MichaeL Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2011 Ruhuma Bişeyler oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Farid Farjad. Ruha dokunan adam, farkında olmadan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Farid Farjad. Ruha dokunan adam, farkında olmadan. Kesinlikle haklısın.. Ben Blues, Jazz, Rock dinlerim genelde Eski Şarkılar daha cok cazip gelir bana.. ama Keman Sesi Başka bişey..Gerçekten Ruhumu Dinlendirio.. bi an Ruhum yokmuş gibi hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Kesinlikle haklısın.. Ben Blues, Jazz, Rock dinlerim genelde Eski Şarkılar daha cok cazip gelir bana.. ama Keman Sesi Başka bişey..Gerçekten Ruhumu Dinlendirio.. bi an Ruhum yokmuş gibi hissediyorum Keman, Viyolensel, Piyano diyorum ben. Müzik zevkimiz oldukça yakınmış zaten konularından farkettiğim kadarı ile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Keman, Viyolensel, Piyano diyorum ben. Müzik zevkimiz oldukça yakınmış zaten konularından farkettiğim kadarı ile. evet öyle görünüyor.. Keman Vazgeçilmezim aslında.. içimdeki Çocugun elinde Hep bir Keman var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.