DemigodBBC Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 http://www.kanalturk.com.tr/newsFiles/1/1/1/1/1/1/1/1/1/0/1/0/1/file/16362_galeri_2.jpg, http://www.kanalturk.com.tr/newsFiles/1/1/1/1/1/1/1/1/1/0/1/0/1/file/16362_galeri_3.jpgRusya’da bulunan ve ne olduğu tespit edilemeyen garip bir canlı türü ülkede şok etkisi yarattı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Music Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Çok Tuhaf Ve İlginç Bir Şey Yaa Yaratığa Baktığımda Aklıma aliens vs predator Filmindeki Yumurtadan Çıkan Yaratıklar Geliyor Ama Cidden Ben Benzettim Bence Filmi Hatırlayanlarda Bu Yaratığı Benzetebilirler . http://2.bp.blogspot.com/_1luLRXKoJM8/SMt2W8hJ8CI/AAAAAAAAHzI/3VAHPzpYo6c/s400/egg+base.jpg http://i26.tinypic.com/2u6p7o7.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 bişeye benzetemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 bir film vardı uzaylılar ile ilgili...o filmdeki yaratık bu filmin adı düş kapanı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metropolitan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Fen bilgime güvenerek söylüyorum; Aşırı derce büyük bir amip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gsasa Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Allah Allah Bi Filmdeki canlıya çok benziyor ama hangi filmdi o ? :ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 İnsanlığın yeni bir hayvan keşfetmesi iyi olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Daha Keşfedilemeyen o Kadar çok hayvan varki Hemde aramızda gezenlerde dahil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Gerçekten de ilginçmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 alien filmindeki yumurta ve içinden çıkan şeye benmziyor çinliler yer la bunu çiğ çiğ suşi niyetine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Benim bildiğim bu hayvan bir yengeç türü olarak geçiyor kabuk aynı kabuk fakat evet kuyrugu uzun normale göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baygordios Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Bu bir trilobit olmalı. Dinozorlar çağından hala yaşamakta olan ilkel bir su böceği. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Silvermain Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ben armadilloya benzetmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ben armadilloya benzetmiştim. Armadillo 4 ayaklıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ParaNor Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Nasıl bi şey bu ya Şok etkisi yaratması normal tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 at nalı yengeclerıne benzıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Kaplumbağımsı bişeye benziyo bu:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Şu eski dinazorlar zamanında yaşamış trilobitlere benziyor biraz:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Pokemondaki kabutonun kuyruklusu gibi birşey hoşmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 (düzenlendi) bir tane yengeç türü vardı ona çok benzettim ama adını hatırlayamadım bir türlü onun mutasyon geçirmiş hali olabilir. @yunixlaw o yengeçti doğru. Ocak 8, 2012 sabrina tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 ayrıca o foto at nalı yengeçlerinin fotoları arasında yer alıyor yani yalan haber arkadaşlar bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Ülkede şok etkisi yaratan yaratık(!) zararlı atıklardan dolayı mutasyona uğramış bir çeşit deniz sürüngeni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mormeneksem Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Aliens takı yaratığa ne kadar cok benziyor. Özellikle de kafa kısmının ici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiccaceren Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 :/ mutasyon olabilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Ben bu resmi daha 2006-2007 gibi tarihte görmüştüm.Böyle şeylere ilk başladığım günlerdi.Allah'ın Hikmeti göstermek için neler yapabileceğini neler yarattığını falan hafif bi kuran ezgisiyle slayt vardı Bu arada pokemon'a çok benziyo bence sahtedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.