uskudar Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2011 Benim konum biraz uzun olabilir arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın... Bundan 4 yıl önce,dayımın oğlu beni sevdi ve istedi kaç kere ama ben hiçbi zaman oralı olmadım.. o zamanlar hem okuyordum,yaşım küçüktü hemde böyle akraba tarzı işleri sevmiyordum..kaç kere kapıma geldiler ama her seferinde olmaz dedim,ailemde de isteyen yoktu...dayım çok sinirlendi ve benim için hiçbir zaman mutlu olmasın diye konuştu.Hakkımda ileri geri konuşmaya başladılar,çocuğu beni tehdit etti vs..ve bizim memlekette bazı hocalar vardır,işlerini kötü amaçlı kullananlar,büyü ve muska yapanlar gibi..akrabalarımda çok duyarım yapılanları,başlarına tuhaf şeyler gelenleri,bu hocalardan birkaçı da dayımın eşinin tarafında var...aradan zaman geçti,ben okulumu bitirdim iş hayatına atıldım,dayımın oğluda biriyle nişanlandı (bu arada biz artık akraba değildik onlar için)..sonra birini sevdim..severek nişanlandık aile arasında..sözümden 1-2 gün önce kaynanam dayımın oğluyla bir yerde karşılaşmış,kaynanamı tehdit etmiş,''sizin işinizi size gülerek yaptırmıcam,öyle birşey yaparım ki istesem oğlun onu düğün gecesi bile terk eder'' demiş.Bi de o imam hatip lisesi mezunu..Kaynanam bunu bize hiç söylemedi.Neyse nişanlandık herşey çok güzel devam ediyordu,köyde dayımın eşi halama benim hakkımda bişeyler demiş,kızarak,bunuda halam başkasına anlatırken duydum,eğer o kızın işini bozsunlar bende onların işini bozucam diyordu halam,beni görüncede susmuştu..amcamda bir ara bana düğününüzü fazla ertelemeyin dayınlarda bişeyler var dedi,bende o zaman ellerinden geleni ardına koymasınlar dedim..hatta nişanlımada söyledim halamdan ve amcamdan böyle şeyler duydum,sanırım dayımlar bişey yapıcaklar diye,o da inşallah bişey olmaz demişti..aradan 1-2 ay geçtikten sonra ben geceleri uyurken korkmaya başladım,yazları annemlerin odasında yatıyordum orası serin oluyor diye ama nedense geceleri korkuyordum..ışık yakmadan yatamazdım.geceleri ayetel-kursi okurdum yada o duanın bulunduğu sayfayı açıp yatağımın kenarına koyup öyle yatardım.ama bişeyler beni hep huzursuz ederdi.birgece telefonda nişanlımla konuştuktan sonra yattım,gözlerim tam dalmıştı ki bir ses kulağıma seni yakında yanıma alıcamdedi aniden uyandım,yatağımın sallandığını hissettim ve o gece annemin yanına gittim,çok korkmuştum..bir de iş yerinde farklı bir olay geldi başıma,herkes ofiste olduğu halde bir anda wc kapısının açılıp kapandığını gördüm..hatta arkadaşın biri lavaboya gidecekti,orda biri var girme dicektim ama arkadaş içeri girdi ve kimsede yoktu..şaşırdım ne oluyor bana dedim..aileme anlattım,bundan 1-2 hafta öncede annemde köye gidip gelmişti,fındık işleri için dayımların sürekli hoca hoca gezdiklerini söylüyordu.soranlara çocuğumuz hasta o yüzden gidiyoruz diyorlarmış..orda bazı akrabalar anneme çocuklarının üstüne koruyucu birşey yazdır,tak diye uyarıyorlarmış,aradan biraz zaman geçtikten sonra nişanlımla aramızda ufak tefek kavgalar çıkmaya başladı,haftada iki üç kez kavga eder olduk,ben bazen kendimi tanıyamaz oluyordum..bu tartışmalarımızın sonunda aramıza bişeyler girmeye başladı.Bana karşı şuan çok tuhaf,eskisi gibi değil...Eltim bu yazın köye gittiğinde dayımın eşi ile karşılaşmış bir davette o zaman eltime bizim hakkımızda ''onların hepsi görücekler,göstericem onlara gibisinden bişeyler söylemiş''..bunların hepsini çok sonradan duydum..annem sürekli ve ısrarla size bişey yapıldı biliyorum dedi,inanmadım..bir hocaya gittik bir tanıdığımızın tavsiyesiyle,adam bana hiç inandırıcı gelmedi.10 dk oturduk bir muska verdi,tak bunu dedi, yolladı.Bende takıyordum yalan yok.Sonra babamın tanıdğı iyi ve derin bir hoca vardı.