pumaxar Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LAe81NGoBzs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
who cares Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Pek net gozukmuyordu ama anladığım kadarıyla mükemmel bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pumaxar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 evet küçük bir problem oldu kamera ilgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Bunu bilemeyip yapmak mümkünmü çünkü aynı şeyi yapabiliriyorum yanılmıyorsam:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pumaxar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 bilmem .................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Pardon acaba yanlış video mu diye sorasım geldi? Videonun ilk 40 sn'si, "PYROKINEZİ GERÇEKTİR , BAŞARMAKSA İNANÇLA MÜMKÜNDÜR" diye bir yazı akıyor. Sonra webcam'den çekilmiş bir mum ve açılıp kapanan bir el görüyorum. Ardından da "MUSIC ve PRODUCED BY ..." diye bir yazı geçiyor. Hevesini baltalamak gibi olmasın. Ama nihayetinde açık fikrimi beyan etmek durumundayım. Pardon da, ne ortam belli, ne orada neyin yandığı? Ne de aleve herhangi bir hüküm bulunuyor. Zaten bu tür çalışmalar aslen mumla değil, iddaalı iseniz plasik bir bardak veya kağıt parçalarına elden gelecek sıcaklık ile dokunmadan, ufak hasarlar verilerek yapılır. Yani muma elimi yaklaştırayım çekeyim, pyrokinezi olsun diye bir olay hem yapan kişi hem de izleyenler için vakit kaybıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pumaxar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Pardon acaba yanlış video mu diye sorasım geldi? Videonun ilk 40 sn'si, "PYROKINEZİ GERÇEKTİR , BAŞARMAKSA İNANÇLA MÜMKÜNDÜR" diye bir yazı akıyor. Sonra webcam'den çekilmiş bir mum ve açılıp kapanan bir el görüyorum. Ardından da "MUSIC ve PRODUCED BY ..." diye bir yazı geçiyor. Hevesini baltalamak gibi olmasın. Ama nihayetinde açık fikrimi beyan etmek durumundayım. Pardon da, ne ortam belli, ne orada neyin yandığı? Ne de aleve herhangi bir hüküm bulunuyor. Zaten bu tür çalışmalar aslen mumla değil, iddaalı iseniz plasik bir bardak veya kağıt parçalarına elden gelecek sıcaklık ile dokunmadan, ufak hasarlar verilerek yapılır. Yani muma elimi yaklaştırayım çekeyim, pyrokinezi olsun diye bir olay hem yapan kişi hem de izleyenler için vakit kaybıdır. sn arkadaşım kameram bende değil mecburen bu şekilde çektim yakındada bardak erittiğim görüntüleri koyacam kameramı bekliyorum ve eğer videoyu dikkatlice izleyip bende yapıyorum bu kadarını ne var bunda dersen çekersen videonu koyarsın not:ateşin boyutunu ayarlamayı ve ateşi bağımsız yakmayı başarırsan sana saygım sonsuz olur ama hiç birşey bceremeyenlerdensen bir daha benim videolarıma yorum yapma OKEY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 hooovv, hovv sakin ol kardeş. "kendi pyroknezi videom yorumları bekliyorum..." diye başlık açıp, yorum yapma diyorsan kendi stresini bile kontrol edemediğin açıktır. Pyrokinezi, ateş yaratmak değildir. Elinden ateş çıkarabilen bir insanı da dünya üzerinde görmedik. Zaten sana ateş yarat diyen de yok. Bardak erittiğin görüntüleri çekerken, daha iyi bir kamera ve bulunduğun ortamında görünebileceği şekilde eklersen severek izleriz. Ayrıca hiçbirşey beceremeyenler vs demişsin. İddaalı bir söz olmuş. 1- Bireysel konuşmayı sevmem ama kinezi anlamında olmasa da durugörü, telepati ve benzeri uzak mesafe alıcı/göndericiliği üzerine çalışmalarım var. Forumdaki arkadaşlarımız da bunları bilir. Bunları videoya çekmek söz konusu olmadığı için paylaşamıyorum. 2-Şu ana kadar forumdaki hiçbir kimseden doğru düzgün bir kinezi videosu görmedim 3-Burada bulunan herkesin bu tür konularda yeteneği olduğunu falan mı düşünüyorsun? 