axcd82 Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2006 Bir araya geldiklerinde süper bişi olan üçlüler - deniz kum güneş - yumruk tekme kafa - mazhar fuat özkan - at avrat silah - Metin Ali Feyyaz - 3 r yani ronaldo, rivaldo, ronaldinho - fizik, kimya, biyoloji - hale, lale, jale - back to the future 1-2-3 - kulak, burun, boğaz - sigara, bira, çerez - tekila, erik, tuz. - cut-copy-paste - yatak, yorgan, yastık - normal, super, kursunsuz - raki, beyaz peynir ve kavun uclemesi - gez, goz, arpacik - üçlü piriz - vatan, millet, sakarya - giriş, gelişme, sonuç - yol, su, elektrik - içki, kumar, kadın - inek şaban, güdük necmi, damat ferit - para, para, para - ctrl-alt-del - görmedim, duymadım, söylemedim - devlet, mafia, siyaset - x, y, z - zincir, takoz, cekme halati. - aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman - hıncal uluç, haşmet babaoğlu, kenan onuk - the good, the bad and the ugly - aykut kocaman, rıdvan dilmen, oğuz çetin - 333 - 1.çinko, 2. çinko, tombala - ali, veli, maria - karpuz, peynir, ekmek - domates, biber, patlıcan - debriyaj, fren, gaz - erman toroglu, sansal buyuka, ugur. - eyup sabri tuncer - ingiliz, fransız, temel - 90-60-90 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 ben yazmadım,aldım e-mailimden... hepsine katımasam da çok sağlam bir geyik konusu olabilecegini düşünüyorum...o yuzden buraya da koydum..sizin harika 3lüleriniz neler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 valla benim hayat felsefem ; çalış, kazan, al.... bu bana babamın benimsettiği bi felsefedir. ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Bermuda-şeytan-üçgeni iğrenç oldu ama güsel yaklaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 3lemeler hakkaten çok güzel. yani gerçekten dikkat ettimde hep kullanılan 3lemeler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 aşk para hımm yine para para oluca herşeyi alırım zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Ye-İç-Yat:D yat yerıne başka şeylerde gelebılır tabı ama tercıhımız yatmakdan yana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 onlar-bunlar-şunlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Şaban-Güdük-Mahmut hoca... Eftalya-Nora-Firdevs:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest sipru Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 3 Gö ler Göz, Göğüs, Gö. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 CEnnet-cehennem-Wahsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 hava - su - toprak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 hava - su - toprak hepsinin toplamı ateş mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 ne bilim yazdım işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 ne bilim yazdım işte:) iyi-yapmışın-sudem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 böbrek-pankreas-bagırsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Ye-İç-Yat:D yat yerıne başka şeylerde gelebılır tabı ama tercıhımız yatmakdan yana... den den den... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 cd + discman + kulaklık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 dispne disfaji disfoni poliüri polidipsi polifaji siyah beyaz gri üç maymunlar.!!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 yaşar nuri öztürk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Şaban-Güdük-Mahmut hoca... Eftalya-Nora-Firdevs:D allah seni naapmasın deli:D:D hahahahahaha - sigara, bira, çerez ben bunu sevdim valla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 eşek+at=katır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 marduk-burzum-satyricon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 lacrimosa, alleine zu zweit ,you tube=super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 lapa lapa yağan kar-ateş-şarap.....hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.