İstanbula gelmişti,çocuklarının yanına (Bu hoca 10 yıl öncede bana bakmıştı.Bana zamanında periler musallat olmuştu.Geceleri yine böyle uyuyamıyordum.birilerinin bana dokunduğunu vurduğunu hissediyordum.beni sürekli rahatsız ediyordu.sanki beynimden bana birileri emir veriyordu.Onun yazdığı muska ve su sayesinde kurtulmuştum.)O hocanın yanına gittik,annem ve kayıpederimle beraber..adam normalde bu işleri bırakmıştı,hatrı olanlar için bakıyordu.Abartmadan ve doğru birşekilde anlatıyorum..Bana ilk önce bir kitap açtı ve senin üstünde yazımı var,kızım dedi,bende evet dedim.(daha önceki gittiğimiz hocanın yazdığı yazı)vermemi istedi,açtı baktı,bunun sana faydası olmaz,baş ağrısına ilaç gibi bişey dedi.Sonra bana bir mezarlığa gittiğimi ve orda korktuğumu,birşeyleri yada birilerini rahatsız ettiğimi söyledi.Mezara girerken okumam gereken duayı söyledi.üstünde ''SIFIR'' var ve nişanlınla aranda bir yazı var,şuan onun tesiri altındasınız ve bir kadın tarafından okutuluyorsunuz dedi ve bu en çok onu etkiliyor ve birileri bu çocuğun beynine girmiş,dedi..Annem kim yaptırmış olabilir dedi,hocanın dediği söz bu zamanda kimseye güvenme,ben kardeşime bile güvenmem dedi.ve bana bir muska yazdı,bazı şeylere karşı korunmam için bunu ömür boyu tak dedi..nişanlınla arandaki yazıyı bozmak içinde bişey yazıcam ama o yarım günümü alır,onu babanla sana yollarım dedi...bu hoca babamın memleketten akrabasıda olur,o yüzden babam bu adamdan başka hoca tanımaz.babamın enişteside böyle şeylere bakar,kitapı açar bakar ama gerisine bişey yapmaz.onun baktığı zamanda bana sıfır yapıldığını söylemiş.. Benim merak ettiğim gerçekten nişanlımla aramız açılsın bozulsun diye bişeyler yapılmış olabilirmi? yada benim yaşadıklarımı yaşayanlar varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Yazınızı sonuna kadar okudum . Gayet açıklayıcı . Özellikle anadolu da anadolu insanınin çok sık başvurduğu bir olaydır büyü . Kesinlikle yapılabilir ve görünen o ki size de yapılmış . Hemde tek bir büyü değil . Umarım doğru kişiler ve doğru yöntemler ile bir an önce normal hayatınıza dönersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uskudar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Yazınızı sonuna kadar okudum . Gayet açıklayıcı . Özellikle anadolu da anadolu insanınin çok sık başvurduğu bir olaydır büyü . Kesinlikle yapılabilir ve görünen o ki size de yapılmış . Hemde tek bir büyü değil . Umarım doğru kişiler ve doğru yöntemler ile bir an önce normal hayatınıza dönersiniz ilgin için teşekkür ederim,çok sağol , hocaya gittik onun dediklerini yapıyorum ama ben yinede Allah'a sığınıyorum,hergün hergece Allah'a dua ediyorum..Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Airplanes Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 En başından bende okudum sonuna kadar, o kadar çok büyü olayı dinledim ki,inanıyorum ben, böyle yuva yıkan büyüler olduğunu da duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 evet böyle bişey mümkün, büyüyü bi şekilde bozdurmaya çalışın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 geçmiş olsun, etrafta art niyetle büyü yapan tahmin ettiğinizden daha fazla kişi var =) O yüzden sürekli korunmak ve evinize tanımadığınız ya da güvenmediğinz hiç kimseyi almamanız gerekiyor. Bizim aileye de çok fazla yapıldı, hatta bir buçuk yıl önce saksımızdan köpek kakası çıktı. Zaten sezgisel olarak eve girip direk balkona çıktım ve saksıyı eşeleyip büyüyü buldum. Aile içinde huzursuzluk için yapılmış bir büyü, tabi annemi sorguya çektim, kimler eve geldi, kimler balkona çıktı, kimler neler dedi... Yapan kişiyi buldum, ulaşmak zor olmadı, büyüyü bozdum sıkı sıkı da tembihledim bir daha eve almasınlar diye =) Kaldı ki bir daha yapabilir-yaptırabilir mi bilmiyorum... Senin olayına benzer bir olayda annemin başına gençliğinde başına gelmiş. Annemin halası, oğluna annemi istemiş. Anneannem'de öyle şey olmaz, onlar kardeş gibi büyüdü deyip reddetmiş ve anneme bile istediklerini söylememiş. Sonra annemde sıkıntılar olmaya başlamış, hiçbir erkeği beğenmemeye başlamış, keisnlikle evlenmek istemiyormuş. Bir sürü kişi geliyormuş istemeye, reddediyormuş, iş hayatındaki insanlarıda itiyormuş. Bir gün arkadaşı vasıtasıyla tesadüfen işinin ehli bir hocaya gitmişler. Hoca annemin