hexagram Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2007 Yeni Ay Çalışması Astrolojik olarak yeni ay,gökyüzünde ayın olmadığı zamanlardır.Ama cadılar bu zamanı ayın karanlığı olarak tanımlarlar.Onlara göre yeni ay gökyüzünde ilk hilalin görünmesinden üç gün önce başlar. Yeni ay başlangıçların,umudun,iyimserliğin,büyük büyüsel işlevlerin zamanıdır.Özellikle yenibir aşama ,değişim ve gelecekle ilgili büyüler yapmak için iyi bir zamandır. Büyü yapma ayini. Ay,gökyüzünde yükselinceye kadar bekleyin,sonra mihrabınızda bir mum yakarak şunları söyleyin. Ay,ay bakire ay Hoş geldin Evime hoşgeldin Yüreğime hoşgeldin Hoşgeldin,hoşgeldin,hoşgeldin Sonra kendiniz için uygun olan büyüyü yapın. * Yazı alıntı ama alıntıyı nerden yapmıştım hatırlamıyorum,hatta Şaman'ın kendine ait ritüeli bile olabilir,Şaman bu konuda yorum yaparsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2007 yok bu bilinen bi ritüel başka yerlerdede görmüştüm ama ne büyüsü yaw ve bide burda asa yapmakla ilgili bi rit göremedim ben bu asa yapma ritinden önce yapılması gereken ritüel umarım en kısa zamanda asa yapma ritüelide eklenir konuya bendekinin doğruluğundan pek emin olmadığım için şimdilik vermiyorum:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 YUH aslına bakarsan eklesen tartışılsa belki daha yararlı olur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.