Jump to content

Uykusuda duvara çizilen desen

Virtue

Önerilen Mesajlar

Bunu arkadaşım uyusundayken duvara çizdi. Bişeye benzetemedim sormak istedim. Açıkçası bu aralar ilginç şeyler oluyordu. Mesela ormanlık biryerdeyken karsımıza kedi cıktı konusur gibi takip ettirdi sonra bi merdivenin basında durdu asagı insekmi dedigimde döndü miyavladı aşağıda parlak beyaz ufak bişey vardı tam inicekken ağaçtan kuşlar kıpraşıp ötmeye başladı inmedik. ondan önce apartman aşagısına gelip köpek bakıp uluyup ortadan kaybolmustu 14. kattan bile görünmedi tekrar. sonra bu resim olunca sormak istedim sadece benzetebildiginiz bir şey var mı. Paranormal bir olay olabilir de olmayabilir de. Ama şu çizimi merak ettim dddd.jpg

sekil aynı budur paintte tekrar çizdim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

asıl merak ettigim bu şekilin benzediği bir şey var mı. normalde olmaz böyle bir şey cünkü uykuda konusma kalkma cizme. ama tam basucuna yatagın duvara bu çizilmiş şekilde uyandı. onun çizdigi bile kesin değil ama o çizmiştir diye düşünüyoruz yine de

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence bi hocaya falan gitsin. arkadasımın da basına benzer olaylar geldı 3 yıl oncesınde suan rahat ama yınede o konularla ılgılı konusamıyo siyah bi kopek seklındeydı olur olmaz yerlerde karsısına cıkıodu araba kullanırken kopege carptını gorup kaza bıle yaptı tavsiyem hocaya gıtmenız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence bi hocaya falan gitsin. arkadasımın da basına benzer olaylar geldı 3 yıl oncesınde suan rahat ama yınede o konularla ılgılı konusamıyo siyah bi kopek seklındeydı olur olmaz yerlerde karsısına cıkıodu araba kullanırken kopege carptını gorup kaza bıle yaptı tavsiyem hocaya gıtmenız

Tavsiyem hocalara para kaptırmamanız. Bu işler para karşılığında yapılmaz. Lütfen bu forumda insanlara hacıları hocaları tavsiye etmeyin. Bunların %99 u dolandırıcı. Sıkıntı da çok ciddi olsa onlar sizi bulur zaten , bir şekilde yollarınız kesişir.

Arkadaşın bu durumdan rahatsız ise sitedeki korunma yöntemlerini uygulayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

araştırıyorum ama halen bişey bulamadım konuyla ilgili arapça diyecektim o da değil bakalım bulursam haber edecegim

Ve kesinlikle boynuzsuzgeyikler'e katılıyorum aklı başında hiçbir insan hacı hocaya para kaptırmaz Yaratan istemedikçe hiçbirşey olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşının daha önceden hiç uyur gezerliği olmuş mu?Şu kedinin takip etme olayına gelince kediler meraklı canlılardır.Birde bu tip olaylarda mantıklı bir şeyler aramaya çalış eğer bulamazsan ve şüpheleniyorsan o zaman paranormallik veya doğaüstü olayları düşün.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...