Virtue Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2011 Bu video ismindeki gibi İskoçya'da çekildiği söyleniyor. Bence Druid de olabilir. Ama sonuçta insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 ahaha teyzenin birini çalışma yaparken çekmişler, yazık kadıncağızında haberi yok =D Bende korkuyorum bir gün benim de doğada yaptığım ritüellerin videoaya alınıp sitelere düşmesinden Gerçek cadı falan diye.... Hiç unutmuyorum, iki yıl önce alanya'dayken bir bayana reiki yapıyorduk. O günde şans eseri üzerimde siyah t shirt var. Çalışmayı yengemle birlikte yapıyoruz. Yengeme, ayak ucundan reiki yapmaya başlamasını söyledim, bende kadının aurasını düzeltmeye çalışıyorum. Aura haşat olmuş, adeta dışarı ok gibi negatif enerji yayılımları yapıyor, o derece ki elime iğne batmaları giriyor auradan dolayı. Onun içinde sürekli sembolleri çizerek aurayı arındırmaya ve onarmaya çalışıyorum. Yengem diğerlerine pencereyi kapatır mısınız dedi. Bir baktım ki, karşı apartmanda ki dairede, millet pencerelere balkonlara çıkmış bizi izliyor =) Sanırım doğulular, baya da kalabalıklar, balkon insanla dolmuş, iki pencerden de 3 kişi sıkışa sıkışa kafalarını çıkarmışlar bizi dikizliyorlar, ne yapıyoruz diye =D Artık ayin mi yapıyoruz sandılar bilmiyorum. Çıkarsa görüntülerim şaşırmayın... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Kadının kıyafetleri ürkütücü açıkcası (: Yüzü de bembeyaz (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Kadının kıyafetleri ürkütücü açıkcası (: Yüzü de bembeyaz (: kıyafetler öyledir zaten cadılııkta. Düz ve rahat cübbeler giyilir. Yüzünün beyaz olması iskoç olmasından =) Yani eğer video gerçekse, bir anormallik yok, sıradan bir cadı olabilir. Ama bana sorarsanız video fake. Bir kadını yaşlı gibi gösterip pudralayıp, cadı diye yediriyorlar. http://www.nouvellesimages.com/img_Little-old-ladies-dressed-as-witches-drinking-tea_Anonyme_ref~150.001039.00_mode~zoom.jpg http://www.kalilily.net/weblog/witchesattea.jpg http://www.callaighe.com/photo_archive/Janet Stewart and Coven Photo 1.jpg Bunlar cadı kovanlarına örnekler. Yurtdışında bunlar gibi giyinen çok fazla cadı var. ÜLkemizde böyle giyinmek her zaman için pek mümkün olmuyor ama yurtdışında böyle gezen cadılar mevcut. Geleneksel giysiler bunlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Erkek cadılar için ne önerilir ? (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Erkek cadılar için ne önerilir ? (: kapşonlu uzun cübbeler veya ucu yukarı doğru konik olan büyücü şapkaları. Ama genelde kapşonlu uzun cübbeler veya pelerinler tercih edilir. Geleneğe göre giysi değişir. Mesela aşağı da ki adam ravenheart. Kendi cadılık okulu var. Baya da meşhur bir cadıdır, biraz filmden çıkmış gibi giyinir ama şu meşhur 13 kuralı yazan amerikan cadı birliğinin üyelerinden biridir. http://www.ressim.net/61/upload/91069b7e.jpg http://www.cam111.com/uploadfile/newsphoto/2011/0304/66834093.jpg alış veriş yaparken. Her zaman kendi giysileriyle dolaşır =D http://i60.servimg.com/u/f60/15/10/47/52/sans_t13.jpg bu da en çok tercih edilen cübbelerden biridir. Uzun beyaz, keten veya pamuktan yapılmış cübbeler, kapşonu vardır. Bel bölümüne ip bağlanır, ipe keseler veya ne gerekliyse onlar asılır. Druid geleneğinden gelme bir giysidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Şu alışveriş yaparken giydiği cübbenin desenleri çok iyiymiş ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Adam modanın ta kendisi =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 kapşonlu uzun cübbeler veya ucu yukarı doğru konik olan büyücü şapkaları. Ama genelde kapşonlu uzun cübbeler veya pelerinler tercih edilir. Geleneğe göre giysi değişir. Mesela aşağı da ki adam ravenheart. Kendi cadılık okulu var. Baya da meşhur bir cadıdır, biraz filmden çıkmış gibi giyinir ama şu meşhur 13 kuralı yazan amerikan cadı birliğinin üyelerinden biridir. http://www.ressim.net/61/upload/91069b7e.jpg http://www.cam111.com/uploadfile/newsphoto/2011/0304/66834093.jpg alış veriş yaparken. Her zaman kendi giysileriyle dolaşır =D http://i60.servimg.com/u/f60/15/10/47/52/sans_t13.jpg bu da en çok tercih edilen cübbelerden biridir. Uzun beyaz, keten veya pamuktan yapılmış cübbeler, kapşonu vardır. Bel bölümüne ip bağlanır, ipe keseler veya ne gerekliyse onlar asılır. Druid geleneğinden gelme bir