CanDark Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2011 Meraba gnoxis moderatörleri ve üyeleri Benim Basımda yaklasık 10 yıldır bir müsibet var bu olaylar kücük ken arkadaslarla cin cagırmaya baslamayla oldu tabiki gercek cagırma degil bilmiyorduk cünkü birimiz sürekl fincanı kaydırır baska bi arkadasımızla dalga gecerdi bi gün dahada ürkütücü olsun diye mahallemizde yıkık harabe bir ev vardı orda yapalım dedik o evdede gene dalga gectik ve oyun yaptıgımızı herkez anladı cine sözde fincanla küfürlü sözler yazdık dalga gectik o gün bise olmadı aksamına bakkala gittim dönüste bizim sokak baya karanlık olurdu biri arkamdan geliyordu gölgesini görüyordum arkama bakınca bişey göremedim ve kayboldu ondan sonra bu 10 yıl içerisinde yılda 3-5 defa anormal olaylarla karsılastım kimisinde arka odadaki bagırma sesi kimisi yatarken kulagıma cıglık sesi gelmesi tam kulagımın dibinde buna benzer seyler her seferinde yanılgı yada psikolojik oldugunu sandım bu 2 yılda kendini dahada belli etmeye basladı bundan 8 ay önce pc basındayken mutfakta kırılan tabakların sesini duydum mutfaga kostum ortada bişey yoktu kapı arkasındaki askılık dikkatimi cekti askılıga baktım asmıs oldugum kemerim saga sola gidip geliyordu oraya korkudan oraya civilendim kendime gelincede apar topar evden kactım gecen haftada gene evde yanlızım gündüz vakti kapı kolu hafifce assagı indi acıldı sonra kapı kolu öylece durdu kapıyı kapatmaya gittim kol dikkatimi cekti yukarı kaldırdım sonra geri yavascana assagıya indi kapıyı itekledim sanki biride arka taraftan itiyordu artık kendini cok belli etmeye basladı sizce ne yapmam gerekir gercekten olumsuz sekilde etkileniyorum yardımlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html Bunları bir uygula yine de devam ederse başka yöntemler deneriz.Umarım sıkınıtılarından bir an önce kurtulursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CanDark Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 (düzenlendi) Evle Sorun Oldugunu Zannetmiyorum Ondan Sonraki 5 . evimiz Sanki Beni Takip Ediyor ------------------- Tsk Ederim Forumdaki Uygulamaları Deneyim İnsallah Karsılasmam Birdaha Aralık 1, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CanDark Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 belli bir saati varmı yarın yapmayı düsünüyorum sizce sakıncası varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Bazı kaynaklarda her büyünün ve her davetin belirli gün ve saatleri olduğu yazılıdır. Lakin verdiğim linklerdeki büyü sistemlerinin saatleri olduğunu görmedim hiç. Belki konu gözünden kaçmıştır başlığın sahibi Sirius a özel mesajla bir sor derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.