sasuke Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2011 Merhaba arkadaşlar..Direk olaya giriyorum..Ben sevgilime bir büyü bir de maji kitabı hediye ettim..Büyü kitabı amatördü..İçinde 120 tane falan büyü, büyünün işleyişi falan vardı..Maji kitabının çoğu şekildi, cadı alfabelerinden demon simgelerine kadar..Bunları sevgilim dolaplara falan çizmiş..Tanrıların simgeleri, iyi kötü cinlerin ve ruhların simgeleri falan vardı..Neyse sonra sevgilim evden sesler duymaya başlamış, çizdiğini de yeni öğrendim, ben kızarım diye bana söylememiş..Gitmiş arkadaşına söylemiş.Arkadaşı benimde arkadaşım.Daha az önce haberim oldu böyle her yere çizdiğinden..Neyse sonra evden sesler gelmeye başlamış.Bir de bugün biri yüzünden sevgilimle tartıştık.Ayrıldık..Saat 17:30 sularında ayrılmıştık ama 3-4 mesajla olmuştu ayrılık.Emin olmak için bitti mi diye sormuştum..Aradım.Telefonda evet bitti seni kullandım güç için seni hiç sevmedim gibisinden şeyler söyledi.Ben üzüldüm..Erkek olmama rağmen duygusal yapıya sahibim..Bağlanmıştım ona..Ağladım saat 22:00'a kadar..Gözlerim şişti haliyle..Hatta beyazı gözükmüyordu.Neyse sonra bana niye mesaj atmıyorsun diye mesaj attı..Benimle oyun oynama falan dedim..Sevgilim o saate kadar uyuyormuş..Uyandığında kolları jiletliymiş.Olayı da hatırlamıyordu ben anlattım..Uzun süredir çıkıyoruz ilkkez böyle bir olay oldu.Yardım bekliyorum..Kitapları elinden alıyorum, çizdiklerini sildiriyorum ve bolca dua falan okutuyorum..Bu yaptıklarımda bir yanlışlık var mı ? Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2011 eğer böyle bir vaka varsa, hem sende hemde kızda bolca yanlışlıklık var =) ÖNcelkle bu tür posesyon vakaları dolaplara birkaç sigil çizmekle olmaz. Öncesi olur bu işin... Mesela sen bir ritüel yaparsın ve eksik-yanlış yaparsın ya da korunma çemberin güçlü değildir, sevgilinde o ritüele iştirak etmiştir, gelen varlık sana değil sevgiline musallat olur. Ardından kız kendini güçsüz bıraktığı anda (yanlış bir sigil kullanımı, duygusal dengesizlikler, aşırı korku vs..) varlık posese etmeye başlar. BU işlerde herşeyin bir aşaması bir ilerleyişi vardır, bir anda zınk diye tepeden inme posesyon pek mümkün değildir. (hele hele kendini jiletlicek. Unutmayın böyle bir vakada bilinçaltı bile varlığın tesirini engellemek üzere sizi korur. Çünkü bilinçaltı ve kişisel ego, kendinize zarar vermenizi engellemeye programlıdır.) Önce sen hangi kitapları verdin, arkadaşın hangi ruhların tılsımlarını çizdi onlarla ilgili bilgi ver bize. Sonra birlikte ritüel yaptınız mı, öncesi nedir onları anlat ki, tam olarak olayı idrak edebilelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 abi sakat bu işler lucid rüya forever başka birşey bilmem ama cidden anlattığına göre bir terslik bir tuhaflık var siriusunda dediği gibi her ayrıntıyı buraya yazıp anlatki yardımcı olsunlar sana, en kısa zamanda düzelmen dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Ben kendi yaptığım hiçbir şeye onu bulaştırmadım.Ancak bir arkadaşıyla beraber cin çağırırlarken yarıda kesmek zorunda kalmışlardı..Mumları falan aniden söndürmüşlerdi.Bu aniden söndürme olayının üstünden 2 hafta kadar zaman geçti..Hangi şekilleri çizdiğini bilmiyorum..En kısa zamanda bilgi almaya çalışıcam..Ama kolları boydan boya jiletlenmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crow Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Muhtemelen birşeylere paldır küldür girişmiş ve birşeyler için kapıyı açık bırakmış.Kapıdan içeri neler girdiğini bilemem.Dualarlada kolayca halledilecek birşeymiş gibide durmuyor.Yolu yordamı vardır bu işlerin.İş bilir kişilerce yardım almak en doğrusudur.