sabrina Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 Tanrılarla ve ya astral düzlemde var olan varlıklarla irtibat kurmamız onlarla görüşmemiz mümkün müdür? Onlar istediği takdirde rüyalarımıza girip bizimle iletişim kurabilirler mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Bana göre bu şekilde bir iletişim kurabilir . Ama bilinçaltımızda oluşturabilir bunu . Onun için sıkıntılı bir yol . Daha değişik yollarla ulaşırlar bence .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 rüya bana daha kesin geldi bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Pek sanmıyorum rüya yoluyla iletişime geçsinler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 peki neyle geçerler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Bu şekilde de iletişim kurarlar. Haberci rüyalar da bu sınıfa sokulabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 teşekkürler boynuzsuz çok teşekkür ederim.çok minnettarım sana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 güzel.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 güzel?...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.