mavi siyah Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 1-Bilmek istemiyoruz Karşıdan gelen kadının ne kadar çekici olduğunu söylemenize ya da rüyalarınıza hangi modelin girdiğini bilmek istemiyoruz. 2-Lütfen arayı bekleyin Ne söylemeniz gerekiyorsa lütfen reklam arasında söyleyin. 3-Tarihleri severiz Özel günleri takviminize işaretleyin. 4-Denklem basit Bizim için denklem çok basit: Aramıyor = İlgilenmiyor 5-Aynı basit denklem Sizi aramıyorsak, sizinle ilgilenmiyoruz demektir. 6-Dozunu kaçırmayın Biraz kıskanılmak hoşumuza gider ancak abartmadığınız sürece. 7-Saat kaç? Bizim geç kalmaya hakkımız var, sizin yok. Nasıl olduğunu sormayın. 8-Anahtar gözlerde Göz teması kurmak bizim için çok önemlidir. 9-Bizi bekletmeyin Hazırlanmak için bizden daha çok zaman harcamayın. 10-Gülün Şaka yaptığımızda gülün. 11-Kalbe giden yol Kalbimizin kapılarını açan üç anahtar kelime: Dürüstlük, dürüstlük ve dürüstlük 12-Kız kardeşinizi düşünün Bir erkek kız kardeşinize bize davrandığınız gibi davransa, hoşunuza gider miydi? 13-Kibar olun Bizden bir şey sormak istediğinizde kibar olun ki biz de size aynı kibarlıkta cevaplar verelim. 14-Asla yeterli olmayacak Asla yeterli sayıda ayakkabımız ve çantamız olmayacak, bunun kabul edin. 15-Es geçmeyin Sürprizleri seviyoruz. 16-Azıcık gözünüzü açın Bir değişiklik yaptığımızda fark etmenizi isteriz. 17-Centilmenleri severiz Eski numaralar iyidir: Kapılarımızın açılmasını, evimize bırakılmayı, hasta olunca aranmayı bekleriz. 18-Bakımlı olmanızı isteriz Dişlerinizi fırçalamanızı, düzenli traş olmanızı, düzgün giyinmenizi isteriz. 19-Ev önemlidir Evinizin temizliği bizim için önemlidir. Lütfen biz gelmeden önce yaşadığınız yeri temizleyin. 20-Başka anlam aramayın Bazen hayır sadece hayır demektir, altında başka bir anlam aramanıza gerek yok. 21-Şiddetten nefret ediyoruz Şiddet yanlısı sözlerden hoşlanmadığımız gibi, fiziksel şiddetten de nefret ediyoruz. Hele kadınlara yönelik şiddet asla kabul edemeyeceğimiz bir şey. 22-Olduğunuz gibi davranın Arkadaşlarınızın yanında kendiniz gibi davranın, biz yanınızdayız diye farklı bir kişiliğe bürünmeyin. 23-Ağlama bebeğim Duygusal erkekler bizim için harikadır ancak bir film izlerken bizden daha çok ağlayan bir erkekten rahatsız oluruz. 24-Eski defterleri açmayın Eski kız arkadaşınızın birden hayatımıza girmesine izin vermeyin. 25-İçten olun Eğer gerçekten bizi sevmiyorsanız “seni seviyorum” cümlesini hiç kurmayın. 26-Ayrım yapmayın Kadınların fiziksel özellikleriyle alay etmeyin. 27-Tek kelime Sorduğumuz bir soruya yalnızca tek bir kelimeyle cevap vermeyin. 28-Kabul edilemez “Dans edemiyorum” şeklinde bir bahaneyi kabul etmiyoruz. 29-Dikkat edin Sessiz kalmanız, omuzlarınızı silkmeniz, sesinizi yükseltmeniz ve sorularımıza sorularla cevap vermeniz bizim için bir şeylerin yolunda olmadığı anlamına geliyor. 30-Detektör gibiyiz Bize yalan söylemeyin, er ya da geç yalanlarınızı anlayacağız. 31-Size bir sır verelim Telefon çalar çalmaz cevap vermememiz aslında telefonun başında aramanızı beklemediğimiz anlamına gelmiyor. 32-Özel bir yetenek Doğum günlerini unutmak özel bir tür yeteneğe sahip olmayı gerektiriyor. 33-Detayları izleyin Yaptığımız küçük şeylere dikkat edin, bunlar bizim için çok önemlidir. 34-Sizi beladan kurtarmaz Başınız beladayken “seni seviyorum” demeniz durumu kurtarmaz hatta duymazdan gelinir. 35-Garanti veremeyiz Bize gerçeği söylediğinizde kızmayacağımıza garanti veremeyiz ancak yalan söylediğiniz zaman daha çok kızacağımız açık. 36-Davranışlarınızı izliyoruz Sizi potansiyel bir hayat arkadaşı olarak değerlendirirken annenize, yakınlarınıza ve çocuklara karşı davranışlarınızı izliyoruz. 37-Sadece dinleyin Bazen size sorunlarımızdan onları çözmenizi istediğimizden değil, yalnızca dinlemenizi istediğimiz için bahsediyoruz. 38-Anılarımıza bağlıyız Pek çok kadın eski erkek arkadaşlarının mektuplarını, hediyelerini ve fotoğraflarını saklar. Bunlar kadınlar için anıdır, onları unutamadıklarının bir kanıtı değil. 39-Kendiniz yapın Size yemek hazırlamaktan hoşlanabiliriz ama sürekli değil! Kendi sandviçinizi kendiniz yapın, hatta eliniz değmişken bize de bir tane hazırlayın. 