BLaCKGuArD Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2011 etrafımda sürekli gölgeler görüyorum eskiden hissediyordum bir arkadaşım gözünü kapa ve 10 saniye sonra hemen aç demişti dediğini yaptığımda gölge gördüm ve şuan sürekli etrafımdalar onlarla konuşamıyorum ama beni agresifleştiriyorlar herşeye hemen kızmaya başladım bu agresiflik dışında bir zararları yok tabi bazen korkuyorum ilk günlerde yanlız dolaşamaz olmuştum ama bu korkumu yendim bu varlıkları tek ben mi görüyorum diye düşündüm ama bir arkadaşım var oda görüyor açıkcası bu gölgeler başladığından beri 6. hissim gelişti ama bu varlıklar ney acaba bilmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Gölgeler mi varlıklar mı ? varlık olduğu kanısına nasıl vardınız ? beynimiz bazen öyle yaramaz çocuk gibi davranır ki :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Gölgeler mi varlıklar mı ? varlık olduğu kanısına nasıl vardınız ? beynimiz bazen öyle yaramaz çocuk gibi davranır ki :=) Evet Bi çelişki Var Gölge Varlık ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baygordios Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Bu deneyime ben de sahibim. Küçük bir çocukken çevremde uyumadan öce duvarda gölgeler gördüğüm olmuştur. Ne olduklarını bilmiyorum ama kolayca giderler gözleri aç ve ışığı yak! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Bu dediğin olay bana 1 haftadır oluyor. Aslında bu konudan hiç bahsetmeden bunların beynimin bana bir oyunu olduğunu kabul edip birşeyleri kurcalamayacaktım ama madem aynı dertten muzdarip birisi var bende ekleyeyim. Özellikle akşamları daha belirgin bir şekilde seçebildiğim yolda yürürken, balkonda falan gölge oluşmasının imkansız olduğu ışıklı ortamlarda bile 1 gölge sürekli benimle hareket ediyor. Dikkatimi çeken nokta ise aramızda bulunnan mesafeyi sürekli koruyor. Bu senin gölgen diyebilirisin belkide ama gece yarısı sol tarafımda evler var havada bulut yok ve sokak lambası arka tarafımda ama tam sol tarafımda gölgemsi şey hareket halindeydi ve evlerin olmadıgı bosluklarda bile onu gördüm. Tam oalrak ne olduğundan emin değilim. Bu konularda da fazla bilgili olmadığım için bir halisülasyon falan diyerek geçiştirmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 varlık olduğu konusuna gölgeler çok hızlı hareket ettiklerinde rüzgarlarını hissettiğim için öyle düşündüm açıkcası hiç gelmeseler daha iyi bence FrostByghte ikimizdede aynı sorun var sayılır aslında bu olaylar hep sanırım 6. his denen olayla başladı arkadaşlarıma bir sayı tuturuyordum birden ona kadar ve biliyordum sonra bunu iskambil kağıtları ile denedim ve 10 denemeden 7 veya 8 kere başarılı oldum arkadaşlarıma anlattığımda hile falan dediler ama sadece bir arkadaşım inandı oda yapma falan enerji falan bişiyler diyordu ama tam hatırlamıyorum ( onu takmamıştım kıskanıyor diye düşünmüştüm ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 sana zararlarından çok faydası var demekki 6. hissim gelişti diyorsun, kafana takma, sana zarar vermedikleri sürece sorun yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama aynı şey bende de var. Belkide çok düşündüğümden oluyordur, emin değilim pek bi bilgim yok ama bu beni paranoyak yaptı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 sana zararlarından çok faydası var demekki 6. hissim gelişti diyorsun, kafana takma, sana zarar vermedikleri sürece sorun yok evet aynen öyle ben sadece ne olduklarını merak etmiştim belki kötü bir varlıktır bana ilk başta iyi olarak yaklaşcak sonrada işte olur ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama aynı şey bende de var. Belkide çok düşündüğümden oluyordur, emin değilim pek bi bilgim yok ama bu beni paranoyak yaptı. senin gördüklerinde benimkilerle aynımı birde aynı sorunu yaşıyorsak birşey sorcam ben gözümü kapattığımda göz görüyorum sende görüyormusun ? bazen kedi gibi ama bazen insan gözüne benziyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 bana da aynı olaylar oluyor. bazen ses bile duyuyorum. hatta o sesi bir kaç kere arkadaşım da duydu. psikolojik yarıdm falan almayı düşünüyorum ama muhtemelen ben psikoloğu bozarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 sanırım bu 6. his ile ilgili birşey. 6. hissin gelişmiş olabilrmi seninde ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 banada oluyo bu şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 herşeyi panaromal olaylara baglamamak gerekir sakin olun gölgelerin size hakim deyilde sizin gölgelere hakim oldugunuzu dusunun geçecektir elbet saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Aynı durumdayız.Bende göz görüyorum senin gibi , bazen kedi gözüne benziyor , bazen ise bir insan gözüne.Ve evet benimde 6.hissim gelişti.Sesler duyuyorum , gölgeler görüyorum (rüyamda). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mylitta Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Olayın parapsikolojik olan kısmı diğer varlıkları hissedip görebilecek boyutta bir yeteneğinizin olması. İşin maddesel boyutunda ise sorulması gereken bir soru var. Uyuşturucu kullanıyor musunuz? Uyuşturucu kullanan insanlarda, uyuşturucu kullanımına bağlı olarak anlık halisünasyonlar oluşur. Bu maddenin beyine verdiği kalıcı bir etkidir. Eğer böyle bir durumunuz varsa durumunuz parapsikolojik değil bu konuya bağlıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 arkadaş her şey de senin başına geliyor... nasıl iş anlamadım, gölgeler sende, orda burda beliren dede gören arkadaşlar sende, yu gi oh kartları sende, 2 metrelik yaratıklar sende... maşallah, diyecek lafım yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Bence psikolojik.. Beynimiz bazen bize ait değilmiş gibi davranıyor, ve bazen bizi buna inandırtıyor, bize başka varlıkmış gibi davranıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cevirmen Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 shadow people yani gölge insanlar denen şeyler var. bir araştırın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talat99 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 böyle olayların zararından çok yararı var varlık degil ama beyinin oynadıgı bir oyun diye tasfirliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Ben herhangi bir madde kullanmadığını varsayarak olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum . Bu olaylar nasıl başladı ya da nasıl farkettin ? Benim düşüncem her ne olursa olsun faydası olsun ya da olmasın bedensiz varlıklardan uzak durulması gerektiğidir. Eğer bunun varlık olduğunu düşünüyorsan er ya da geç seninle iletişime geçicektir. 6. hissinin gelişmesi vesayre olayın tatlı kısmıdır. Her şey bu kadar güzel devam etmez arada durumdan haberdar edersen yardımcı olmaya çalışırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.