Night Ranger Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Arkadaşlar geçenlerde evde tek başıma çoğunuzun bildiği Ghost Whisperer dizisini izliyordum.Dizibittikten sonra bilgisayarın başından kalkmaya hazırlanırken bulunduğum odanın ışığı söndü, karanlıktankorktuğum için çabuk bi hareketle loş gece lambasını yaktım.Karşıdaki odadan bana doğruyaklaşan ayak sesleri vardı, yaklaştıkça daha çok korkup hareketsiz kaldım.Ayak sesleribulunduğum odanın kapısında kesildi, o her neyse artık karşımda olmalıydı ama hiçbirşeyyoktu.Yaklaşık bir dakikalık sessizlikten sonra ayak sesleri geldiği yere doğru yavaş yavaş uzaklastıgeldiği yere döndüğünde ışık geri geldi.Sizce bu ne olabilir? Kısa bir süreliğine satanizmle ve cin cağırmakla ilgilenmiştim hatamı anlayınca bıraktım bundan kaynaklanıyo olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 (düzenlendi) daha önce cin çağırmayla uğraştığını söylemiştin, eğer bağlantı kurabildiysen gitmemiş olabilir, yada geri gönderememiş olabilirsin, sen onları çağırmadığın sürece onlar sana müdahale etmezler ve gelmezler tabi seninle ilgili özel bi sebepleri yoksa. yani senin üzerinden bi çıkarları felan yoksa, seninle ilgili bi amaçları yoksa durduk yere seni rahatsız etmezler. Ama daha önce cin çağırmayla uğraştığın için olma ihtimali yüksek. bazen banada böyle şeyler oluyor, örneğin gece yatarken yazıcının sesine uyanıyorum kendi kendine bişeyler çıkartıyor, ama ben umursamıyorum, çünkü bana bi etki etmiyorlar ( vurmuyorlar, konuşmuyorar vb. ). ya ben sana bişey söyleyim sana somut bir şekilde etki etmiyorlarsa umursama , çünkü böyle olayların üstüne gidersen daha fazla seninle ilgilenmeye başlarlar. bu sebeple eğer senin söylediklerinden ileri gitmiyorlarsa yada başka bi olay olmadıysa üstünde fazla durmamanı öneririm. Aralık 8, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Night Ranger Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Fiziksel bir zarar yok şimdilik ama ben bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum nasıl yapabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.