tugcemgul Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2007 Asagıdaki resimler amerikada insanların ne kadar stresli olduklarını ölçmek için kullanılan resimler Polisler haipshanede bu resimler sıkca kullanıyorlarmış... Resimleri ne kadar haraketli goruyorsanız stresiniz o derece fazlaymıs Tabi resimler normalde haraketsiz Not: Azılı suclular resimlerin fırıldak gibi dondugünü söylüyorlarmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 verilmişti ve stresle bi alakası yok gibi bi yorum gelmişti bende bu yoruma aynen katılıorm tek bi noktaya bakarsanız hiç bişeyin kıpırdamadıgını goruceksınız ;)ama keşke böle resimlerle stres ölçülebilseydi diye bi temennidede bulunmadan gitmeyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 valla alakası varmı yokmu bilmiyorum ama midem bulandı dönmesinden:sick: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 verilmişti ve stresle bi alakası yok gibi bi yorum gelmişti bende bu yoruma aynen katılıorm tek bi noktaya bakarsanız hiç bişeyin kıpırdamadıgını goruceksınız ;)ama keşke böle resimlerle stres ölçülebilseydi diye bi temennidede bulunmadan gitmeyelim evt katiliyorum sana, tek bir noktaya odaklaninca kipirdama kesiliyo, bence alakasi yok suclularla falan hikaye bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 bir ara hareketli görüyordum ama şu anda hareketsiz görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 ben resme bakmayınca yan gözle bakyırm ozmn dönüyor çok bakınca az ama yana dönnce başlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2007 Masaüstü arkaplanı yaptım.monitörüm sarhoş gibi oldu.Salınıp duruyor teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 evet dönüyor ama yavaş yavaş demekki bugün pek sinirli degilim birde sinirli oldugum gün bakacam bakalım fırıldak gibi dönecek mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 bayrak gıbı dalgalanıor ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 gozlerimi hareket ettirdigim kadar hareketli sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 evt katiliyorum sana, tek bir noktaya odaklaninca kipirdama kesiliyo, bence alakasi yok suclularla falan hikaye bence. bence de alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2007 buna optik ilüzyon deniyor. hapishane olayı falan sallamışlar biraz hatta yüzlercesi için bkz: http://images.google.com/images?hl=en&resnum=0&q=optical%20illusion&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.