diablowashere Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 (düzenlendi) http://youtu.be/4oeE23DjrFc anormal ebatlarda veya garip görünen yaratıklar Ocak 8, 2012 boogee tarafından düzenlendi Link video seklinde donusturuldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Güzel paylaşım teşekürler ama bazıları fotomontaj olabilir belkiama güzeldi:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yesilsincap Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 0 47 de bulunanan yaratık gercekse sıyah beyaz oldugu ve gorunusunun eskı oldugu dusunulurse ozmn telekamerada yoktur olmeden bu fotoyu cekıp yayınlamak :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Sadece bir nesil fark ile bir canlının dış görünüşünden hareketlerine kadar değişebildiğini unutmamak lazım. Paranormal bir olay yok sadece biraz adaptasyon. Bir çoğu zaten kırma ırklar. Ama hoş bir çalışma olmuş toparlamışlar hepsini. Ancak İlginç ve Komik videolar bölümüne açılması daha mantıklı olacak sanki Konunun hortladığını da yeni fark ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 loch nessler güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Süper görüntüler müziğin ismini alabilrmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Hayvanları çok severim. Evet müziğin ismini ben de merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.