Jump to content

Aniden gördüğüm imajlar

uzaym

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ben çok garip zamanlarda bazı görüntüler görüyorum.

Mesela ders çalışırken.birden gözümün önüne geliveriyorlar.

genellikle garip kafalar görüyorum.korkunç oluyorlar.gözüm

açıkkende kapalıykende görebiliyorum.

ve korkuyorum.bunu engelleyemiyorum.bazen çocuklar görüyorum.

bazende çığlıklar duyuyorum etrafımdakilere sorduğumda duyma-

dıklarını söylüyorlar.

sizce bu gördüklerimin bir anlamı var mı ??:confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir olaya direk parapsikolojik açıdan bakmak bence yanlış olur.Çocukluğunla ilgili veya izlediğin bir filmle ilgili bilinç altında oluşan hayaller-halüsinasyon olabilir diye düşünüyorum..Biraz daha bilgi versen olay hakkında ?

Ne zamanlar gerçekleşiyor ?

Gerçekleşme öncesi belirtiler ?

Yer fark ediyor mu mesela bunu tetikleyen şeyler gibi.. (:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bunu tetikleyen bir şey yok.yani ben bambaşka bir şey düşünürken oluyor.bu konu hakkında ne zaman kafa yorsam hiç bir şey olmuyor.televizyon izlerken yemek yerken ders çalışrken hep oluyor.benim babamın işinden dolayı sürekli yer değiştiriyoruz.tainimiz tokata çıktı şuan tokatta yaşıyorum.bu görüntüleride buraya taşındığımızdan beri görüyorum.yan binanadada garip bi aile yaşıyor dürekli acayip gürültüler geliyor yan binadan ailenin fertlerinin bir çoğu özürlüymüş (beyinözürlü ) kardeşimde bayramda bu binaya şeker toplamaya gittiğinde (arkadaşlarıyla birlikte ) tüm kapılar birden bir gürültüyle açılıp kapandığını söylediler ve korkuyla binadan kaçmışlar.belki gördüklerimle alakası vardır :derisive:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır.

Olmayan insanlar falan görmek diye tanımlanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

psikptik depresyon belirtisi olabilir.doktora git.gerçi doktor ne dicek ki... beyninde problem yok çocuğum parapsikolojik mi? bu belirtilerle gidersen elbet sana şusun diyip bir sürü ilaç kakalıcak.sonra iyice delirtcekler sonra da bişeyin yokmuş deyip salcaklar.sen de ömrünün sonuna kadar heyezanlarınla baş başa forever alone takılcan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

psikptik depresyon belirtisi olabilir.doktora git.gerçi doktor ne dicek ki... beyninde problem yok çocuğum parapsikolojik mi? bu belirtilerle gidersen elbet sana şusun diyip bir sürü ilaç kakalıcak.sonra iyice delirtcekler sonra da bişeyin yokmuş deyip salcaklar.sen de ömrünün sonuna kadar heyezanlarınla baş başa forever alone takılcan.

Bu işin eğitimini almış insanlardan bahsediyoruz. Bırakalım da bir şeyler bilsinler değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sen haline dua et benim evdekiler olayı abarttı görünmek yerine artık tv kapatıp acıyorlar,çatal kaşığa bayılıyor lavaboda senfoni yapıyorlar patır patır koşup buzdolabını açıyorlar.beni bazı geceler uyandırmaları da en büyük keyifleri.ben artık takmıyorum ne kadar az düşünce o kadar kolay yaşam...;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu işin eğitimini almış insanlardan bahsediyoruz. Bırakalım da bir şeyler bilsinler değil mi?

Abi olay parapsikolojik diyelim adama büyü yapılmış tamam mı? olayın özü bu.sen o belirtilerle psikiyatriye gidersen ne dicek sana? bu olay beni aşar sen hocaya mı git dicek? ilaç yazcak birde ağır ilaçlar.seni serseme çevircek bir de vücuduna zarar vercek ama bi işe yaramıcak en sonunda da hastaneye yatırcaklar kaçacak delik arıcan.en sonunda işe yaramazsa seni ilaçlarla evine postalıcaklar.

Olay bu yani.Hani olay parapsikolojikse bile doktora gidince her şeye bir teşhis bulurlar.Yaşadım biliyorum bana anlatmayın şimdi doktor moktor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şizofrenide sadece halisünasyon yotur.İyice araştırın gelin.Ayrıca şizofreni başlangıcında halisünasyona bakılmaz.

İnternet adreslerinde yiyorlar sizi.Oraya harbi belirtileri yazsalar Konversiyon hastaları doluşur ben şizofrenim diye.Adamlar ordan anlıyor kimin yalan söyleyip kimin söylemediğini.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar doktora gittim.zaten randevu almıştım gitmeyi düşünüyordum.babamın asker olduğunu söylemiştim.ben küçükken hakkari-yüksekovaya tainimiz çıkmıştı.o zaman teroristler bizim lojmanımıza saldırmış.bende 3-4 yaşlarındaydım.annem ile ben binadan kaçıp komşuya gitmişiz orada komşularımızın bir çoğu ölmüşler.ben bu görüntüleri çok küçükken gördüğüm için bende büyük bir etki yaratmış.:ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...