Claudia Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Uuuuuğzun mu uuuzun bir aradan sonra ilk konum Forumda arama yaptım fakat rastlayamadım, o nedenle elimdeki bilgiyi paylaşmak istiyorum. Belki benim gibi ihtiyacı olanlar olabilir. Kolay gelsin canlar İhtiyacımız olanlar; - 1 adet kahverengi mum - 1 adet pembe mum (güzelliğiniz için) - 1 parça kağıt - 1 adet kırmızı kalem - Kahverengi kumaş ve kahverengi ip (ipin ve kumaşın doğal olması daha iyi olacaktır.) - İğne - Kutsama yağı ve tercihinize göre tütsü Uygulama Aşaması; İlk önce kendi ritüelinizi yapın. (burda kendi ritüelinizden kasıt, çember açma işlemi) Mumlarınızı kutsayın(kutsama işlemini kutsama yağı dışında tütsü ilede yapabilirsiniz, yağ şart değil) ve kahverengi mumun üzerine vermek istediğiniz kilo miktarını iğne ile kazıyın. Mumun diğer tarafına isminizi kazıyın ve kutsama yağını tekrar mumun üzerine sürün ya da tütsü ile kutsayın. Tercihe göre runik alfabe ile yazabilirsiniz isminizi. Mumu yakın ve sol tarafınıza yerleştirin (ön sol) Pembe mumu alın, kutsayın, güzelliğiniz için en anlamlı sözleri söyleyin ve üzerine isminizi kazıyın. Kutsayın ve yakın. Ön sağ tarafınıza yerleştirin. Sıradaki işlem; Kağıt parçasına kırmızı kalemle bir daire çizin. Dairenin içinde bir pentagram, pentagramın ortasındada isminiz. En alttan başlayarak, pentagramın(yıldızın) her köşesine hedeflediğiniz kilo miktarını yazın ve bir süre için meditasyon yapın, odaklanın. Kahverengi mumun dumanıyla kilolarınızın uçup gittiğini imajine edin ya da pentagramı tütsüleyin ve o dumanla beraber kilolarınızın gittiğini hayal edin, artık size kalmış. Çalışmanın doruğa ulaştığını hissedeceğiniz an son işlemi yapın. Kağıdı katlayın, sonra kahverengi kumaşa sarın, en sonda hedeflediğiniz kilo sayısı kadar dikiş atın. Bu majiyi üzerinizde taşımaya özen gösterin. Kişiden kişiye değişir, enerjiden enerjiye değişir. Eğer rahatsızlık veriyorsa bir kaç gün ara verin, üzerinizde taşımayın. Bu işlemi ay küçüldüğünde yapmalısınız. Alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 kilo almak için olanıda varsa çok iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Hmmmmmmm bir düşüneliiim Tersini deneyebilirsin mesela Vermek istediğin kilo miktarı yerine almak istediğin kilo miktarını yaz. Ritüelin geri kalanı sabit kalsın. Tek değişiklik almak istediğin kilo miktarı ve buna odaklanıyor olman. Eh, kilo almaya çalışan insanıda anlamıyorum arkadaş ha bir de ek olarak, ay büyümeye başladığında yap. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Çok teşekkürler tam da ihtiyacım olan şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Rica ederim. Umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Hmmmmmmm bir düşüneliiim Tersini deneyebilirsin mesela Vermek istediğin kilo miktarı yerine almak istediğin kilo miktarını yaz. Ritüelin geri kalanı sabit kalsın. Tek değişiklik almak istediğin kilo miktarı ve buna odaklanıyor olman. Eh, kilo almaya çalışan insanıda anlamıyorum arkadaş ha bir de ek olarak, ay büyümeye başladığında yap. hayır bu şekilde olmaz. Kilo alma ve kilo verme büyüleri arasında fark vardır. Mumun üzerine iğne ile vermek istediğin kiloyu yakıp kutsadığında bir sempati büyüsü yaparsın; "Mum eridikçe kilolarda eriyecek ve zayıflayacağım" mantığını içeren bir sempati büyüsüdür. Pentagralı yöntemde belki işe yararlılığı olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Aslında tam benlik ama çekiniyorum uğraşmak istemiyorum. Ama yine de sağ ol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 hayır bu şekilde olmaz. Kilo alma ve kilo verme büyüleri arasında fark vardır. Mumun üzerine iğne ile vermek istediğin kiloyu yakıp kutsadığında bir sempati büyüsü yaparsın; "Mum eridikçe kilolarda eriyecek ve zayıflayacağım" mantığını içeren bir sempati büyüsüdür. Pentagralı yöntemde belki işe yararlılığı olabilir... Teşekkür ederim düzeltme için kardeşceğzim, saçma bir mantık yürütmüşüm demek ki. Sağol canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Bu işlemi ay küçüldüğünde yapmalısınız. Yapmak için uygun zaman içindesiniz yani.. Garipmiş, sadece merak için okudum hatta bayaa bayaa garip.. =)) Lakin dikkatimi çeken yakma su bu işlemi değil de, neden kırmızı kalem? