Jump to content

Kamera Nerede?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Gerçek olucak hali yoktu :D ama çok severim böyle geçişleri filmin adını merak ettim.

Yanıtlama zamanı:

Yok, o lafı "kral montaj yapmış adamlar yaa" anlamında söyledim. Yoksa montaj tabii ki de. :no:

Yanıtlama zamanı:

videoyu izledikten sonra açılan çakralarınızın etkisiyle yaptığınız yorumlar olarak algılıyorum bunu :D

Yanıtlama zamanı:

Bununa benzer bir çekim tekniğinden bahsediliyordu bir kanalda Yansitma teknigi gibi birseydi adi belgeseldi yanilmiyorsam . Montaj olamaya bilir, tamamı aynalardan yansitilmis olabilir

Ama Videoda Kesme Var Orasi Belli

Yanıtlama zamanı:
aynı sahne mr nobody filminde de var :)
Mrnobody'yi senin o başlıktaki önerinle izledim kesinlikle başyapıt :) ama hiç öyle bir sahne gözüme çarpamadı :wacko:

​Bu arada bu sahne cidden süper :)

Yanıtlama zamanı:

tam olarak dk.yı bilmiyorum ama filmin başında, sarışın kızın yanından kalkıp banyoya gittiğinde böyle bi sahne var;)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...