AurorA Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2012 Dawn Of Relic - The Awakening They have been down so long I can hear them singing hear their hearts feel their passion feel their scars Uzun zamandır aşağıdalar Şarkılarını, kalplerini duyabiliyorum Tutkularını hissedebiliyorum Yaralarını hissedebiliyorum Doors are shut To Time and fate It was for us us to share This useless hate For us to share and we failed Kapılar kapalı Zamana ve kadere Bizim içindi, paylaşmamız içindi Bu gereksiz nefret Paylaşmamız içindi ve biz başaramadık Black void shrouds the earth Soil vomits the fire And scars the seas Doomwatchers we are Just staring the feast Siyah hiçlik dünyayı sarıyor Pislik ateş kusuyor Ve denizleri yaralıyor Ölüm bekçileriyiz biz Sadece şöleni başlatıyoruz Time passes slowly by Like a boat so old On the morning river Where the water is truth and its surface Shivers Go now the moon is waning The Beasts are out and you're all alone Leave now and hope for dawning Storm draws near and you're far from home Zaman yavaşça akıp geçiyor Sabah saatlerinde nehirdeki Eski bir tekne gibi Burada su gerçekVe onun yüzeyi titriyor Git şimdi ay soluyor Canavarlar dışarıda ve sen tek başınasın Şimdi git ve şafağı ümit et Fırtına yaklaştı ve evinden çok uzaktasın Hear me now ourtime has come All pride has been raped To feed the light The true fiends of Christendom Hear me we are the dragon Şimdi beni dinle Zamanımız geldi Bütün kibirlere tecavüz edildi Işığı beslemek için Hristiyanlığın gerçek dostları Beni dinleyin, bizler ejderhayız The abyss, the sign The only wine of life The abyss, the wine you drank and spat it out Lifes infidel for now there's no dawn... Abis, işaret Hayatın gerçek şarabı Abis, şarapiçtin ve tükürdün Artık yaşam kafir ve şafak yok... They have been down so long I can hear them singing hear their hearts feel their passion feel their scars Uzun zamandır aşağıdalar Şarkılarını, kalplerini duyabiliyorum Tutkularını hissedebiliyorum Yaralarını hissedebiliyorum Doors are shut To Time and fate It was for us us to share This useless hate For us to share and we failed Kapılar kapalı Zamana ve kadere Bizim içindi, paylaşmamız içindi Bu gereksiz nefret Paylaşmamız içindi ve biz başaramadık Go now the moon is waning The Beasts are out and you're all alone Leave now and hope for dawning Storm draws near and you're far from home Git şimdi ay soluyor Canavarlar dışarıda ve sen tek başınasın Şimdi git ve şafağı ümit et Fırtına yaklaştı ve evinden çok uzaktasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.