AurorA Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2011 In Flames - Metaphor You stole my pure intention You are the sickness in between Let me in, I'll bury the pain Saf niyetimi çaldın Hastalığın ortasındasın İzin ver, acıyı gömeyim You taught me to be sad at you You almost made me take it all Let me in, I'll bury the pain Sana karşı üzgün olmayı öğrettin Neredeyse hepsini almamı sağladın İzin ver,acıyı gömeyim You bend me and you shake me You beg me then you break me Let me in, I'll bury the pain Beni büktün ve salladın Bana yalvardın sonra kırdın İzin ver,acıyı gömeyim You made me feel like a sinner Now you fear you'll die alone Let me in, I'll bury the pain Günahkarmışım gibi hissettirdin Şimdi yalnız öleceğinden korkuyorsun İzin ver,acıyı gömeyim The sickness that you are The plague that made me starve You think you can show me how I've come this far Hastalık sensin Veba...bana sefalet çektiren Bana gösterebileceğini düşünüyorsun Nasıl bu kadar uzaklaşabildiğimi I feel it's taking over Everything falls dark Break me open The desperate cry Ele geçirdiğini hissediyorum Karanlık çöküyor her şeye Açık bırak beni umutsuz ağlayışla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Güzel Sözler ... PoFFF Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3HEpX9q11Ls&feature=context-vrec Everyday takes figuring out how to live Her gün, nasil yasayacağımızı hesaplayarak geçip gidiyor Sometimes it feels like a mistake Bazen bir hataymış gibi geliyor Sometimes it's a winner's parade Bazen de bir şampiyonun geçit töreni gibi Delight and angers Zevk ve kızgınlıklar I guess that's the way it's supposed to be Sanırım olması gereken de bu Please heal me, I can't sleep Lütfen beni iyileştir, uyuyamıyorum Thought I was unbreakable Kırılmaz olduğumu sanırdım But this is killing me Ama bu beni öldüyor Call me everything Bana her şeyi söyleyip Make me feel unbreakable Beni kırılmaz hissettir Liar set me free Beni özgür bırak, seni yalancı I feel the fear takes hold Korkunun beni ele geçirdiğini hissediyorum Afraid this hell I create is my own Korkarım ki, bunu kendim yaratıyorum Calm my franticness Sakinleş öfke krizim I can't take it anymore Artık dayanamıyorum This used to be my own world Bu eskiden benim kendi dünyamdı But now I've lost control Ama artık kontrolü kaybettim Please heal me, Why I can't sleep Lütfen beni iyileştir, neden uyuyamıyorum? Thought I was unbreakable Kırılmaz olduğumu sanırdım But this is killing me Ama bu beni öldürüyor Call me everything Bana her şeyi söyleyip Make me feel unbreakable Beni kırılmaz hissettir Liar set me free Beni özgür bırak, seni yalancı Chasing left overs Kovalamaca erteleniyor Under the fading sun Batan güneşin altında Searching for shelter Sığınak arıyorum I feel my time has come Zamanımın geldiğini hissediyorum Please heal me, Why I can't sleep Lütfen beni iyileştir, neden uyuyamıyorum? Thought I was unbreakable Kırılmaz olduğumu sanırdım But this is killing me Ama bu beni öldürüyor Call me everything Bana her şeyi söyleyip Make me feel unbreakable Beni kırılmaz hissettir Liar set me free Beni özgür bırak, seni yalancı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.