I like myself Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2012 http://www.zapkolik.com/376958/kamera-nerede.html soru basit.. kamera nerde? ama cevabı oldukça zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Oha çok iyi filmin adını bilen var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 cok iyi bi montajın eseri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yuh, çok güzel olmuş. Kesinlikle montaj. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Gerçek olucak hali yoktu ama çok severim böyle geçişleri filmin adını merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yok, o lafı "kral montaj yapmış adamlar yaa" anlamında söyledim. Yoksa montaj tabii ki de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 videoyu izledikten sonra açılan çakralarınızın etkisiyle yaptığınız yorumlar olarak algılıyorum bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 güzel montaj. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bununa benzer bir çekim tekniğinden bahsediliyordu bir kanalda Yansitma teknigi gibi birseydi adi belgeseldi yanilmiyorsam . Montaj olamaya bilir, tamamı aynalardan yansitilmis olabilir Ama Videoda Kesme Var Orasi Belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 filmin adı : Contact 3-4 kez izlemişimdir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Güzel iyiki söyledin ismini izleyecem ilerleyen saatlerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Uzaylılar ile ilgili. onu da belirteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Çekim yapan adama nur inmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 aynı sahne mr nobody filminde de var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 aynı sahne mr nobody filminde de var Mrnobody'yi senin o başlıktaki önerinle izledim kesinlikle başyapıt ama hiç öyle bir sahne gözüme çarpamadı Bu arada bu sahne cidden süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 tam olarak dk.yı bilmiyorum ama filmin başında, sarışın kızın yanından kalkıp banyoya gittiğinde böyle bi sahne var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.