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Yapmak için uygun zaman içindesiniz yani.. Garipmiş, sadece merak için okudum hatta bayaa bayaa garip.. =)) Lakin dikkatimi çeken yakma su bu işlemi değil de, neden kırmızı kalem? Renkler büyüde önemlidir, büyü bana ait değil fakat kırmızı kalem olmasının nedeni; güçlü duygular, fiziksel sağlık, güç gibi rolü vardır. Sirius'unda dediği gibi sempati büyüsü olduğundan, kırmızı aşkıda simgeler. Tüm aşk tanrılarının kutsal rengidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Ay şu günlerde büyüyen evresinde, küçülen evresinde değil. Kilo alma çalışmaları için uygun zamandayız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 peki kilo verdin mi? benm en az 20 dikiş atmam gerekir hehehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 tamamiyle inançla alakalı.bunu yapınca zayıflayacağına kendini inandırırsan zayıflarsın.su içtim zayıflıcam dersende olur.aynı şey.hatta kağıda yazıp yaktığında olcak dersen gene olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sibelf Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Sabrina'ya katılıyorum inanmak çok önemli birde fikir yürütmeli .Yakmak neyi olursa olsun yağ yakmayı akla getiriyor ay küçülürken yapmakta küçülmeyi incelmeyi çağrıştırır o halde birine kilo aldırmak ya da onu şişirmek istiyorsak bence ay büyürken emici birşeyi mesela bir sünger parçasını suya atmalıyız.Üstüne ismini yaz hatta sonsuzluk işaretini koy şişip patlasın!Yani önemli olan inanmaksa ,istemekse yardımcı unsurlar adı üstünde sadece yardımcı hiç aklınızdan geçirdiğiniz birşey olmadı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 sempati büyülerinde bir şeyin azalması, yok olması için mumu yakmak, bir şeyleri eriyip bitirmekle bağlantı kurulması mı gerekiyor? Yani bu genel yöntem mi? Eğer böyleyse bir şeyi çoğaltmak, tamir etmek, büyütmek için nasıl bir yol izleniyor sempati büyülerinde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 sempati büyülerinde bir şeyin azalması, yok olması için mumu yakmak, bir şeyleri eriyip bitirmekle bağlantı kurulması mı gerekiyor? Yani bu genel yöntem mi? Eğer böyleyse bir şeyi çoğaltmak, tamir etmek, büyütmek için nasıl bir yol izleniyor sempati büyülerinde? sempati büyüsü temel olarak "benzer benzeri meydana getirir" denen ruhsal yasayla yapılan büyülerdir. Büyüde ruhsal yasaları bilmek oldukça önemli.. mum yakmak zayıflama büyülerinde verilen kiloları temsil ediyor ama sadece bunla sınırlı da değil. Mumun kullanım amacında bir enerjiyi çekmek (birşeyi çoğaltmak) veya bir enerjiyi itmek (dağıtmak) da vardır ki bu mumu yağlayarak kutsarken yapılır. Haliyle mum kullanırken mum sihrinin tesirlerini iyi bilmek lazım, yakma işleminden, söndürmeye kaç adet mum kullanılacağından ve bu mumların nasıl düzende dizilmesi gerektiğine, renklerine ve en önemlisi hangi yöne yağlanacağına dair birçok ayrıntı var. Yani mum kullanmakta ki tek mantık "eriyor, kiloda erir" değil, aynı şekilde kilo alma içinde mumu özel yağlama şekline göre enerjiyi arttırmak için kullanabilirsin. Özellikle kilo alma ve kilo verme büyülerinde kese yapımı çok büyük yer kaplar. Yapılan kesede yatağın altına konur. Çoğaltma için de yapacağın büyüye göre değişir. Mesela "çokluğu" temsil eden pirinçler veya çalışkanlığından dolayı karınca tozu bereket büyülerinde kullanılır, bu da sempati büyüsüdür (Karıncaların veya pirinçlerin bereketi gibi evimde bereketli olsun mantığı....) veya tamir etmek için balmumundan şekiller yapılabilir. veya aşkı büyütmek için iki adet mıknatıs kullanılır çünkü o iki mıknatıs gibi iki kişininde birbirini tamamlaması ve çekmesi amaçlanır. Yani anlayacağın büyüye göre malzemelerde değişir. Sempati büyüsü düşünüldüğünden çok daha geniş kapsamlıdır. