Jump to content

Erkekler Gereksiz, Lezbiyen Kertenkeleler

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Neyse ki kertenkeleler için geçerli bir durum. Üstelik bu belgeseli seslendiren kişinin erkek olması tuhafıma gitmedi değil.

Yanıtlama zamanı:

Gerçektende ilginçmiş eşcinsel hayvanlarda varmış :blink: seslendiren adamın ne acı ki gerçek bu 'erkekler gereksiz' demesine de güler misin ağlar mısın :D

Yanıtlama zamanı:

Aslında evet, hayvanlarda eşcinsellik görülebildiğini daha önceden de duymuştum. Fakat, şimdi kertenkelecağızların günahını da almayalım, onlar daha ziyade birbirlerini cinsel olarak uyararak kardeş-kardeşe birbirlerine yardımcı oluyorlarmış. xD ''Bugün ben sana, yarın sen bana'' gibi bir şey varmış yani. ''Güzel bir işbirliği'' diyorum sadece. :rofl:

Seslendirmenin erkek olmasıysa gerçekten de komikti. ''Erkekler gereksiz'' derken kalbi sızlamış mıdır acaba? ''Dişisiz ASLA'' diyor, feminist sloganı çıkar bu laftan. Süper konu, teşekkürler. Gelecek sefere de biraz erkek-erkeğe aksiyon görmek isteriz. Kardeş kardeşe oynarlarken yani. :rofl:

Yanıtlama zamanı: (düzenlendi)

Bilginiz olsun diye söylüyorum, bazı penguenlerde de gaylik görülüyor, hani bir amaca da hizmet etmiyor sadece zevk için yapıyorlarmış (bir de azalan dişi nüfusu) :D

egos58 tarafından düzenlendi
imla
Yanıtlama zamanı:

Penguenler bir yana, pek çok türde görülebiliyor. Tek başına kendi kendine hizmet edenler de bulunuyor hatta. Eh, hayvanlar sonuçta; olabilir. Bir şey demiyorum. :D

Yanıtlama zamanı:
Bilginiz olsun diye söylüyorum, bazı penguenlerde de gaylik görülüyor, hani bir amaca da hizmet etmiyor sadece zevk için yapıyorlarmış (bir de azalan dişi nüfusu) :D

Nerede okudun bunu? Merak ettim de. Penguenlerin eşcinsellik eğilimini biliyordum da, hiç bilgi sahibi değilim bu konuda. Bilgilendirirsen çok iyi olur. :D

Penguenler bir yana, pek çok türde görülebiliyor. Tek başına kendi kendine hizmet edenler de bulunuyor hatta. Eh, hayvanlar sonuçta; olabilir. Bir şey demiyorum. :D

Biz de hayvanız. :D

Yanıtlama zamanı:
Nerede okudun bunu? Merak ettim de. Penguenlerin eşcinsellik eğilimini biliyordum da, hiç bilgi sahibi değilim bu konuda. Bilgilendirirsen çok iyi olur. :D

History Channel ya da Net. Geo. Wild'da izlemiştim.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...