pegasuscorpion Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2011 Bir dönem üzerimde kristal kuvarsa taşıordum taşın bendeki etkileri gayet güzeldi ama bir gece 3 adam gelip yattığım yerin yanı başına oturup sende farklı bir şey var onu alaağız gibilerden bişeyler diyip gittiler sonrasında kristalim kayboldu bir daha da bulamadım,yenisini aldım ama bu m,mk,n m, hala bilmiyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Astral seyahatle biri değil fakat varlıklar almış olabilir.İnsan kılığında görnemeyeceklerini düşünmüyorsundur umarım.Şaka gibi görünse de bazı musallat durumlarında bu tip şeylerle bizzat karşılaştım anlatılanların haricinde. Eşyalar ya sürekli yer değiştirir veya kaybolur. Evini arındırmanı ve korunmak için de inancın doğrultusunda korunma ritüelleri yapmanı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Madde boyutundan dışarı çıkaramayacakları için bulma şansın var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 aslında başka varlıklardır kılık değiştirmişlerdir diye düşünürdüm ama gelen kişileri bir arkadaşım aracılığıyla tanıyorum denebilir enazından tanımları uyuyor,yani onlar da insan ve astral seyahat konusunda uzmanlaşmış bireyler:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Perilerde çalmış olabilir. Belki yerine birşey bırakmışlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 sanmıyorum öyle birşey olsa anlayacağımı düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amelie Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 belki de kristal kuvarsın yola yalnız devam etmek istemiştir. şaka bi yana, bi çok şey olmuş olabilir. bana göre fazla üstünde durma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 teşekkrler yok artık üstünde durmuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 jumper dıye bır fılm ızlemıstım onu hatırladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 siyah giyen adamlara benzemiş. varlıklar çoğunlukla kılık değiştirirler.astralde beden maddesellikten çıkacağı için madde olan hiç bir şeye teması mümkün değildir.Onu aklından uzaklaştır ve evinin köşelerine tuz serpmeni öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 ................astralde beden maddesellikten çıkacağı için madde olan hiç bir şeye teması mümkün değildir..................... Bir yerde iken astral seyahat ile başka yerde de fiziki bedenleri ile bulunduğu iddia edilenlerle ilgili çok efsane okudum. İmkansız dememek lazım diye düşünüyorum ama böyle bir şekilde bir hırsızlık mümkün değil zira bunu doğru farzetsek de bu seviyede biri gelip senin benim evimden (genelleme yapıyorum kişisel değil ) bir şey çalmaz rahat olalım yani sıkınıtı yok Sen böyle yazınca aklıma geldi birden o yüzden senden alıntı yaptım neyi kastettiğim daha rahat anlaşılsın diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Bir ara bi konu paylaşmıştim orada bu hırsızlık olayı geçiyordu ama bulamadım linki yine astral bölümdeydi . Bulabilirsem vereceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 teşekkürler zaten o evden hatta şehirden taşındım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
10urteker Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Bence apaçık belliki şeytani bir varlık musallat başlangıcı.. ara ara dönemlerde tetikleyici bir sebep ile tekrarlanablir eğer önlemleri alınmazsa (tamamen kendi düşüncem tabiki) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Sosyolojinin ve antropolojinin öncülerinden biri olan Lucien Levy-Bruhl’ün “La Mentalite Primitive” adlı eserinde, bir misyoner tarafından balkabaklarının çalındığını iddia eden ilginç bir Kızılderili örneği yer almaktadır. Bu Kızılderili, Avrupalı misyonerin, hırsızlık olayının cereyan ettiği anda, köyünden çok uzaklarda bulunduğunu biliyordu ve bunu tartışmıyordu bile, ama bu hırsızlığı yapmak üzere deduble olduğu konusunda ısrar ediyordu. http://www.gnoxis.com/lung-gom-pa-37492.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.