mavi siyah Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2011 Erkeklere göre kadınlar hem mükemmeller hem de değiller. Bazı kadınlar ise erkeklerin hiç sevmediği türden. Hatta öyle ki bazen erkekleri delirtebiliyorlar… Peki bu kadınların tipleri nasıl, karakterleri nasıl? Geçen ki konumda erkekleri biraz kızdırdık Şimdi bir de erkeklerin gözünden kadınlara bakalım 1. Seksi silah olarak kullananlar: İlişkilerde çoğu kadın kendi üstünlüklerini kurmak için erkeklerin seks isteklerine duyarsız kalır. Bu cesur davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere göre basit gibi görünen bu insan ihtiyacından kadınların gerçekten vazgeçebileceklerini düşünmemeleri gerekiyor. 2. Vır vır konuşanlar: Çoğu kadın konuşmayı sever ve eğer bir erkek onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir. Bu erkeklerin kadınların ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez sadece erkekler her detayı duymak istemiyor. 3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar: Alış veriş zamanı geldiğinde, çoğu kadın için bir gün yetmez. Vitrinlere bakmak, tek tek incelemek ve fiyatları bilmek isterler. Bir ayakkabı ve giysi mağazasında yeme, içme ve diğer sorumlulukları düşünmeden saatler harcayabilirler. Erkeklere göre en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.. Mağaza mağaza, amaçsızca, her kıyafete ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar. 4. Aşırı duygusallaşanlar: Herşeye ağlamak. Acıklı ya da mutlu bir filme, kırılan bir tırnağa ya da kötü kesilen saça. Erkeklere göre daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri. Kadınlar bu tür durumlarda erkeklerin omuzunda ağlamak isterken, diğer taraftan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler. Erkekler bir kadını rahatlatacak şeyi henüz bilmiyorlar. Onlara söyledikleri şey çok iyi gelebilir veya onları incitebilir. Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir kadın istemiyor. 5. Kişisel alanlara saldıranlar: Kadınların erkeklerin kişisel eşyalarını karıştırmak gibi içgüdüsel tiki vardır. İlişkisinin ya da evliliğinin uzun sürmesini isteyen kadınlar bir gümrük görevlisi gibi herşeyinizi alt üst edebilir. Bu tür davranıştan aslında kadınlar da erkekler kadar nefret eder. Saçlarını ne kadar kestirdiklerinin ya da başka yerlere ne kadar harcadıklarının bilinmesini istemezler. 6. Gizemli, araştırarak konuşanlar: ‘Ne düşünüyorsun’ sorusu kadınların erkeğin aşkını anlamalarına yardımcı olan bir soru haline geldi. Erkekler belirsiz, teorik soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye çalışmaktan nefret ediyor. Erkekler eğer gerçekten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, cevapları hemen veriyorlar. 7. Zayıf ve muhtaç olanlar: Bazı kadınlar kıymetli hissetmek, erkeklerinin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar özel olduklarının söylenmesini, etraflarında moral ve destek için pervane olmasını isterler. Erkeklere göre bu noktada bir tezat var. Flört sırasında kadınlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken, aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar. Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar. 8. Kıskançlar: Çoğu kadın sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının adını duymaktan hoşlanmaz. Erkekler neden kadınların buna aşırı tepki gösterdiklerini çoğu zaman anlayamaz. Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış varsa, paranoyasında haklıdır. Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri gerektiğini düşünüyor. 9. Diğer kadınları çekemeyenler: Neden bir kadın zengin bir kadını övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her konuda titiz oldukları halde, çoğu kadın hemcinsinin zenginliğini kıskanır. Erkeklerin de bu tür şeyler söylemesini istemezler. Erkekler de zaten gerekmedikçe söylemezler ancak her söylediklerinin ve yaptıklarının eleştirilmesini, krize dönüşmesini istemiyorlar. 10. Olmadığı halde erdemli görünenler: Çoğu kadın erkeklerden daha erdemli olduğunu göstermeye gayret eder. Erkekler kadınların göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını, her insanın hatalarının olabileceğini düşünüyor. Erkeklere göre kadınlar istedikleri gibi bir erkek bulmak için, onların kendileri gibi olmalarına izin vermeli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Katılmıyorum bunları kişiliğinde barındırmayan bir kadın görmedim kendim de dahil,her kadının dönem dönenmkıskanç,duygusal,aşırı konuşkan zamanları vardır,kaldı ki bu bizim elimizde bile olmuyor bazen hormonal olarak dışa vurum yaşanabiliyor:D tabi bunların hepsini aynı anda sergileyen kadın varsa erkeği geçtim,kadınlarla arkadaşlık kurmada zorlanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Katılmıyorum bunları kişiliğinde barındırmayan bir kadın görmedim kendim de dahil,her kadının dönem dönenmkıskanç,duygusal,aşırı konuşkan zamanları vardır,kaldı ki bu bizim elimizde bile olmuyor bazen