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 peki kilo verdin mi? benm en az 20 dikiş atmam gerekir hehehehe Kusura bakma uzun zamandır foruma girmiyorum Ben henüz bu büyüyü yapmadım. Yapma niyetim oldu ama bir türlü kısmet olmadı. Olurda bir gün denersem ve deneyimlersem sonuçları buraya yazarım unutmazsam Daha önce yapmış vede bir şekilde deneyimlemiş biri varsa paylaşırsa seviniriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alloces666 Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 sempati büyüsü temel olarak "benzer benzeri meydana getirir" denen ruhsal yasayla yapılan büyülerdir. Büyüde ruhsal yasaları bilmek oldukça önemli.. mum yakmak zayıflama büyülerinde verilen kiloları temsil ediyor ama sadece bunla sınırlı da değil. Mumun kullanım amacında bir enerjiyi çekmek (birşeyi çoğaltmak) veya bir enerjiyi itmek (dağıtmak) da vardır ki bu mumu yağlayarak kutsarken yapılır. Haliyle mum kullanırken mum sihrinin tesirlerini iyi bilmek lazım, yakma işleminden, söndürmeye kaç adet mum kullanılacağından ve bu mumların nasıl düzende dizilmesi gerektiğine, renklerine ve en önemlisi hangi yöne yağlanacağına dair birçok ayrıntı var. Yani mum kullanmakta ki tek mantık "eriyor, kiloda erir" değil, aynı şekilde kilo alma içinde mumu özel yağlama şekline göre enerjiyi arttırmak için kullanabilirsin. Özellikle kilo alma ve kilo verme büyülerinde kese yapımı çok büyük yer kaplar. Yapılan kesede yatağın altına konur. Çoğaltma için de yapacağın büyüye göre değişir. Mesela "çokluğu" temsil eden pirinçler veya çalışkanlığından dolayı karınca tozu bereket büyülerinde kullanılır, bu da sempati büyüsüdür (Karıncaların veya pirinçlerin bereketi gibi evimde bereketli olsun mantığı....) veya tamir etmek için balmumundan şekiller yapılabilir. veya aşkı büyütmek için iki adet mıknatıs kullanılır çünkü o iki mıknatıs gibi iki kişininde birbirini tamamlaması ve çekmesi amaçlanır. Yani anlayacağın büyüye göre malzemelerde değişir. Sempati büyüsü düşünüldüğünden çok daha geniş kapsamlıdır. =) Bir şeyi merak ediyorum bu büyü böyle uygulana bilir mi yoksa kişiden kişiye farklılık mı gösterir veya malzemeler olarak değerlendirirsek bunlar temel malzemeler mi değişebilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adreanna Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Ee bu Rituel ile kilolarını verdinmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Bir şeyi merak ediyorum bu büyü böyle uygulana bilir mi yoksa kişiden kişiye farklılık mı gösterir veya malzemeler olarak değerlendirirsek bunlar temel malzemeler mi değişebilir mi ? Büyü doğru yazılmışsa farklılık göstermez ama elbette her büyü geliştirilebilir veya bazı maddeler değiştirilebilir. Yani misal ben böyle bir büyü yapacak olsaydım mutlaka rünik tılsımlardan yararlanırdım veya ekstra tütsüler ve keseler ekledim. Bir büyüyü geliştirmek, sadeleştirmek size bağlı. Malzemeler değişebilir ama değiştirirken doğru bilgiyle değiştirmek gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alloces666 Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Büyü doğru yazılmışsa farklılık göstermez ama elbette her büyü geliştirilebilir veya bazı maddeler değiştirilebilir. Yani misal ben böyle bir büyü yapacak olsaydım mutlaka rünik tılsımlardan yararlanırdım veya ekstra tütsüler ve keseler ekledim. Bir büyüyü geliştirmek, sadeleştirmek size bağlı. Malzemeler değişebilir ama değiştirirken doğru bilgiyle değiştirmek gerekir. Bilgi için teşekkürler biraz yardımcı olabilir misin hangi tütsüler hangi tılsımlar kullanılmalı gerçekten bu büyüye ihtiyacım var gerçeği söylemek gerekirse 160 - 170 kilo arasıyım her yolu denedim spor yaptım aç kaldım bir türlü kilo veremedim verdim ama daha sonra 2 katını geri aldım bana bu konuda yardımcı olursan çok minnettar olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.