Çünkü işler dahada sarpa sarabilir.Tedbirli olmakta yarar var.Ama dualarında az çok yardımı olur.Umarım herşey yoluna girer daha fazla zarar görmeden kurtulursunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sasuke Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yardım bekliyorum..Fazla büyümeden kapatayım bu konuyu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yardım bekliyorum..Fazla büyümeden kapatayım bu konuyu. cin çağırma ritüeli yarıda kesildiği için olması muhtemel. Ama yardım o kadar kolay değil. Burada bazı bilgileri bulabilirsin ama varlığın enerjisine göre defetmende zor olacaktır. Bunu birlikte onun evinde yapmanız gerekiyor. Defetme ritüellerini güçlü bir şekilde yapmalısın. http://www.gnoxis.com/defetme-ve-defetme-buyulerinin-temeli-olan-defetme-yagi-yapimi-42712.html http://www.gnoxis.com/kotu-varlik-kovmak-14962.html Önce bunlara benzer bir defetme ritüeli uygulaman lazım. Sonra şu su ile temizle ; Temizleme Suyu; Bunun için saf ve içilebilir suya bolca deniz tuzu, biraz adaçayı yaprağı, çok az sarımsak, biraz melekotu kökü, karanfil, defne, kekik ve bulabilirseniz mürver ve şakayık otu koyun. Ardından bunları kaynatın, kaynarken bembeyaz arındıcı ve güçlü bir ışıkla suyu yıkayın, kutsayın. Suyun bilincine arındırma görevini yükleyin. Bunun için beyaz ışıkla yıkarken küçük bir niyet edin. Bu niyet “Su, koruyucu bitkilerin özleriyle bütünleşiyor ve evimi, beni, ailemi arındırıyor ve her türlü kötülüğe karşı koruyor” gibi bir şey olabilir. Biraz kaynadıktan sonra suyu süzün ve içerisine sirke koyun ve böylece temizleme suyunuz hazır olacaktır. Ardından evi temizleyeceğiniz suya biraz bu hazırladığınız sudan koyarak evi temizleyin. Evi fiziksel olarak temizlerken aynı zamanda ruhsal olarak da temizlemiş olacaksınız. Ardından uzakta tutmak için şunları uygulayın; http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html Eğer çözüm olmazsa, buradan veya özel mesaj yoluyla ulaş bize. İşin boyutunun ne olduğunu bilmediğimiz için şimdilik bunları öneriyorum. (Ayrıca küçük defetme pentagmra ritüeli ya da star ruby ritüeli gibi defetme yöntemleri de var. Bunları da araştırıp deneyebilirsin.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 hata kızda böyle şeyleri dolaba yapıştırması felan onlara resmen çağrı olmuş,. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gsasa Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 aslında bu olaylara hiç girmeseydin ve kız arkadaşını da sokmasaydın senin için çok iyi olur du ama artık iş işten geçmiş.. Bence bi daha cinlerle falan uğraşmayın arkadaşım sonra daha çok pişman olursunuz kız arkadaşında sende... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 aslında bu olaylara hiç girmeseydin ve kız arkadaşını da sokmasaydın senin için çok iyi olur du ama artık iş işten geçmiş.. Bence bi daha cinlerle falan uğraşmayın arkadaşım sonra daha çok pişman olursunuz kız arkadaşında sende... Varlıklar bu işlerle uğraşmayanlara da bi' nedenle musallat olabilirler. Bence uğraşmak ve hakkında bilgi sahibi olmak daha iyidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gsasa Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Varlıklar bu işlerle uğraşmayanlara da bi' nedenle musallat olabilirler. Bence uğraşmak ve hakkında bilgi sahibi olmak daha iyidir. Kusura bakma kardeşte o insanlarda istisnası var bu zamana kadar böylede bi örnek görmedim başına bela gelenlerin hepsi böyle şeyler yapanlar kardeşim sana hak veriyorum öğrenip hakkında bilgi toplayabilir ama bunun için uygulama yapmaları gerekmez bizde onlar hakkında herşeyi biliyoruz o yüzdende uygulama yapma gereği duymuyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.