Sphynxinator Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 Merhaba arkadaşlar, internette bi video gördüm de paylaşmak istedim. Biraz sanatsal bir yönü var ve kısa filmi andırıyor. Filmde oynayanlar: -Bacağından asılmış ölü tavşan, -Şeftali, -Kurtçuklar. Bence şeftalide zararlı madde çok diye düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=SIl9rO9sURE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 fenaymış. tuttum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Sırf böyle bir video çekmek için tavşan öldüren zihniyetin ben neyse artık beğenmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Bu tavşanda doğal bir ölümü ve doğal bir çürümeyi hak ediyordu. Her nekadar fake gelmiş olsada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 ben izleyemedim bile göreceğim sahneleri tahmin ettiğimden... modern sanat bana göre değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 sebepsiz öldürmek tabi ki kötü birşey.sadece ihtiyacımız olanı almamız gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Nedensiz yere, sırf video için öldürmemiştir bence. Bir de videoda öyle iğrenç bir şey yok aslında. Kurtçuklar görünmüyor bile doğru dürüst. Tavşanın tüyleri dökülüyor sadece, o iğrenç. Bi de yemek yerken, ya da yiyecekken izlemeyin yoksa iştahınız kaçıyor ve aç olduğunuz halde yiyeceklere pek yanaşmıyorsunuz. Ama etkisi kısa sürüyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.