chesterfield Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xk4t4C69AZc Yeni bir reklam değil ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 oha ilk reklamda bildiğin dubstep yapmışlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 İlk reklam çok aşırı komikti ama beni bitiren en sonundaki profilo yazısıyla sözlerin aldığı hal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 "Ay içim şişti"de kadının önce bi kalakaldığı an var.işte ona bayıldım:D teşekkürler paylaşım için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 2. reklam madde 9 ; seninle sonra görüşcez :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Music Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 2. reklam madde 9 ; seninle sonra görüşcez :rofl: :rofl:O Bölüme Bende Bitmiştim Birde Ay İçim Şişti İfadesine Bittim Benim En Çok Hoşuma Giden 2.Reklam Çok Komikti Yaaa Paylaşım İçin Çokk Teşekkürler *_* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Birinci reklamı biliyordum da ikinciyi ilk defa gördüm =) güzelmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.