hormonal olarak dışa vurum yaşanabiliyor:D tabi bunların hepsini aynı anda sergileyen kadın varsa erkeği geçtim,kadınlarla arkadaşlık kurmada zorlanır. Evet bende de var bu özelliklerden bir kaçı çok konuşmak mesela Boynuzsuz abim geçenlerde itiraf istemişti erkekleri eleştirdiğimiz konuda itiraf niteliğinde bir yazı oldu bu da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Katılmıyorum bunları kişiliğinde barındırmayan bir kadın görmedim kendim de dahil,her kadının dönem dönenmkıskanç,duygusal,aşırı konuşkan zamanları vardır,kaldı ki bu bizim elimizde bile olmuyor bazen hormonal olarak dışa vurum yaşanabiliyor:D tabi bunların hepsini aynı anda sergileyen kadın varsa erkeği geçtim,kadınlarla arkadaşlık kurmada zorlanır. Katılıyorum ayrıca şunuda eklemek istiyorum..bu maddeleri uygulayan erkekte çok. Aşırı duygusal, kıskanç erkeklerde var sırf kadınlara has şeyler değil bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Katılıyorum ayrıca şunuda eklemek istiyorum..bu maddeleri uygulayan erkekte çok. Aşırı duygusal, kıskanç erkeklerde var sırf kadınlara has şeyler değil bunlar Duygusal mıı ağlayan bir erkekte çekilmez laikhacım yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Duygusal mıı ağlayan bir erkekte çekilmez laikhacım yaa ama var yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 ama var yani Canlı örneğini pek görmedim yaa ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Kadınlar bu erkeklerden hoşlanmıyor da olabilir başlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Kadınlar bu erkeklerden hoşlanmıyor da olabilir başlık forumda beni erkek düşmanı ilan ederler sonraa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Aman feminist akım eksikti ztn bi bu sitede:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Aman feminist akım eksikti ztn bi bu sitede:D:D Başlık değişirse olacağı o ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 forumda beni erkek düşmanı ilan ederler sonraa Şüphelenmiyor değilim.:rofl: Ayrıca bu yazıyı yazan kesinlikle bir bayan, torpilli yazmış çünkü erkeklere yazdıklarının yanında hiç bir şey kalıyor bu. Pekala alın o zaman bir tanede benden gelsin.http://hairstylesarea.com/hair-pic/HLIC/b3f5f737969846a014124a42d4125920.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanton Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Kadınlar hangi erkekleri sevmez başlığı altında sadece jöleli saçlar beyaz pantolon gibi maddeler var ama maşallah konu kadınlar olunca TANRIIM BENİİ BAŞTAAANNN YAARAAAT :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Şüphelenmiyor değilim.:rofl: Ayrıca bu yazıyı yazan kesinlikle bir bayan, torpilli yazmış çünkü erkeklere yazdıklarının yanında hiç bir şey kalıyor bu. Pekala alın o zaman bir tanede benden gelsin.http://hairstylesarea.com/hair-pic/HLIC/b3f5f737969846a014124a42d4125920.jpg justin bieber ı koymuş yaaa Scream alem adamsınnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 kadınların doğal özelliklerinden hoşlanmıyorlarsa erkeklerle olsunlar.öyle daha mutlu olacaklar galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 kadınların doğal özelliklerinden hoşlanmıyorlarsa erkeklerle olsunlar.öyle daha mutlu olacaklar galiba. oouvvv bomba bir yorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 kadınların doğal özelliklerinden hoşlanmıyorlarsa erkeklerle olsunlar.öyle daha mutlu olacaklar galiba. Bunlar olsa olsa vasat bir kadının "doğal" özellikleri olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Bunlar olsa olsa vasat bir kadının "doğal" özellikleri olabilir. Adra dan bir atakkk yok mu cevapppp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 eğlen güzelim gününü gün et.. sonra bu özelliklerin en az birini taşıyanıyla evleniceksin zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar: 10. Olmadığı halde erdemli görünenler: Bu ikisi hariç sıkınıt yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar: 10. Olmadığı halde erdemli görünenler: Bu ikisi hariç sıkınıt yok alışveriş yapmayanı azdır be abiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Tamam yapsınlar ben yapmasınlar demiyorum ben de yapıyorum 2-3 bazen 4 yılda bir ama bir şey varken aynı model renk farklının manası ne israf israf biraz gayri safi milli hasıla öğrenin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Tamam yapsınlar ben yapmasınlar demiyorum ben de yapıyorum 2-3 bazen 4 yılda bir ama bir şey varken aynı model renk farklının manası ne israf israf biraz gayri safi milli hasıla öğrenin 1 yıl bile fazla abi naptın sen öyleee 1 yıl yaa koskoca bir yılll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Eeee yani amelelik mi yapıyosunuz da eskiyor o kıyafetler ayakkabılar anlamıyorum ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2011 Eeee yani amelelik mi yapıyosunuz da eskiyor o kıyafetler ayakkabılar anlamıyorum ki illa eskimesi mi lazım abiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.