Liyosa Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2011 Tek istediğim üç linki bir arada-aynı anda- açmanız ve sonra kendinizi müziğe bırakmanız. =))) http://www.youtube.com/watch?v=YB1d0lcQfWc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Hiç böyle bir şey yapmak aklıma gelmemişti, çok hoş oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Hiç böyle bir şey yapmak aklıma gelmemişti, çok hoş oldu. Keyifli dinlemeler o halde.. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Bu sefer Ruhumu Hepten Kaybettim SuçLuluk Hissi duy Çabuk Süper bişey olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Bu sefer Ruhumu Hepten Kaybettim SuçLuluk Hissi duy Çabuk Süper bişey olmuş... =)) Hiiç de pişman değilim.Yine olsa yine yaparım Teşekkürler. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 =)) Hiiç de pişman değilim.Yine olsa yine yaparım Teşekkürler. (: Bi Ritüel Bul Ruhumu Çağır Tekrar açtım Tekrar dinliyorum... Ben en iyisi bu 3 ünü birleştirip tek hale getireyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Bi Ritüel Bul Ruhumu Çağır Tekrar açtım Tekrar dinliyorum... Ben en iyisi bu 3 ünü birleştirip tek hale getireyim... Bende istiyorum birleşmiş halini o halde =// Yoksa ritüel falan bulup çağıramam ruhunu Çok mu acımasız çıktım bende yahu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Bende istiyorum birleşmiş halini o halde =// Yoksa ritüel falan bulup çağıramam ruhunu Çok mu acımasız çıktım bende yahu? Şimdi yapmaya başladım Bile o zaman aynı anda .. sen Ruhumu veriyorsun ben de Bunların Birleşmiş halini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Burdan Direk Dinleyebilirsiniz 3ü 1 arada olarak Hazırladım Hemen http://hulkshare.com/pzl8wbhdpi2v 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Çok Teşekkürler.. iyi ki düşünmüşsünüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Çok Teşekkürler.. iyi ki düşünmüşsünüz Farklı bir atmösfer ve kabulleniş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Valla ben bu şarkı için ruhumu verebilridm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 http://www.izlesene.com/video/inciiimp3/4395917 üçünün birleşimini bulabileceğiniz bir link Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Farid çalarken yellenme sesi bile ruhunu okşar insanın . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ne diyebilirim ki süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju13 Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Çok çok çok iyi be ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Duyduğum en rahatlatıcı müzik ruhumu okşadı sanki başarılı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ancients Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.