tugcemgul Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2007 (düzenlendi) Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 düsünsene o camlar kiriliyomus, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 ve balıklar biziz çıtır çıtır yiyomuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 bi nevı su altındasın sankı cok hoş tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 söyle irisinden birini kucaklarim, dogru izgaraya atarim dogalligiyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 guzelmis yaaa hep gezmek isterdim ole bi akvarvum avustralya da da var ole bi akvaryum orayi gezmek istemisimdir hep kopek baliklari yuzuyo kocaman tankta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 çok güzel ya gidip görmek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 ben o akvaryumun yapılışını tw de izlemiştim çok büyük bi mühendislik harikası yani kırılıp dökülmesinin çok küçük bi olasılıgı var denize sıfır ve sürekli içnden deniz suyu geçiyo tazee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 hem ürkütücü hemde çok güzel bi görüntü paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lal Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2007 awusturalyada gezilen çoğu akwaryum we hayvanat bahçelerinde resim çekmek yasak... ilginç bi karar... bu yüzden ancak kapılarda foto çekilenilebiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rehab Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 harika bir yermiş ya hep istemişimdir böyle bir yere gitmek ++ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 büyüleyici gidip görmek gerek ama nerdeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 çok huzur verici:) teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2008 guzel kareler vardı ama ne bılıyım o hayvanların psıkolojısı bozuktur bence hayvanları ne kadar kandıracaklar daha dogal ortamında olmadıgının farkında olup olmadıklarını bılmıyorum ama :D:DE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.