Jump to content

Yeni Ay Ritüeli

hexagram

Önerilen Mesajlar

Yeni Ay Çalışması

Astrolojik olarak yeni ay,gökyüzünde ayın olmadığı zamanlardır.Ama cadılar bu zamanı ayın karanlığı olarak tanımlarlar.Onlara göre yeni ay gökyüzünde ilk hilalin görünmesinden üç gün önce başlar.

Yeni ay başlangıçların,umudun,iyimserliğin,büyük büyüsel işlevlerin zamanıdır.Özellikle yenibir aşama ,değişim ve gelecekle ilgili büyüler yapmak için iyi bir zamandır.

Büyü yapma ayini.

Ay,gökyüzünde yükselinceye kadar bekleyin,sonra mihrabınızda bir mum yakarak şunları söyleyin.

Ay,ay bakire ay

Hoş geldin

Evime hoşgeldin

Yüreğime hoşgeldin

Hoşgeldin,hoşgeldin,hoşgeldin

Sonra kendiniz için uygun olan büyüyü yapın.

* Yazı alıntı ama alıntıyı nerden yapmıştım hatırlamıyorum,hatta Şaman'ın kendine ait ritüeli bile olabilir,Şaman bu konuda yorum yaparsan sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yok bu bilinen bi ritüel başka yerlerdede görmüştüm ama ne büyüsü yaw ve bide burda asa yapmakla ilgili bi rit göremedim ben bu asa yapma ritinden önce yapılması gereken ritüel umarım en kısa zamanda asa yapma ritüelide eklenir konuya bendekinin doğruluğundan pek emin olmadığım için şimdilik vermiyorum:confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...