ParaNor Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2011 Merhaba arkadaşlar. Size arkadaşımın yaşadığı tuhaf olayları anlatacagım ve lütfen yorum bekliyorum. Biz lise öğrencisiyiz ve yazılılar falan oluyoruz. Arkadaşım önce içinden gelen notu söyledi bana. Önce önemsemedim açıklandığında tam çıktı notum. Söyledigiyle aynıydı. Bir başka yazılıyı sordum da önce bilmiyordum arkadaşımın böyle bir yeteneği olduğunu. Diğer söylediği yazılılar çıktı ! Aynen oldu! Sınıftaki diğer arkadaşlarım da kendilerine bir not söylemelerini istediler ama ekin (arkadaşım) sadece beni ve kendini görebiliyordu. [bu arkadaşım hayatında hiç meditasyon,çakra açma gibi eylemlerde bulunmadı.] Ardından içinden başka sesler duyduğunu söyledi. Garip sesler. Mesela gece içinden alakasız biri "Hoca Camide" diye bağırıyor. Diğeri başka bir şey söylüyor. onlarca ses varmış. sesleri durduramıyordu. Sizce bu durum nedir ? Ufo gibi cisimlerle talepati yapıla bilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Sesler Kendi bilinçaltının Yarattıgı şeyler olabilir.. Ve notları bilmesi ise Hisleriyle alakalıda olabilir.. Bu olayın devamlılıgı cok önemli.. Devamlılığı varsa önceden sezebilme şeklinde bi yetenegi olabilir. ama önce pskolojik olarak bakmak lazım olaya.. tamamiyle bilinaltıyla alakalı bişeyde olabilir.. Benim yorumum bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Bende önce bilinçaltı olarak düşündüm ama bu olay önceden de oluyordu. Yani tesadüfen mi desek artık günde neler olacagğını bilebiliyor. Bir olay olsa zaten ben daha önce görmüştüm falan diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Daha önceden bilmek gibi ve daha önce görmüştüm yaşamıştım gibi olaylar dejavu oluyor bildigim kadarıyla .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Gece uyumaya çalışırken bilincin yarı kapalı hale geçişi sırasında kafa içinde seslerin olması çok normal. Bunun olayla hiçbir alakası yok. Hatta biraz dikkat ederseniz o durumu kontrol dahi edebiliyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Bu kadarcık tesadüfle arkadaşının bazı yeteneklerinin gelişmiş olması sonucuna varamayız bence . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 uyumak üzere olduğum zamanlarda benimde aklıma birden bazı sözler geliyor, bazen bi fıkra, bazen güzel bi söz yada saçmasapan bir söz bazende garip şeyler. Bunlar herkese olan olaylar, farklı bi yetenek gerektirdiğini zannetmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Bu sadece uyurken değilmiş. Sordum sessiz ortamlarda oluyor. Rahatsız oluyormuş artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 bende geçen gün iş yerinde deprem olacak deprem olacak dedim felaket tellalı gibi vanda deprem oldu bidahakine hepimiz ölecez dedim döveceklerdi hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.