BLaCKGuArD Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2011 ben 1-2 ay önce göz rengimi değiştirmeye çalışıyordum ve çok küçükte olsa sanırım değiştirebildim ( SANIRIM ) kahverengiden sarı gibi birşey yaptım ama yaptıktan sonra göz sağlığım bozuldu uzağı artık tam göremiyorum yazıları bulanık görüyorum ama gözlerimi japon gibi çekik yaptığımda hiç bir sorun yok çok uzağı bile görebiliyorum bu sorun nedir en kısa zamanda göz doktoruna çıkcam ama yinede sorayım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 göz rengi ne yaparak değiştirmeye çalışıyordun O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 13-14 yaşlarındaysan miyop oluşumu olabilir ve bu yaptığın biyoenerji çalışmasıyla alakalı olmak zorunda değil. Hatta bana sorarsan alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 göz rengi ne yaparak değiştirmeye çalışıyordun O.o Biyokinezi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2011 gözünün bozulmasının göz rengini değiştirme çabalarınla alakalı değil. Bozulacağı varmış.... Kaldı ki gözü bozuk olan her insan japon şeklinde gözünü çekince daha net görebilir, bu ışığın kırılmasıyla alakalı birşey, tamamen optik bir olay. Gözlük tak, arada uzağa bak göz kasların çalışsın. Göz rengi değiştirme çalışmalarının yerine de meditasyonlara başla, benim önerim bunlar. Ayrıca lütfen konu başlığına "konu yanlış olabilir" yazmayın arkadaşlar, emin değilseniz moderatörlere özel mesajla atarsanız daha iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 gözünün bozulmasının göz rengini değiştirme çabalarınla alakalı değil. Bozulacağı varmış.... Kaldı ki gözü bozuk olan her insan japon şeklinde gözünü çekince daha net görebilir, bu ışığın kırılmasıyla alakalı birşey, tamamen optik bir olay. Gözlük tak, arada uzağa bak göz kasların çalışsın. Göz rengi değiştirme çalışmalarının yerine de meditasyonlara başla, benim önerim bunlar. Ayrıca lütfen konu başlığına "konu yanlış olabilir" yazmayın arkadaşlar, emin değilseniz moderatörlere özel mesajla atarsanız daha iyi olur. evet aynen gözlerimi çekik yapınca rahat olarak görüyorum eskiden çok çekik yapmam gerekiyordu ama artık az bişiy yapmam yetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 göz rengi ne yaparak değiştirmeye çalışıyordun O.o hani odaklanırsın renginin değiştiğini hayal edersin falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 13-14 yaşlarındaysan miyop oluşumu olabilir ve bu yaptığın biyoenerji çalışmasıyla alakalı olmak zorunda değil. Hatta bana sorarsan alakası yok. 14 yaşındayım uzaktaki yazıları bulanık görüyorum çekik yapınca hiç bir sorun yok yazıları bulanık ve solgun görüyorum gözlük takmaktan başka çzümü varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bekoli98 Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Lens Tak Bende Miyopum Lens Takıyorum Gözünün Rengini Değiştirmene Gerekde Yok :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Biyokinezi de başarılı olan var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaykLoon Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Biyokinezi de başarılı olan var mı acaba ? Bence gerçek eğer bi mitten ibaret olsaydı bukadar büyümezdi ama bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Konuyla ilgili çok fazla bilgi var sitede .. Düşündüğünüz kadar ' imkansız ' da değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 ben 1-2 ay önce göz rengimi değiştirmeye çalışıyordum ve çok küçükte olsa sanırım değiştirebildim ( SANIRIM ) kahverengiden sarı gibi birşey yaptım ama yaptıktan sonra göz sağlığım bozuldu uzağı artık tam göremiyorum yazıları bulanık görüyorum ama gözlerimi japon gibi çekik yaptığımda hiç bir sorun yok çok uzağı bile görebiliyorum bu sorun nedir en kısa zamanda göz doktoruna çıkcam ama yinede sorayım dedim Alerjide olabilir,bende miyobum ama doktorum göz bulanıklığımın alerjik olduğunu söyledi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eccshadows Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Ben de biyokinezi ile göz ve saç rengimi değiştirmeye çalışıyordum, saçım birkaç ton açılırken göz rengimde hiçbir değişim olmadı, fakat dediğin gibi ben de uzağı görememeye başlamıştım. Biyokinezi'yle alakası olduğunu okumuştum bir yerde, fakat hiç alakası yokmuş. Bir arkadaşımızın dediği gibi 13-14 yaşındaysan okul miyobu denen bir şey başlamış olabilir. Bende de var çünkü. 15 yaşındayım bence doktora git, ilerlemeden önlemini al eheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 yıllar yıllar önce sitede bir büyüğüm bu konuda geniş bir konu paylaşmıştı,başlık altında da kaliteli bilgiler verilmişti bence ilgili kişiler o başlığı bulup okumalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 miyop olmuşsun dostum benimde öyle miyopum ben uzak için gözlük alacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merlyn Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 bende biyokineziye başladım ya hayırlısı umarım olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.