pegasuscorpion Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2011 gece gördüğüm rüyayı tam hatırlayamasam da sabah uyandığımda 2 elim kınalanmıştı,Bir hocaya sorulduğunda Allahın nişanı demiş sizce nedir millet? Konu hakkında bilgisi olan varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 cildiyeciye gittin mi? doktora. bir git bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Bir şey olmaz takılma bunlara. Lisede yakın arkadaşımın başına gelmişti bu durum. Devamında herhangi bir olay ya da bir şey yaşanmadı. Elleri kınalı dolaşmış oldu sadece bir süre. Tabi bu da bir erkek için pek hoş sayılmazdı ama olsun buna da şükür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Şöyle bir şey var inanmıyorum ama öyle deniliyor. Meleklerin sevdiği kişinin eline rüyasında kına yaktığı düğün olduğu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 İslam dininde kına, ne farzdır nede vaciptir.Kına kültürlerde olan bir olaydır.Hoca yanılmış yada uydurmuştur.Ben ne öyle bir şey duydum nede gördüm.Belki de biri şaka yapmıştır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Bir çeşit derialtı hastalığı diye duymuştum. Bana kalırsa ona kına demek çok cahilce olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
galaxico Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 çok inandırıcı gelmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 arkadaşlar kına nasıl kokar nasıl görünür biliyorum ve kimseyi yönlendirmeden sorduğumda ve elimi kokladıkaında onlar da kına kokuyor elin dediler,aslında rüyalarımda bişeler oluyor ama netleştiremiyorum çok ta kurcalamıyorum açıkçası bu ilk değil daha önce de yaşadım bir zararını da görmedim.Sadece konuda fikri olan var mı diye danışmıştım fikir yürüten herkese teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 arkadaşlar kına nasıl kokar nasıl görünür biliyorum ve kimseyi yönlendirmeden sorduğumda ve elimi kokladıkaında onlar da kına kokuyor elin dediler,aslında rüyalarımda bişeler oluyor ama netleştiremiyorum çok ta kurcalamıyorum açıkçası bu ilk değil daha önce de yaşadım bir zararını da görmedim.Sadece konuda fikri olan var mı diye danışmıştım fikir yürüten herkese teşekkürler Öncede yaşadım demişsin. Kaç kere yaşadın ve ne kadar sıklıkla? Eğer çok sık oluyorsa yatarken seni çekebilecek bir açıda kamera kur odana ve yakılmaya hazır kına ara evin içinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodmoney Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 bazı durumlarda cinlerin musallat olması durumunda olabiliyor bu vakalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
son of osiris Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 faredir fare . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasuscorpion Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 dalga geçmezseniz durumun ilerlediğini bildirmek isterim,Rüyamda yakılan kınayı evin içinde bulmam imkansız,daha önce bir defa olmuştu ama bu hafta sıklaştı nerdeyse 1 gün arayla tekrarlar oldu,ve cilt hastalığı diyemiyorum bi gün tek elimde bi gün çift elimde oluyor falan en son rüyamda benle birlikte olmak isteyen birinden kaçıyordum baya aksiyonlu bir rüya oldu yakında etkilerinni görmeye başlarım ama yineliorum ciddiye almıyorsanız tekrar sizi bilgilendirmemde anlam bulmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 çevremde uyurken kına yakılmasına Melekler kına yakmış derler. hatta kokladığında kına gibi kokar. kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LILITH3421 Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 arkadaşlar çocukluğumdan beridir akşam hiç bir şey yokken sabah uyanınca ellerimde benek benek nokta halinde turuncu kına lekeri oluşuyor. ozamanlar toprakla herşeyle oyun oynar bir şekilde bulaşmış bir şey rengini vermiş sanırdım . en son 15 yaşımda yatılı okuldayken olmuş tu ve buram buram kına kokuyor 3 4 gün içinde yavaşça silinerek geçiyor. arkadaşlarım bunun cinler seni kına gecesine götürmüş elinede kına yakmış buyuklerımız böyle der hep bende de olur bazen diyen çok kişi olmuştu. 1 yıldır 3. kez oldu . 2 gün önce ellerimde ve ayaklarımda turuncumsu bazıları daha belirgin bazıları daha silik kına lekeri var. ama gerçekten kına öyle kına kokar uyurgezer olsam gece kendım yapsam atıyorum evimde kına yok. cinler kına gecesine beni nasıl götürür heralde bu iş olsada ancak rüyada olur gibime geliyor kına nasıl olurda ellerimde izi kalır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2012 duyduğum ilk hikaye değil bu. pm yazar msn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 bana da olurdu.. bi keresinde annemle birlikte yatmıştık tv izledikten sonra uyuyakalmışız. ikimizin de ellerinde kına gibi izler vardı. neden olur ki bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LILITH3421 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 arkadaşlar yorum yazdıkça öğrenicez henüz bende bilmiyorum . sadece nette yorumlar cinler düğüne götürmüş yazıo bu kadar . nasıl neden oluyor merak ediyorum bi bilen vardır umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LILITH3421 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 duyduğum ilk hikaye değil bu. pm yazar msn monkeybusiness duyduğum ilk hikaye değil bu. pm yazar msn __ msj iletilmiyor yada kapalı . uyumadan evvel eminim bişi yok uyanınca ellerimde ve bu defa ayaklarımda da kına vardı ve miss gibi kına kokyor. eskiden çocukken arada olurdu . ama bu yıl 3. kez oldu bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevınırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Sadece bir kişiden duysaydım muhtemelen inanmazdım ama bu kadar kişi çıktığına göre meraklandım şimdi neden olabilir acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Belki siz öylesinizdir.Annemde de oluyo demiştin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LILITH3421 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Belki siz öylesinizdir.Annemde de oluyo demiştin. çocukkende oluodu demiştim . neticede bilimsel bir açıklaması yok o halde başka bir açıklaması mutlaka olmalı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 ama anneme bi daha hiç olmadı... ama bana tekrar tekrar oldu kısa aralıklarla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 çocukkende oluodu demiştim . neticede bilimsel bir açıklaması yok o halde başka bir açıklaması mutlaka olmalı ... Bilimsel bi açıklaması olmaması illa paranormal bi varlık veya psikolojik bişey olduğunu göstermez sonuçta .. Herhangi birşeyden olabilir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 bana da olurdu.. bi keresinde annemle birlikte yatmıştık tv izledikten sonra uyuyakalmışız. ikimizin de ellerinde kına gibi izler vardı. neden olur ki bu? Genetik bişey olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Ben de daha önceden duymuştum.Cinlerle ilgili olduğunu söylemişlerdi muhabbetin arasında.Bunun bilimsel bir açıklaması olduğunu sanmıyorum.Tamam bilim çok şeydir ama herşey değildir nihayetinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.