşındığımızdan beri görüyorum.yan binanadada garip bi aile yaşıyor dürekli acayip gürültüler geliyor yan binadan ailenin fertlerinin bir çoğu özürlüymüş (beyinözürlü ) kardeşimde bayramda bu binaya şeker toplamaya gittiğinde (arkadaşlarıyla birlikte ) tüm kapılar birden bir gürültüyle açılıp kapandığını söylediler ve korkuyla binadan kaçmışlar.belki gördüklerimle alakası vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Öncelikle kesinlikle bir doktora görünmelisin, çünkü bu bir şizofreni başlangıcı bile olabilir. Eğer bir teşhis çıkmazsa o zaman parapsikolojik yorum yapılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 allah korusun:(umarım böyle bir şey değildir.şizofreni nedir ? açıklayabilr misin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır. Olmayan insanlar falan görmek diye tanımlanabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 şizofreni olacağını sanmam ama bana sorarsan daha fazla sosyalleşmelisin. Dışarıya çık, daha fazla kişiyle fiziksel düzeyde irtibata geç, gez ve kafanı dağıtacak şeyler yap. Sosyalleşmek sana iyi gelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bana da görünüyor ama alakasız görüntüler oluyor. Gayet normal şeyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 tamam çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qarzulocne Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 şizofreni olacağını sanmam ama bana sorarsan daha fazla sosyalleşmelisin. Dışarıya çık, daha fazla kişiyle fiziksel düzeyde irtibata geç, gez ve kafanı dağıtacak şeyler yap. Sosyalleşmek sana iyi gelecektir. işte temel probleme gerekli cevap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 psikptik depresyon belirtisi olabilir.doktora git.gerçi doktor ne dicek ki... beyninde problem yok çocuğum parapsikolojik mi? bu belirtilerle gidersen elbet sana şusun diyip bir sürü ilaç kakalıcak.sonra iyice delirtcekler sonra da bişeyin yokmuş deyip salcaklar.sen de ömrünün sonuna kadar heyezanlarınla baş başa forever alone takılcan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 psikptik depresyon belirtisi olabilir.doktora git.gerçi doktor ne dicek ki... beyninde problem yok çocuğum parapsikolojik mi? bu belirtilerle gidersen elbet sana şusun diyip bir sürü ilaç kakalıcak.sonra iyice delirtcekler sonra da bişeyin yokmuş deyip salcaklar.sen de ömrünün sonuna kadar heyezanlarınla baş başa forever alone takılcan. Bu işin eğitimini almış insanlardan bahsediyoruz. Bırakalım da bir şeyler bilsinler değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Teşhis koymaya ne meraklıyız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asim Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 sen haline dua et benim evdekiler olayı abarttı görünmek yerine artık tv kapatıp acıyorlar,çatal kaşığa bayılıyor lavaboda senfoni yapıyorlar patır patır koşup buzdolabını açıyorlar.beni bazı geceler uyandırmaları da en büyük keyifleri.ben artık takmıyorum ne kadar az düşünce o kadar kolay yaşam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Bu işin eğitimini almış insanlardan bahsediyoruz. Bırakalım da bir şeyler bilsinler değil mi? Abi olay parapsikolojik diyelim adama büyü yapılmış tamam mı? olayın özü bu.sen o belirtilerle psikiyatriye gidersen ne dicek sana? bu olay beni aşar sen hocaya mı git dicek? ilaç yazcak birde ağır ilaçlar.seni serseme çevircek bir de vücuduna zarar vercek ama bi işe yaramıcak en sonunda da hastaneye yatırcaklar kaçacak delik arıcan.en sonunda işe yaramazsa seni ilaçlarla evine postalıcaklar. Olay bu yani.Hani olay parapsikolojikse bile doktora gidince her şeye bir teşhis bulurlar.Yaşadım biliyorum bana anlatmayın şimdi doktor moktor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz16 Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Olmayan bir şey halisülasyonlar yapmadığı bir şey'i yaptım demek şızofrenin başlangıcı olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Şizofrenide sadece halisünasyon yotur.İyice araştırın gelin.Ayrıca şizofreni başlangıcında halisünasyona bakılmaz. İnternet adreslerinde yiyorlar sizi.Oraya harbi belirtileri yazsalar Konversiyon hastaları doluşur ben şizofrenim diye.Adamlar ordan anlıyor kimin yalan söyleyip kimin söylemediğini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 arkadaşlar doktora gittim.zaten randevu almıştım gitmeyi düşünüyordum.babamın asker olduğunu söylemiştim.ben küçükken hakkari-yüksekovaya tainimiz çıkmıştı.o zaman teroristler bizim lojmanımıza saldırmış.bende 3-4 yaşlarındaydım.annem ile ben binadan kaçıp komşuya gitmişiz orada komşularımızın bir çoğu ölmüşler.ben bu görüntüleri çok küçükken gördüğüm için bende büyük bir etki yaratmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzaym Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 fakat benim bunları gözüm açııkkende görebilmem beni oldukça korkuttu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 iyi sorun çözüldü o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.