Jamaisvu Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2011 ingilizce çeviri için yardım gerekli yardım edebilecekler özelden mesaj atsınlar lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yardım edebilirim, ne çevirisi olcak konu nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Destek Verebilirim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 biz hallettik özel mesajdan ama sanırım arkadaş not düşmeyi unutmuş buraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Tmm o Zaman Problem yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.