Nora Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Gnoxis'in chat odası uzuun bir aradan sonra gelen isteklerin yoğunluğu dikkate alınarak tekrar açılmıştır. Bundan sonra odanın sorumlusu serpentine olacak bilginize.. Odanın aynen eskisi gibi belli bir düzeni olacak, belli günler belli saatlerde açılacak ama canınız çok chat çekerse yakasına yapışacağınız kişi ben değilim serpentine ona göre Odada dilediğiniz kadar geyik yapabilirsiniz.. ama kuralsız olacağınızı sanmayın Küfürleşmek didişmek kavga gürültü yok.. modlar sizi odadan ölümüne atma yetkisine sahip.. bende bir daha açmama yetkisine sahibim onun için lütfen tadımızı kaçırmayacak sohbetler içinde olmaya dikkat edelim lütfen.. Link vermek reklam yapmak için chat odasını kullanmaya kalkanlar odadan değil siteden tamamen uzaklaştırılacaklar. Bir de yapılmayacağını düşünsem de uyarmadan geçmeyeceğim bir nokta olacak.. chat odasında üyeleri özel olarak rahatsız etmek yakasına yapışmak siteye arkadaşlık sitesi muamelesi göstermek kesin bir şekilde yasak.. şikayet edilebilirsiniz bu sebepten ötürü ve bu şikayet mutlaka değerlendirilir. Böyle şeyler sitemize hiç yakışmaz yapanı afişe ederim net bi şekilde belirteyim.. anladınız demek istediğimi diye umuyorum:) Bu keyifli olayı bu kadar keyifsiz duyurduktan sonra artık mevzunun aslına dönebiliriz:D Henüz net bir programımız yok, gün belirlemelerimizi oturtacak başka bir eğlencemiz olacak yakında.. onu da takip ederseniz haberiniz olur. Bu geceki test sürüşüne isteyenler linke tıklayarak katılabilir. Problem yaşayan bana ulaşsın lütfen.. iyi eğlenceler http://chat.gnoxis.com/flashchat.php# Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 İyi Eğlenceler. Emeğe sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Bu iyi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 test sürüşümüze katkı sağlayan arkadaşlara teşekkürler:whistling: oda açıldığı zaman tekrar bu başlıktan bildirilecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Cansın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Ovvv çok iyi olmuş sevindim bu habere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 ow teşekkürler. çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 7/24 açık olsa aslında, ne de güzel olurdu Nora'cım, canım benim değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Noolmuşşşş Geldikmiii Hayırlısı Güzel olcak Güzell Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Gireyim dedim; koskocaman "Chat kapalı..." yazısı bana kapak oldu. Güzel uygulama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Gireyim dedim; koskocaman "Chat kapalı..." yazısı bana kapak oldu. Güzel uygulama... Banada aynısı oldu ... Çok kötü hissettim kendimi halen yas tutuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Güzel olmuş bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Hiç açıkken denk getiremedik chati. Hiç değilse akşamları belli saatlerde açık olsa güzel olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Chat açıldı arkadaşlar. Hala deneme aşamasındayız buyrun siz de bakın sorun varsa bildirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 en son gnoxıs chat gırdıgımı hatırlamaya calıstım ama cok cok flu du secemedım hayırlı olsun ne dıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 "çok da eyi oldu, çok da güzel eyi oldu tamam mı?" diyesim geldi. Eskiden ne muhabbetlerimiz olurdu chat odasında Hey gidi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Açıl Susam Açıll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Biraz açık tutsanız?Anlıyorum denemedesiniz şuanda ama her girişimde kapalı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Chat açık arkadaşlar. Yakın zamanda düzeni sağlayacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Bir daha ki açılışda görüşmek dileği ile hoşça ve dostça kalınız. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 açmadan önce bi mesaj atın bişey yapın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Chat açık arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Chat açıktır .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
den Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 chat odasındaki tek muhabbet "chat açıktır" anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 chat odasındaki tek muhabbet "chat açıktır" anlaşılan Muhabbet chat odasında burada değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar