sabrina Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2011 (düzenlendi) Bu grubun diğer şarkısını meditave,ethnic'de açmamın sebebi metal ögeleri daha az içermesiydi.Daha çok etnikti.Bu şarkıysa bildiğin bariz ben metal şarkıyım diyor sanırım. bu şarkısıda güzeldir. http://www.youtube.com/watch?v=3m4RgmFmHrE http://www.youtube.com/watch?v=3m4RgmFmHrE&feature=related Grup: Arkona Şarkı: Kupalec Rus bir gruptur kendileri. Ayrıca hıdrellez mi yoksa Beltane mi tam anlayamadım bu kutlamanın hangisi olduğunu. Edit : Arkona videolarını birleştirdim ayrı ayrı bölümlerde olmasın videolar tek başlık altında toplanıcaktır bundan sonra . Moonrise Şubat 9, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 izmirde bir pagan köyü kurmak lazım aslında =)) narlıderenin veya balçovanın arka taraflarında mesela.... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 balçovadamısın sen? aaaa niye söyemedin yaw. engelliler parkı varya inciraltına doğru.oraya kurmak lazım. samhain yaklaşırken hazır. yakarız ateşlerimizi çalar şarkılarımızı oynarız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Ayy ne kadar güzel ya doğa ile iç içe çiçekler yeşillik geleneksel danslar müzikler çok güzelmiş orda olmak isterdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2011 eski devirlerde olmak istiyorum bazen...ağaçların kokusunu almak istiyorum toprağa dokunmak istiyorum.sonra uyanıyorum birde bakmışım beton duvar asfalt. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Zamanla beğendiklerimi ekleyeceğim altına. [video=youtube;2tWJ-hTjUEc] [video=youtube;b2o-qKPuN6Q] Sabah dinlemek için mükemmel şarkılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prophet Of Death Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Grubun solisti Olivia Dunham'a çok benziyor. http://images.buddytv.com/userQuizImages/usr600023684/600023684_19d2b2ca-6fc5-4cf6-a77e-097831eaa803-fringe-071008-olivia.jpg Sevdiğim şarkılarından biridir tabii sabah dinlenir mi bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 en çok sabah dinlemeyi seviyorum günümü aydınlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prophet Of Death Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 [video=youtube;xDrKpYn-8u8] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Sabahtan beri aradığım parçaları bu İnsanı içmeden sarhoş ediyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 ah ah bu da harika bir parça şimdi dinledim de... özlemişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.