4-Yazışmalarını saygı çerçevesi içinde yaparsan sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pumaxar Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 arkadaşım o zaman şöyle diyelim sakin sakin sen benim üstüme fazla gelme anlaşalım sakince konuşalım olur mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 arkadaşım o zaman şöyle diyelim sakin sakin sen benim üstüme fazla gelme anlaşalım sakince konuşalım olur mu boşbalonus.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 arkadaşım paylaşımın için teşekkürler.Fakat gerçekten ne yaptığın belli olmuyor yanlış görmediysem ateş büyüdü elini hareket ettirirken doğrumu gördüm? daha net çekersen ve allaşkına şu videonun geçiş süresini kısaltırsan sevinirim artık saadete gel diye diye bir hal oldum sana başarılar:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pumaxar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 kameram haftaya geliyor inş daha kaliteli bir şekilde çekip koyacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Su Eda Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 gerçekten mükemmell Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Birader 6 ay geçmiş video yok piyasada eklersen sevnirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bir şey yokken insanlar üzerine bu kadar alınmaz ve bu kadar kolay sinirlenmez bence demekki söylenenlerin doğru bir yanı var Hâlâ yeni bir videoda göremediğimize göreee.. Hımm ben bir çay koyayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Megamorph Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 yalnız ben bunu çocukken oyun olsun diye yapıyodum ciddiyim acaba yetenegim varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 pyrokinezi böyle olmaz olur da böyle olmaz yani öncelikle rüzgarsız bir yer lazım sessiz bir yer bir bakıyoruz neyin ne olduğu belli değil daha net bir kamera ile çekip videoyu güncelle o sırada eksiklerini giderirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talat99 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 yetenegin yansıttıgı mutluluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Valla bencede pek belli olmuyor imkanların daha geniş olunca sonra tekrar çekmeni öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Benim eski sevgilim de yapmıştı bunu benim yanımda, bi' rüzgar oynama vs. bi' şey de olmamıştı. Ateş yükseliyordu gittikçe. Gerçekten olabiliyor yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamredford Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Bende pyroknezi yapıyorum fakat ateş bende bu kadar yükselmedi ateşi elimde tutabiliyorum. ve hiç acı çekmiyorum. bende bu iş inanmakla mümkün paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 ateş ateşi çeker diye birşey vardır bilirmisiniz ? belirli aralıklarda mum koyun aralarında 5 cm olsun ikisinide yakın ve bekleyin cevresindeki yaktıgı oksijen ile birbirlerine yaklaşmaya calısırlar. mumun sıcaklıklıgı eldeki vucut ısısıyla eşit orantıya geldiginde elini ne tarafa götürürsen ateş o tarafa dogru yogunluk gösterir. (Bu bilimsel bir açıklaması ) bu bi yetenek degildir demiyorum ama bunun bilimsel olarak mümkünlügü bu şekildedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astral yolcu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Biri üfledimi noldu belldi değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Kamera kesinlikle net değil,benim çizim videosu çekerken yaşadığım problemlerden en önemlisi.Öncelikle seni tebrik ediyorum Pyroknezi tekniğini kavramışsın.E tabi görüntü net olmadığı için üstüne çamur atmak isteyenler elbette olacak. Fakat videoyu 1.Arka plandan 2.Tam ön plandan 3.Yanlardan çekip 3 videoyu birleştirmen gerekecek yoksa gerçekten bu iş çamur atmaktan çıkar ve gerçekliğe dönüşür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Falcon Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 eller cok artistik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.