Aikon Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2011 Merhaba. Öncelikle şunu söyleyeyim , paranormal bir şey yok. Beklemiyorumda Sadece basit bi teknikle kelimeleri karıştırılmış bir cümle var elimde eğer merak salan varsa şunu çözerse sevinirim. Sitecın neyif sitecınviaifyenofriuqoms Fitwzmusiz 2 Gündür bir şey anlamadım. Birisi tarafından bir yere yazılmıs durumda. Nedir bu arkadaslar bir fikri olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yabancı mı? Arada girip cryptogram çözdüğüm siteler var. Şifreleme ve çözümlemeyi en iyi anlatan kaynak şu: http://www.exploratorium.edu/ronh/secret/secret.html 3-4 tane sık kullanılan yöntem var zaten biraz uğraşırsan çözersin diye düşünüyorum. Mesela cypher wheeli deneyebilirsin hemen. Çünkü cümlede tekrar eden öğe var. Sadece harf değişiklikleri olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 prestiji izledin mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Noesis Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 prestiji izledin mi? Prestijle kripto ne alaka? Ben prestijin kısa bir süreliğine nikola tesla 'dan bahseden sihirbazların en iyinin kim olduğunu ortaya koymaya çalıştığı bir film olduğunu sanıyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Prestijde, eğer izlediyseniz, üç sihirbazdan biri not defterinde şifreleme kullanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Noesis Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Prestijde, eğer izlediyseniz, üç sihirbazdan biri not defterinde şifreleme kullanıyor. Kusura bakmayın şimdi hatırladım. Kripto ondan da öncelere dayanıyor aslında. Sözüm ona, Da Vinci bile kullanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Noesis Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yabancı mı? Arada girip cryptogram çözdüğüm siteler var. Şifreleme ve çözümlemeyi en iyi anlatan kaynak şu: http://www.exploratorium.edu/ronh/secret/secret.html 3-4 tane sık kullanılan yöntem var zaten biraz uğraşırsan çözersin diye düşünüyorum. Mesela cypher wheeli deneyebilirsin hemen. Çünkü cümlede tekrar eden öğe var. Sadece harf değişiklikleri olabilir. Türkçe de Q ve W harfleri varsa Türkçe olabilir kanaatindeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Cypher wheelde ingiliz alfabesi kullanılabilir. O q ve w'lar türkçe bir harfe de tekabül edebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 (düzenlendi) Yalnız bunu şifreleyen bir bilgisayar crypt yazılımı değil bir insan. Çözemedim ya. İşin kötüsü her yere yazmaya basladı kim bu bilmiyorum Yabancı mı? Arada girip cryptogram çözdüğüm siteler var. Şifreleme ve çözümlemeyi en iyi anlatan kaynak şu: http://www.exploratorium.edu/ronh/secret/secret.html 3-4 tane sık kullanılan yöntem var zaten biraz uğraşırsan çözersin diye düşünüyorum. Mesela cypher wheeli deneyebilirsin hemen. Çünkü cümlede tekrar eden öğe var. Sadece harf değişiklikleri olabilir. Cevabın için teşekkürler mantıklı geldi 2 kelime olması dikkatimi çekti fakat 2.kelimeden sonrası birleşik yazılmış gibi cypter whellde test edebilir misin ? Yapamadmda. İlk cümlede dediğin gibi harfler değiştirilmiş sanırım . Ama diğer kelime fitwzhmuzic farklı yerde yazıyordu büyük şekilde Kasım 24, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 O verdiğim linkte harf sıklıklarıyla ilgili bir yer olması gerek. Oradan da çözmeyi deneyebilirsin. Kim ki bu? Feysbuk duvarına yazılmış bir yazıysa fazla uğraşma yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 keşke hiç uğraşmasaydım ilk cümlede seni seviyorum yazılıymış kelimedede aşkım. Ne günlere kaldık be arkadaş. Herkese teşekkürler özür dilerim gülüyorum su an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.