roxelane Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2011 Bu kertenkelelerin dişi türleri üremek için erkeğe ihtiyaç duymaz. Partenogenez ile döllenmemiş yumurtadan kendi kopyalarını çıkartırlar. İşin garip kısmı yumurtalamak için başka bir dişi ile seks yaparlar. Lezbiyen seksin neticesinde de yavru dünyaya getirirler. http://biyolojiegitim.yyu.edu.tr/kf/erkeklergh/erkeklergh.swf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Vay be. Çok sağ ol haber için. Eşcinsel ilişki demek ki doğada da varmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prophet Of Death Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Neyse ki kertenkeleler için geçerli bir durum. Üstelik bu belgeseli seslendiren kişinin erkek olması tuhafıma gitmedi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Gerçektende ilginçmiş eşcinsel hayvanlarda varmış seslendiren adamın ne acı ki gerçek bu 'erkekler gereksiz' demesine de güler misin ağlar mısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Marilima Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Aslında evet, hayvanlarda eşcinsellik görülebildiğini daha önceden de duymuştum. Fakat, şimdi kertenkelecağızların günahını da almayalım, onlar daha ziyade birbirlerini cinsel olarak uyararak kardeş-kardeşe birbirlerine yardımcı oluyorlarmış. xD ''Bugün ben sana, yarın sen bana'' gibi bir şey varmış yani. ''Güzel bir işbirliği'' diyorum sadece. Seslendirmenin erkek olmasıysa gerçekten de komikti. ''Erkekler gereksiz'' derken kalbi sızlamış mıdır acaba? ''Dişisiz ASLA'' diyor, feminist sloganı çıkar bu laftan. Süper konu, teşekkürler. Gelecek sefere de biraz erkek-erkeğe aksiyon görmek isteriz. Kardeş kardeşe oynarlarken yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 (düzenlendi) Bilginiz olsun diye söylüyorum, bazı penguenlerde de gaylik görülüyor, hani bir amaca da hizmet etmiyor sadece zevk için yapıyorlarmış (bir de azalan dişi nüfusu) Ocak 2, 2012 egos58 tarafından düzenlendi imla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Marilima Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Penguenler bir yana, pek çok türde görülebiliyor. Tek başına kendi kendine hizmet edenler de bulunuyor hatta. Eh, hayvanlar sonuçta; olabilir. Bir şey demiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Bilginiz olsun diye söylüyorum, bazı penguenlerde de gaylik görülüyor, hani bir amaca da hizmet etmiyor sadece zevk için yapıyorlarmış (bir de azalan dişi nüfusu) Nerede okudun bunu? Merak ettim de. Penguenlerin eşcinsellik eğilimini biliyordum da, hiç bilgi sahibi değilim bu konuda. Bilgilendirirsen çok iyi olur. Penguenler bir yana, pek çok türde görülebiliyor. Tek başına kendi kendine hizmet edenler de bulunuyor hatta. Eh, hayvanlar sonuçta; olabilir. Bir şey demiyorum. Biz de hayvanız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Ne güzel bir konu olmuş böyle , hayvanlar aleminden kesitler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Nerede okudun bunu? Merak ettim de. Penguenlerin eşcinsellik eğilimini biliyordum da, hiç bilgi sahibi değilim bu konuda. Bilgilendirirsen çok iyi olur. History Channel ya da Net. Geo. Wild'da izlemiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.