giysidir. Video bence de fake, zaten Youtube'da kenarda fake videolar var, bu niye gerçek olsun. Bi de amca şekermiş bence. Şu alış-veriş resmi bana fake gibi geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 yok resim fake değil. Adamın cadılık okulu var, karısıyla o hep bu kıyafetleriyle dolaşıyorlar =) çılgın tipler biraz. günlük kıyafetleri böyle yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 İnsanın o okula gidesi geliyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Valla şu cübbeli amca bana gerçek bir cadıdan daha çok bir Harry Potter fanını anımsatıyor : / Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Aynen, bana da. Zaten ondan sormuştum. Düzenleme: Bi internet sitesi, kaynak vb. bir şeyler var mı acaba? Merak ettim şahsen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Valla şu cübbeli amca bana gerçek bir cadıdan daha çok bir Harry Potter fanını anımsatıyor : / adam gerçek bir cadı. Ama harry potter çok sükse yapınca kendi cadılık okulunu harry potter'a benzetmiş. Mesela dört bölüme ayırmış ve her birini bir element bölümü olarak tamamlamış. ÖNce ben baya bir önyargılı yaklaştım adama, özenti ve komik geldi, lakin kitaplarını inceledim ciddi ve güzel bilgiler vermiş. Adam zekice davranmış, cadılık okulunu kafasına göre açsa çok tepki çekerdi, harry potter'a benzeterek aslında asıl niyetini gizlemiş. En azından bakanlar "bunlar cadı" diye korkmak yerine "bunlar özenti" diyerek gülüp geçiyor, böylece asıl yolunu gizlemiş oluyor =) Bazen bir insanın kendini kabul ettirmesinin yolu, aşırılığa kaçmaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2011 Katılasım geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
10urteker Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 adam gerçek bir cadı. Ama harry potter çok sükse yapınca kendi cadılık okulunu harry potter'a benzetmiş. Mesela dört bölüme ayırmış ve her birini bir element bölümü olarak tamamlamış. ÖNce ben baya bir önyargılı yaklaştım adama, özenti ve komik geldi, lakin kitaplarını inceledim ciddi ve güzel bilgiler vermiş. Adam zekice davranmış, cadılık okulunu kafasına göre açsa çok tepki çekerdi, harry potter'a benzeterek aslında asıl niyetini gizlemiş. En azından bakanlar "bunlar cadı" diye korkmak yerine "bunlar özenti" diyerek gülüp geçiyor, böylece asıl yolunu gizlemiş oluyor =) Bazen bir insanın kendini kabul ettirmesinin yolu, aşırılığa kaçmaktır... Türkiye şubesini açar mı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amunet Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 çok beğendim amcamı peki kitaplarını bulmamız mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atamertes Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Real Elemental Wizards [video=youtube;-bAN7Ts0xBo]http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo Bu insanlar giyimi ve hareketleri kendi standartları dışında olan insanlara neden hemen cadı büyücü vs damgası yapıştırmayı bu kadar çok severler Teyzem kim bilir napıyor kendince ne gizlice çekildiğinden ne cadı diye yargılandığından haberi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 cadılıkta bir dindir.çok da güzel bir dindir.bu kadın bana göre pagan.gerçi cadılıkla paganizm birbirine çok yakın inanış biçimi ama her pagana cadı demek yanlıştır.ve kıyafetler çok garipmiş sirius. benim bildiğim bu klipteki gibi giyinilir genelde.rahat, uzun tunikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beraris Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 videoda anormal bir şey göremiyorum.. bu durumda şu an fake bu anlama geliyor sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuazK Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 sabrina, sanırım kadının elindeki davuldan bana daha çok şaman gibi geldi bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre10300 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Napıo bu liseli ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 bence bu fake video, en azindan bence. ama guzel paylasdim daha once gormemistim bunu tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpectraImpotriva Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Bu gacı hiçbir şey yapmıyor ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Videonun bi' esprisi yok. Aynısını ben de çekerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.