Jump to content

Nedir bu?

evagram

Önerilen Mesajlar

Benim en yakın arkadaşım(kardeşim derim) dün gece bir şey görmüş. Böyle saat 12 gibi uyanmış ama hareket edemiyormuş sadece gözlerini hareket ettirebiliyormuş. Yatağının alt tarafından yatağına tırmanmış bembeyaz bir teni olan, pembe yanaklı, siyah uzun saçlı ve siyah gözleri olan güzel bir kadın ona bir şeyler anlatıyormuş. Yani konuşuyormuş. Ama arkadaşım onun ne anlattığını bilmiyor. Ama kadının gitmesini istiyormuş. Zarar vermek istemediğini düşünüyor ama yine de gitmesini istiyormuş. Sonra uyandığında hala o yere bakıyormuş ve o kadın, aklında "Ali'nin tanrıçası"(Ali ismim :D ) olarak kalmış. o.O Arkadaşımla aramızda çok güçlü bir bağ vardır. Mesela tehlikede olduğumda falan kısmen hisseder. Sizce bu nedir? Ben son zamanlarda inançsal arayışımın sonucu olarak paganlığa yöneldim. Bununla ilgisi olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bİlinçaltının etkisi olduğu kesin. Karabasan yaşamış arkadşaın. Karabasan vakalarında bilinç açıkken, zihin hala uykudadır. Beyinin büyük kısmı uykuda olduğu için haret edilemez. Haliyle bu evrede halisionasyonlar görülür (çünkü zihin hala rüyadadır) ve görülen halisünasyonlar kültürlere göre değişir. Mesela amerika'da uzaylılar, japonya'a hayaletler, anadolu da ise cinler genelde bu vakada görülürler. Muhtemelen arkadaşında bu vakayı yaşadı ve bilinçaltına senin paganizme olan ilgin yerleştiği için bunla ilgili şeyler gördü. Çünkü tanrı ve tanrıçalarla irtibat bu şekilde olmaz. =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...