masal perisi Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2011 [h=2]Sinema eleştirmenleri yılın en iyi filmlerini ntvmsnbc için seçti. İşte 2011'in en iyi 10 filmi...[/h] İSTANBUL - ntvmsnbc her yıl olduğu gibi 2011'in sonunda da en iyileri derledi. Sinema eleştirmenlerinden oluşan ntvmsnbc sinema jürisi en iyi 10 filmi okurları için seçti.Bağımsız sinema ve dünya sinemasından yapımların ağırlıkta olduğu listede sadece bir tane yerli film bulunuyor. 1 - Bir Ayrılık (Asghar Farhadi) 2 - Bir Zamanalar Anadolu'da (Nuri Bilge Ceylan) 3 - Hugo (Martin Scorsese) 4 - Ömrümüzden Bir Sene (Mike Leigh) 5 - Benim Adım Aşk (Luca Guadagnino) 6 - Siyah Kuğu (Darren Aronofsky) 7 - Gerçeğin Parçaları (Debra Granik) 8 - İmkansızın Şarkısı (Anh Hung Tran) 9 - Bisikletli Çocuk (Jean-Pierre Dardenne - Luc Dardenne) 10 - Paris'te Gece Yarısı (Woody Allen) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 siyah kuğu baya iyiydi beğenmiştim güzel liste olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.