arkadaşına "sende büyü yok ama çok geç evleneceksin" demiş (Kadıncağız daha iki sene önce evlendi ), anneme bakmış "sende büyü var, kimseyi beğenmeyesin diye bağlama büyüsü yapmışlar" demiş. Annemde inanmamış tabi, "kim yaptırır ki bize" demiş. Hoca da "çok yakın bir akrabanız oğluna istemiş, kabul edilmeyince, kadın bağlama büyüsü yapmış" demiş. Sonra muskalar vermiş büyüyü bozmak için. Zaten ondan kısa bir süre sonrada babamla tanışmış. Ardından eve geldiğinde anneanneme sormuş, anneannemde açıklamış evet halan istemişti vermedik diye. Tabi bu annemin halasının vukuatı bunlarla kalmamış... O yüzden temkinli olmakta ve sürekli korunmakta fayda var =) Bazen size kötülük yapmaları için bir sebebe bile ihtiyaçları olmuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uskudar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 En başından bende okudum sonuna kadar, o kadar çok büyü olayı dinledim ki,inanıyorum ben, böyle yuva yıkan büyüler olduğunu da duymuştum teşekkür ederim,malesef toplumumuzda kimse kimseyi çekemiyor,birinin mutlu olmasına dayanamıyor,peki siz nasıl büyüler duydunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uskudar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 evet böyle bişey mümkün, büyüyü bi şekilde bozdurmaya çalışın büyüyü bozmak için hocaya gittik onun dediklerini yapıcaz,herşey Allah'ın izniyle olur inşallah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uskudar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 geçmiş olsun, etrafta art niyetle büyü yapan tahmin ettiğinizden daha fazla kişi var =) O yüzden sürekli korunmak ve evinize tanımadığınız ya da güvenmediğinz hiç kimseyi almamanız gerekiyor. Bizim aileye de çok fazla yapıldı, hatta bir buçuk yıl önce saksımızdan köpek kakası çıktı. Zaten sezgisel olarak eve girip direk balkona çıktım ve saksıyı eşeleyip büyüyü buldum. Aile içinde huzursuzluk için yapılmış bir büyü, tabi annemi sorguya çektim, kimler eve geldi, kimler balkona çıktı, kimler neler dedi... Yapan kişiyi buldum, ulaşmak zor olmadı, büyüyü bozdum sıkı sıkı da tembihledim bir daha eve almasınlar diye =) Kaldı ki bir daha yapabilir-yaptırabilir mi bilmiyorum... Senin olayına benzer bir olayda annemin başına gençliğinde başına gelmiş. Annemin halası, oğluna annemi istemiş. Anneannem'de öyle şey olmaz, onlar kardeş gibi büyüdü deyip reddetmiş ve anneme bile istediklerini söylememiş. Sonra annemde sıkıntılar olmaya başlamış, hiçbir erkeği beğenmemeye başlamış, keisnlikle evlenmek istemiyormuş. Bir sürü kişi geliyormuş istemeye, reddediyormuş, iş hayatındaki insanlarıda itiyormuş. Bir gün arkadaşı vasıtasıyla tesadüfen işinin ehli bir hocaya gitmişler. Hoca annemin arkadaşına "sende büyü yok ama çok geç evleneceksin" demiş (Kadıncağız daha iki sene önce evlendi ), anneme bakmış "sende büyü var, kimseyi beğenmeyesin diye bağlama büyüsü yapmışlar" demiş. Annemde inanmamış tabi, "kim yaptırır ki bize" demiş. Hoca da "çok yakın bir akrabanız oğluna istemiş, kabul edilmeyince, kadın bağlama büyüsü yapmış" demiş. Sonra muskalar vermiş büyüyü bozmak için. Zaten ondan kısa bir süre sonrada babamla tanışmış. Ardından eve geldiğinde anneanneme sormuş, anneannemde açıklamış evet halan istemişti vermedik diye. Tabi bu annemin halasının vukuatı bunlarla kalmamış... O yüzden temkinli olmakta ve sürekli korunmakta fayda var =) Bazen size kötülük yapmaları için bir sebebe bile ihtiyaçları olmuyor... Teşekkür ederim,sizede çok geçmiş olsun..insanlar ne kadar kötü olabiliyor böyle anlamıyorum..benim dayımın oğlu nişanlandı ama hala benle uğraşıyorlar,Allah kazdıkları kuyulara onları düşürsün İnşallah..yuva yıkanın yuvası olmaz,Allah'a havale ediyorum onları...hocanın tavsiyelerini yerine getiricem inşallah,çarşamba günü yazıcam,senin günün o zaman dedi..kendimde evde bol bol dua ediyorum..Allah'ım büyük düşmanımın başına bile vermesin...Çevremde böyle olaylar duyardım ama inanmazdım,başıma gelene kadar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.