emir869 Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2011 Dünya düz mü yoksa yuvarlak mı diye oturmuş ciddi ciddi tartışıyorlar. Evet arkadaşlar acı gerçekle yüzleşelim, dünya tepsi şeklindedir. Bunlar hep illuminatinin oyunları, dünya yuvarlak diye kandırmışlar http://www.youtube.com/watch?v=kjjYXOIHCaY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Progresif Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 aman tanrım:O ıraklılar yeni bi çağ açıyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Şimdi bir bakalım. Dünya yuvarlak değildir. Ay Güneş'in yarı çapındadır. Güneş Dünya'dan küçüktür. Güneş, Dünya'nın etrafında döner. Gözü ikiye bölsek üst tarafı geminin direğini alt tarafı gövdesini görür. Güneş her 24 saatte tek bir hareket yapar. İyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Tabi orada olup hacı iyi hoş diyorsun da mevsimler nasıl oluşuyorki güneş sürekli dünyanın etrafında dönüyorsa diye sormak isterdim . Sanırım güneş dünyanın etrafında turlarken yukarı aşağı yönde de hareket ediyor ve düz olan dünyada kutuplarda 6 ay gece 6 ay gündüz yaşanması ise zaten takdiri ilahi, mucizelerden biri bakıp da ibret almayanlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Dün uçtum ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bizim ülkemizde de emin olun biri çıkıpta "bunlar Kur-an'da yazmıyor aslı böyledir bunlar kafir icadıdır" dese inanan baya bir kitle olur. Bu kadar beyinsizliğe pes doğrusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Ben şok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IGDVZcZSw2U Bu adamın amcasının oğlu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Tanrım ne güzel kafalar bunlar, pırıl pırıl. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2017 Amcanın hangi siyasi partiyi desteklediği, televizyonda tecavüz haberi görünce hangi tepkiyi verdiği, sanata bakış açısı, dünyadaki yeri 4 dakika 13 saniyelik videoda anlaşılıyor. Ne büyük lüks. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.