40-Hiç hoş değil! Bunu binlerce defa duymuş olabilirsiniz. İşte bin birinci kez: İşiniz bitince lütfen klozetin kapağını aşağı indirin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 10-Gülün Şaka yaptığımızda gülün. Neden ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 10-Gülün Şaka yaptığımızda gülün. Neden ? bozuluyoruz bugi , rezil olma duygusu sarıyor bir anda ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 bozuluyoruz bugi , rezil olma duygusu sarıyor bir anda ... ozaman yapmayın şaka becerebildiginiz şeyleri yapın.. boyle saatlerce bekletmek aman efendim gereksiz yere trip atmak gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 ozaman yapmayın şaka becerebildiginiz şeyleri yapın.. boyle saatlerce bekletmek aman efendim gereksiz yere trip atmak gibi bir anda oluyo , yapmış bulunuyoruz bozmayın siz de idare edin işte yeaaaa Bir kere saatlerce niye bekletilir süslenmek için , kim için süsleniyoruz sizin için eee ne bu tafraaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 bir anda oluyo , yapmış bulunuyoruz bozmayın siz de idare edin işte yeaaaa Bir kere saatlerce niye bekletilir süslenmek için , kim için süsleniyoruz sizin için eee ne bu tafraaaaa işte anlayamadıgınız nokta bu biz sizden suslenmenizi falan beklemioruz zamanında gelin yeter bknz laikha hic bekletiomu :rofl: sahi kac saat bekletmiştin sen geçen gün :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 işte anlayamadıgınız nokta bu biz sizden suslenmenizi falan beklemioruz zamanında gelin yeter bknz laikha hic bekletiomu :rofl: sahi kac saat bekletmiştin sen geçen gün :D Abi benim kız kendini saldı yaa iyicee , bırakmayı düşünüyorumm gibi cümleleri ne zaman kurardınız siz bugiii düşün bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Abi benim kız kendini saldı yaa iyicee , bırakmayı düşünüyorumm gibi cümleleri ne zaman kurardınız siz bugiii düşün bakalım huyum degildir hic kurmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 bir anda oluyo , yapmış bulunuyoruz bozmayın siz de idare edin işte yeaaaa Bir kere saatlerce niye bekletilir süslenmek için , kim için süsleniyoruz sizin için eee ne bu tafraaaaa kimse için süslenme kendin için süslen nasılsa doğal olun diyorlar, süslü birini görünce de bakıyorlar erkek milleti değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 huyum degildir hic kurmam yalana geeellll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 işte anlayamadıgınız nokta bu biz sizden suslenmenizi falan beklemioruz zamanında gelin yeter bknz laikha hic bekletiomu :rofl: sahi kac saat bekletmiştin sen geçen gün :D yaaa hiç gelmemektense bekletmek daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 yaaa hiç gelmemektense bekletmek daha iyi bence de hiç gelmesek ne olacak peki o taranmış saçlarınız , parfümler felan boşa gider o kadar hazırlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 yaaa hiç gelmemektense bekletmek daha iyi vay arkadaş pes ediyorum emir olmadan baş edemem ben sizinle :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 vay arkadaş pes ediyorum emir olmadan baş edemem ben sizinle :D demiştim sana çok konuşurum diyeee pes etti hemen bakkk emiri de yıkar geçeriz güvenme ona sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 aynen güvenme kimseye burda aynı anda 23920932 işle uğraşmama rağmen yine bu kadar yazabildim, bide tüm dikkatimi buraya verseydim ohoo :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 aynen güvenme kimseye burda aynı anda 23920932 işle uğraşmama rağmen yine bu kadar yazabildim, bide tüm dikkatimi buraya verseydim ohoo :rofl: bravo tatlım büyük başarı , ben de oje sürerken yazabilme kapasitesine sahibim çok yönlüü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 siz uçmuşunuz abi :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 siz uçmuşunuz abi :D bişi mi dedin bugiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Sol eliyle sağ eline taşırmadan oje sürebilen kadının başaramayacağı şey yoktur. Bunu bilin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Sol eliyle sağ eline taşırmadan oje sürebilen kadının başaramayacağı şey yoktur. Bunu bilin elleri titrese de taşırmazsa o zaman işteee o kadından korkun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Sol eliyle sağ eline taşırmadan oje sürebilen kadının başaramayacağı şey yoktur. Bunu bilin Zengin kızın hali de başka oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.