Virtue Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2011 Bunu arkadaşım uyusundayken duvara çizdi. Bişeye benzetemedim sormak istedim. Açıkçası bu aralar ilginç şeyler oluyordu. Mesela ormanlık biryerdeyken karsımıza kedi cıktı konusur gibi takip ettirdi sonra bi merdivenin basında durdu asagı insekmi dedigimde döndü miyavladı aşağıda parlak beyaz ufak bişey vardı tam inicekken ağaçtan kuşlar kıpraşıp ötmeye başladı inmedik. ondan önce apartman aşagısına gelip köpek bakıp uluyup ortadan kaybolmustu 14. kattan bile görünmedi tekrar. sonra bu resim olunca sormak istedim sadece benzetebildiginiz bir şey var mı. Paranormal bir olay olabilir de olmayabilir de. Ama şu çizimi merak ettim sekil aynı budur paintte tekrar çizdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ulquiorra Schiffer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Çok acayip. Ben insan motifine benzettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 asıl merak ettigim bu şekilin benzediği bir şey var mı. normalde olmaz böyle bir şey cünkü uykuda konusma kalkma cizme. ama tam basucuna yatagın duvara bu çizilmiş şekilde uyandı. onun çizdigi bile kesin değil ama o çizmiştir diye düşünüyoruz yine de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazalsuel Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 bence bi hocaya falan gitsin. arkadasımın da basına benzer olaylar geldı 3 yıl oncesınde suan rahat ama yınede o konularla ılgılı konusamıyo siyah bi kopek seklındeydı olur olmaz yerlerde karsısına cıkıodu araba kullanırken kopege carptını gorup kaza bıle yaptı tavsiyem hocaya gıtmenız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 bence bi hocaya falan gitsin. arkadasımın da basına benzer olaylar geldı 3 yıl oncesınde suan rahat ama yınede o konularla ılgılı konusamıyo siyah bi kopek seklındeydı olur olmaz yerlerde karsısına cıkıodu araba kullanırken kopege carptını gorup kaza bıle yaptı tavsiyem hocaya gıtmenız Tavsiyem hocalara para kaptırmamanız. Bu işler para karşılığında yapılmaz. Lütfen bu forumda insanlara hacıları hocaları tavsiye etmeyin. Bunların %99 u dolandırıcı. Sıkıntı da çok ciddi olsa onlar sizi bulur zaten , bir şekilde yollarınız kesişir. Arkadaşın bu durumdan rahatsız ise sitedeki korunma yöntemlerini uygulayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sendeneyisevdim Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 araştırıyorum ama halen bişey bulamadım konuyla ilgili arapça diyecektim o da değil bakalım bulursam haber edecegim Ve kesinlikle boynuzsuzgeyikler'e katılıyorum aklı başında hiçbir insan hacı hocaya para kaptırmaz Yaratan istemedikçe hiçbirşey olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Hacıyla Hocayla olcak iş değil bunlar.. Hepsi Duygusal Ve Dini Baskı. Bunlara para kaptırmamanız en iyisi.. onlara para vereceginize kendiniz oturun Dua okuyun daha mantıklı işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Teşekkürler. Şu an için bir rahatsız durum yok ama merakım vardı resimin bir manası olabilir mi diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 kediler kutsaldır.bir kedi sizinle iletişime geçmeye kalkışıyorsa iyidir.kötü bir ruh olsa sizin yanınıza yaklaşmaz.fakat şu merdiven nerenin merdiveni?ormanlık alan dedin...o merdiven nereye çıkıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Arkadaşının daha önceden hiç uyur gezerliği olmuş mu?Şu kedinin takip etme olayına gelince kediler meraklı canlılardır.Birde bu tip olaylarda mantıklı bir şeyler aramaya çalış eğer bulamazsan ve şüpheleniyorsan o zaman paranormallik veya doğaüstü olayları düşün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 ben hiç bir kedinin takip ettirmeye çalıştığını görmedim açıkçası ve kediler kutsal varlıklar olarak geçer.hatta kapı bekçileri denir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 hayır uyur gezerlik ve benzeri bir şey daha olmadı. merdivenler aşağı karanlık bir yere gidiyordu biraz araba parkı gibiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 onu takip edebilirsiniz...kötü bir durum yok gibi geldi bana bilmiyorum.hissediyorum böyle şeyleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 şansım varsa bize tekrar yol gösterir o zaman takip ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 yok canım..bir kereye mahsustur o.ama evinde kedi bulundur.ben varlıkları görebildiğimi düşünüyorum gölgeler olarak.bir süre evimde kedi bakmıştım ve gölgeler geldiği zaman kedim huzursuzca kımıldanıp odadan çıkıyordu.Tabi bende peşinden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.